Widok
fachura
Obawiałem się przed pójściem do komornika, że to urząd jak w Kafce. Po wejściu lekki szok, bo wyglądało to bardziej na fabrykę niż na biuro, więc jeszcze większe obawy.
Miałem wyrok sądowy na 18 tyś zł, poprosiłem o spotkanie z komornikiem, zaprosili mnie do jego gabinetu i wspólnie wypisaliśmy wzór wniosku o egzekucję wyroku, złożyłem i zapłaciłem ponad 200 zł na zaliczki.
Miałem bezpośredni kontakt z pracownikami kancelarii i komornikiem, moje pieniądze zostały odzyskane dosyć szybko, jestem bardzo zadowolony.
polecam tego komornika, naprawdę osobiście zajmuje się interesantami.
Miałem wyrok sądowy na 18 tyś zł, poprosiłem o spotkanie z komornikiem, zaprosili mnie do jego gabinetu i wspólnie wypisaliśmy wzór wniosku o egzekucję wyroku, złożyłem i zapłaciłem ponad 200 zł na zaliczki.
Miałem bezpośredni kontakt z pracownikami kancelarii i komornikiem, moje pieniądze zostały odzyskane dosyć szybko, jestem bardzo zadowolony.
polecam tego komornika, naprawdę osobiście zajmuje się interesantami.
Nie wiem skąd te pozytywne opinie , ja nigdy nie miałem możliwosci kontaktu osobistego z komornikiem. nie odpowiadał na moje pisma , popełnił szereg błędów proceduralnych w mojej sprawie. Mogę tylko stwierdzić że jest to kancelaria nietykalna i robi z klientem co chce.
O paniach w sekretariacie lepiej nie wspominać.
O paniach w sekretariacie lepiej nie wspominać.