Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
SUPER KOMORNIK wątek zamknięty CZEKAŁEM I DOCZEKAĆ SIĘ NIE MOGŁEM NA WŁASNE PIENIĄDZE. UDAŁEM SIĘ DO...
~Bronisław Błański 72-525-7000
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 26 czerwca 2014

brak kontaktu nikt nie odbiera tel wątek zamknięty normalnie zal mi tej instytucji jeden wielki balagan od 2009roku do 2013...
~oszukany
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 31 stycznia 2013

porazka wątek zamknięty od sierpnia 2013 do lutego 2014 czekam az ktos laskawie napisze i wysle info...
~rob
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 3 lutego 2014

fachura wątek zamknięty Obawiałem się przed pójściem do komornika, że to urząd jak w Kafce. Po...
~Robcio
2

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 19 lipca 2012

Długo ale skuteczni wątek zamknięty Skladalem wniosek na poczatku roku to troche to im zajelo ale to i tak...
~mszcz
-

dodano: 18 grudnia 2012

kpina, odradzam wszystkim !!!!!! wątek zamknięty Odradzam wszystkim. Nie dajcie sie zwieść ładnym i dlugim opiniom na tej...
~idztylkonietam
-

dodano: 8 listopada 2012

Szkoda czasu i nerwów wątek zamknięty Wniosek egzekucyjny złożony w czerwcu, 3 pisma ponaglające i 2 telefony (nie...
~prawnik
-

dodano: 6 listopada 2012

Panie - śmiech na sali wątek zamknięty Za pierwszym razem, kiedy tam poszłam - wszystko było jak najbardziej ok....
~Anna
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 15 lipca 2012

OBSŁUGA KOSZMARNA wątek zamknięty Panie z obsługi zachowują się jak rozwydrzone księżniczki, jakby nie wiadomo...
~xe
2

dodano: 19 stycznia 2012

pewna i solidna kancelaria wątek zamknięty Rekomenduję kancelarię Komornika Perzanowskiego jako pewną i solidną. W...
~KŚM
-

dodano: 10 października 2011

jestem miło zaskoczona wątek zamknięty Bardzo miłe zaskoczenie , profesjonalna obsługa pana Asesora , brawo więcej...
~Zenia
-

dodano: 19 sierpnia 2011

śmiech na sali wątek zamknięty nie wiem co robą te Panie, ale wiecznie są tak zajęte, że nie odbierają...
~aniucha_aniucha
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 13 lipca 2011

Gburowate ignorantki wątek zamknięty Dokładnie tyle można powiedzieć o Paniach obsługujących. Niemiłe, uważają się...
~Bombonierka
-

dodano: 26 kwietnia 2011

kompletne olewanie wątek zamknięty klienta, nigdy nie można się dodzwonić a jak już człowiek się dodzwoni to...
~Piotr
-

dodano: 2 marca 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry