Widok

fajna zabawkaw Biedronce dla dziecka 18+ MUZYCZNA CIUCHCIA

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
W Biedronce są fajna muzyczna ciuchcia do tego tania - 35 zł. Synek ma 15 miesięcy i jak ją zobaczył to przez godzinę go nie było :) tak mu się zabawka spodobała...
ma tory, sama po nich jeździ (na baterie) + trzy wagoniki ze zwierzętami które można wyciągać.
polecam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wczoraj zerknęłam faktycznie sa juz całkiem niezłe zabawki kuchnie , ten zestaw właśnie :-) warto zajrzec
a jest na stronie? bo nie widzę ale może źle patrzę

a nie wiem czy są na stronie ale za tą cenę na prawdę warto...
są też projektory do usypiania z muzyczką, samochodziki które jak się naciśnie głowę kierowcy to sam jedzie i tak jak wspomniała koleżanka wyżej kuchnie - też fajne :)

aaa i puzzle które po ułożeniu mają kształt piłki :)
Są to zabawki dobrej jakości czy taki chińskie co się raz wda zepsują ??
w Biedronce mają naprawdę dobre jakościowo zabawki - nigdy nie narzekałam - szczególnie dla tych mlodszych dzieci są fajne i w dobrych cenach.
dobra jakość. to nie ten plastik za 5 zl co po jednym dniu pęka itp...Firma Elefun robi te zabawki dla Biedronek.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Hanna Prajs czy przyjmuje prywatnie (12 odpowiedzi)

szukam w necie,ale nie znalazłam, wiecie może czy przyjmuje prywatnie i gdzie? z góry dzięki za...

szukam niani Redłowo Wzgórze św. Maksymiliana (7 odpowiedzi)

Witam, poszukuję niani na okres wakacji dla dwójki dzieci, Syn jest samodzielny i w lipcu będzie...

urodziny dziecka tanio i fajnie jak urządzić? (53 odpowiedzi)

może zbiorę jakieś fajne pomysły od WAS? co można przygotować do zjedzenia dla dzieci? w co się...

do góry