Widok

fryzjer na ślub

Kupię Temat dostępny też na forum:
czy ktoś może mi polecić jakiś salon, ewentualnie fryzjerkę.... w Gdańsku
proszę o informację
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja polecam Andrzeja Jodełko z Wrzeszcza.

image

image

Dla mnie to mistrz ;) stosuje sie do sugestii, jednoczenie ma swoją własną wizję, a do tego fryzura trzyma się super do samego rana.

Dobre opinie widziałam na forum, że ma także Aleksandra Czerwińska czy jakoś tak :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja również polecam Andrzeja Jodełko. Widziałam fryzury w jego wykonaniu na żywo u Panien Młodych, naprawdę misterna robota.
V-ce mistrzyni Polski w makijażu 2012
Wizażystka Queen of the world 2011,
przedłużanie rzęs 1:1, 3D
www.mm-makeup.pl
Czy Pan Andrzej czesze w domu? Tez szukam fryzjerki/a ale zalezy mi na tym by przyjechał do domu.
z tego co wiem, to tylko w salonie, ale moze cos sie zmienilo - trzeba by sie zapytac :)
Witam :-)

wykonuję makijaże i upięcia ślubne z dojazdem do domu, mam jeszcze wolne terminy

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/kosmetyka/makijaz-i-fryzura-slubne-okolicznosciowe-ogl6301535.html

http://www.facebook.com/MUA.dreambeauty

zapraszam!
Zapraszam do STUDIA FRYZUR ELŻBIETA PNIEWSKA, od czterech lat specjalizujemy się w upięciach ślubnych, dwa razy brałyśmy udział w Targach, dojeżdżamy do domu, jest mozliwość uczesania gości weselnych.
studio-fryzur.com
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Od 4 lat czeszemy przyszłe Panny Młode. Dojeżdżamy również do domu klienta, zapraszamy na naszą stronę i FB.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja polecam panią D. Super dziewczyna robi cuda na glowie i to wcale nie za drogo. mam tylko email: doti_86@wp.pl
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pani Dorotka dojezdza do domku ;-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pani Dorotka czesala mnie i mame. Bylysmy bardzo zadowolone. Dojechala na czas do domu i zrobila identyczny fryz jak robila probnie. Po nas jechala do kolejnych dziewczyn. Ma duzo zlecen ale stara sie kazdej pani pomoc, nawet kiedy ciezko z czasem. Ja znalazlam ja na ostatnia chiwle.Polecam.
Polecam!
Ja tez jestem zadowolona. Mialam fajne upiecie z warkocza dobieranego z lokami wyciagnietymi. Swiadkowa miala upiegie asymetryczne z podwinietym bokiem i koczkiem z boku. Pozdrawiam przyszle mezatki.
Ja mam ślub 25.07. i zapisałam się do Sensual Spa w Sopocie - byłam już na próbnym czesaniu u p. Dorotki i wyszło super! A ceny mają bardzo normalne. :)
z własnego doświadczenia mogę polecić hairstyle by doris - czesała mnie moją siostrzyczkę i mamę do ślubu 29.08.15 i byłyśmy bardzo zadowolone a fryzurki trzymała się jeszcze przez całe poprawiny
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam :-*

Studio Najss we Wrzeszczu. Niestety nie mają strony www, a jedynie facebooka.
Ślubujemy 29.04.2017

Sprawdzona przeze mnie: Aleksandra Czerwińska
Sprawdzony przez koleżanki: Andrzej Jodełko

Polecamy :)

Inne tematy z forum Wesele

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

do góry