Widok

garnitur dla kulturysty

Wejherowo Wesele Temat dostępny też na forum:
Mój chłopak ćwiczy kulturystykę i nie mogliśmy dla niego kupić garnituru wymiar w klatce 135 biceps 48 wzrost 186 a pas tylko 94 szukaliśmy po sklepach i w Wejherowie dostaliśmy kontakt do zakładu w Smolnie koło Pucka . W ciągu dwóch tygodni uszyliśmy 2 garnitury- ciemny i jasny na nasz ślub .Materiały wybraliśmy na miejscu - były dwie przymiarki , cena bardzo niska jak na szycie na miarę - po prostu super .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli można wiedzieć,jaka jest cena uszycia garnituru?
Nasz ślub 20.08.2011- Cudowny dzień :)
też mnie interesuje kupienie ew. uszycie garnituru dla chłopaka o niestandardowych wymiarach (kulturysty), może wiecie gdzie są takie sklepy...
Garnitury w Smolnie pod Puckiem to dobry wybór. Pani nam na "Dzień dobry " powiedziała że zajmuje się garniturami od 30 lat a nie uszyła garnituru drożej niz za 550zł. Więc o czym my mówimy, przed podwórkiem w godzinach popołudniowych nie ma gdzie samochodu zostawić. Nie zapomnijcie butów do przymiarki a i krawat dostaniecie gratis!!! 420zł pełen garnitur + krawat gratis ;)

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (53 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry