Widok

garnitury-gdzie??

Dziewczyny,
Przyszedł czas, żeby nabyć mężowi nowy garniak. I teraz pytanie, gdzie i za ile można dostać ładny np. grafitowy garnitur? Nie musi być markowy, ale powinen być dobrej jakości... Zupełnie nie wiem gdzie się udać i jaką kwotę na to zaplanować...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
We wrzeszczu jest Pan krawiec, który sam szyje garnitury na wymiar. Wtedy tylko jest idealnie dobrany do sylwetki itp. Szyje równiez koszule na wymiar. Znam samych zdowolonych klientów z najblizszego otoczenia. Nie jest to tania inwestycja, ale wiadomo cos za cos. Koszt garnituru to około 1300 zł. Moj mezczyzna jest bardzo zadowolony:)
w centrum handlowym Chrobry na Zaspie jest gość, który sprzedaje gajerki, spodnie marynary, szyje sam więc wszystko jest w stanie dopasować
Dzięki, a jak cenowo??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja polecam PRÓCHNIKA w Manhattanie. Garnitury naprawdę wysokiej jakości, skrętność włókiem bardzo zobra- tzn. materiał się nie gniecie, doskonale sprężynuje. Skład 100% wełna, włoski materiał. Kupowaliśmy tam na ślub- rewelacja. 1100zł trzeba przeznaczyć. Można oczywiście w "innych salonach" kupic i za 600-700zł- ale wtedy sa domieszki sztucznego materiału i się facet poci w takim garniturze, nie jest on przewiewny... Garnitur kupuje sie na kilka lat, więc warto wydac te 300zl więcej i byc zadowolonym.
O ile się nie mylę to w Chrobrym są kupcy z byłej gildii a na gildii były stoiska z garniturami i w dodatku bardzo dobre jakościowo i cenowo też ok ,taki sklep z garniturami jest tez w Madisonie .

Inne tematy z forum Moda i uroda

Męskie stringi na plaży i na codzień co sądzicie? (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Chciałabym poruszyć dość nietypowy temat, który ostatnio zaprząta mi głowę. Mój...

do góry