Widok

garnki Thomas cook&pour TESCO...warto?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
ponieważ w necie nie znalazłam opinii na ich temat (poza 1) może któraś z Was takich używa. Chodzi o te, na które dostajemy znaczki za każde wydane 20 zł, robiąc zakupy w Tesco...

Warto?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
...po ilości odpowiedzi śmiem twierdzić , że żadna nie posiada takich garów...???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja mam takie garnki..jestem zadowolona:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam patelnię thomas, dostałam na stacji w zamian za punkty za tankowanie i jest to moja najlepsza patelnia:) lepsza od tefala:) mam też noże thomas zdobyte w ten sam sposób i są rewelacyjne, więc szczerze polecam:)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
czytałam, że są zbyt drogie w stosunku do jakości,
wiec sobie odpuściłam zbieranie znaczków
dodatkowo, info o tych garnkach w necie jak na lekarstwo...

np w cenie "promocyjnej" patelni TC&P można kupić sobie dobrą Tefala
a tefala znam i poważam, wiec wybór jest prosty
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
thomas lepszy od tefala tesciowa na tej kuchence zajezdzila z 8 tefali w ciagu 4 lat ja od 3 mam tomasa nie raz ja przegrzalam nic sie nie odksztalcila, powloka nie zchodzi, (tefal sie luszczył moze nowsze tego nie robia?) i jestem mega zadowolona zwlaszcza ze byla za punkty na stacji ;)
a garow nie znam, i zawsze mam opory co do kupowania drogich bo jak sie przypali na amen to kupa forsy i szorowanie miesiac zeby wyszorowac - a tani jak nie da sie przez 2 dni doszorowac wyrzucam i kupuje nowy ;)
ale tak serio to w tych tanich juz mi sie zdarla powloka- co prawda sa juz stare, wiec sie rozgladam tez za garami.a o co chodzi z tymi punktami? cos taniej mozna wtedy kupic te gary czy jak?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
ja mam 31 naklejek, gdyby ktoś chciał to mogę odsprzedać taniej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 25
garnek chcesz odsprzedać czy naklejki?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
naklejki, gdyż nie planuję zakupu garnków, oczywiście nadmienię że aby zdobyć jedną naklejkę trzeba wydać 20zł w tesco, więc na jeden garnek trzeba wydać 600zł aby mieć 30 naklejek które upoważniają do zniżkowych zakupów
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 15
o rany...
to ja już wolę pozbierać naklejki,niż dokładać do tych garnków, jest jeszcze torchę czasu, bo naklejki można wykorzystać do 4 lipca 2012 r.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Haha ale przeciez nie placisz tych 600zl za same naklejki tylko dostajesz je przy okazji robienia zakupow, nic nie doplacasz do tego.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja to wiem, ale odkupując naklejki, dokładam
To do Anety bylo:P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
proszę bardzo, przecież ja nie mam nic złego na myśli, każdy ma wolny wybór :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
Witajcie

szperałem troszkę w necie i opinii jak na lekarstwo a co do ceny
zniżka 70% to tak naprawdę 50% ich wartości - sprawdzcie sami na stronie TESCO GB >>> http://direct.tesco.com/q/N.1999446$3978835.aspx >> tam są ceny i opisy (j. ang.)

ja zbieram znaczki i kupuje cały zestaw

A co do zbierania znaczków WCALE nie trzeba wydać 600zł - teraz dają 2 znaczki za 20, a jak zagadasz z kasjerką to "dorzuci"

ja na komplet 30 naklejek zrobiłem zakupy na jakieś 150zł
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mózg sprzedaj na złom
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie używałam osobiście ale co do wartości udało mi się odszukać markę
http://www.rosenthal.de/thomas/kitchen-en/genioinovan-en/
matkoo, odsprzedać znaczki:))))))))ludu mój, co za ludzie, sami nie skorzystają ale innym nie dadzą, tylko odsprzedać no niie wierzę
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 3
cofam swoją propozycję żeby zaraz nie było tu zadymy i żeby nikt mnie nie zlinczował
przepraszam :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dolanie Asia jak tos nie chce skorzystac to niech oddda,a nie sprzeda paranoja jakas
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Wakacje z dziećmi (124 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

do góry