Widok

gaz pieprzowy gdzie kupic

witam mam pytanie gdzie w gdanskupic go do obrony oczywiscie mieszkam na oruni i roznie to bywa a wracam ostatnio sama do domu po 22 :(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
widzę, że wycieli mój post.

halewicz,
chętnie bym ci oklepał twoją gębę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ups, za post można oberwać. Proponuję pisać posty mając pod ręką młotek, gaz pieprzowy, paralizator lub nałożyć glany. Troska o bezpieczeństwo własne to podstawa.
Niech wszyscy, którzy źle mi życzą, pocałują mnie w d*pę.
@niehalewicz - bez wątpienia masz taką chęć ale obawiam się że to pozostanie w sferze twoich marzeń :)
Jeśli tylko jest to możliwe walki należy uniknąć. Proponuję robić sobie treningi kondycyjne (jesli jest na to czas i mozliwości) aby jeśli jest to tylko możliwe uciec napastnikom. Żaden przeciętny człowiek nie ma szans nawet z dwójką napastników, bo są to zwyrodnialcy i bandyci. O większej ilości nie mówiąc. Nawet osoba która długo ćwiczy sztuki walki może zostać przez takich bandziorów pokonana, gdy pozwoli sobie na chwilę wahania i zastanowienia się nad konsekwencjami użycia, np. niebezpiecznych acz skutecznych technik samoobrony.

Jeśli walka jest nieunikniona, należy zaatakować oczy napastnika, wbijając w nie palce. Przydaje się to szczególnie kobietom, które są zbyt słabe aby ich cios pięścią w twarz wyrządził szkodę napastnikowi.

Z broni nie polecam nic oprócz paralizatora, a najlepiej paraliżującą parasolkę.
palce w oczy? o_O Brrrrrrrr

Inne tematy z forum Towarzyskie

Moja kobieta nie ma ochoty na seks (59 odpowiedzi)

Szlag mnie juz trafia ! Doradzcie cos... Jestesmy z Moja Kobieta 9 lat razem. Jestesmy fajna...

do góry