Widok

gdansk

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
kiedys nie byly potrzebne dochody rodziny do zasilku rodzinnego i nie mialo znaczenia bo to jest rodziine na dziecko ale nasz zad w polsce tak zadzi ze dla swojch rodzin maja rodzinne tylko potrafia zabierac a nie dawac ja mamcorke na ktura nie otszymuje rodzinnego a powinnam dostawac taka prawda jest ze rodzinne tylko dla bogaczy albo ci co maja znajomosci i co powinni otszymywac to nie otszymuja a ci co nie powinni to dostaja ale u nas jest taki bajzer w polce i jak ma byc lepiej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
rowniez uwazam, ze jesli jest cos takiego co nazywa sie rodzinne powinno byc dla Wszystkich. wprowadzanie jakis kryteriow przyznawania prowadzi tylko do mataczenia.
imageimage
Zgadzam się, rodzinne powinny być niezależne od dochodów.
W Norwegii gdzie zarobki sa znacznie większe niż nasze, każdy obywatel otrzymuje rodzinne w wysokości 970koron na jedno dziecko ( około 480zł )

U mnie sytuacja wygląda tak, że przekraczam dochód i nie mogę się starać o rodzinne, ale nikogo nie interesuje, że większość pensji idzie na spłatę kredytu ( a mieszkać gdzieś muszę )
Taka nasza Polska rzeczywistość :(
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych

Inne tematy z forum Morena

Wzgórze Hoplity (8 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje u zbiegu ulic Kartuskiej i Myśliwskiej - w dobrze skomunikowanym miejscu, w...

Leśna Dolina (38 odpowiedzi)

Lokalizacja osiedla Leśna Dolina pośród drzew i w bliskiej odległości od Parku Krajobrazowego...

prof. Sworczak - gdzie obecnie przyjmuje prywatnie? (11 odpowiedzi)

dzien dobry, pytanie jak w tytule. Bardzo pilnie potrzebuje konsultacji, prosze o pomoc osoby,...

do góry