Widok
Litości, ile można wałkować ten sam temat?
Jeszcze by Cię to interesowało, lub dotyczyło, ale Ty to robisz "dla sztuki", by zaistnieć...
Te same tematy pod kolejnymi nickami nic nie wnoszą, zaśmiecasz tylko forum.
Jeszcze by Cię to interesowało, lub dotyczyło, ale Ty to robisz "dla sztuki", by zaistnieć...
Te same tematy pod kolejnymi nickami nic nie wnoszą, zaśmiecasz tylko forum.
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Jasne... gdyby rozumieli, wybaczaliby. Swoją drogą wytężylibyście, drodzy panowie, trochę wzrok poza swoje nosy. Trochę krytyki wobec siebie! Jaką Wy przyjmujecie postawę? Gdy zdradza kobieta to facet jest pokrzywdzony, bo trafił na ździrę, a gdy facet zdradza, to na pewno też jest winna kobieta, bo nie dba o potrzeby męża. A mężczyźni to przecież aniołki, co nie? Oczywiście nie wrzucam do tego worka wszystkich panów, zatem proszę się nie obrażać, ale zwracam się do tych mądrali, którzy o zło całego świata obwiniają kobiety.
Tak, wiem- teraz na mnie wskoczą panowie, którzy faktycznie zostali w ten sposób zranieni. Ok, są przypadki, gdy kobieta rzeczywiście okazuje się mało albo i nic nie warta. Jednak w takim przypadku nie nazwałabym takiego stworzenia kobietą... Resztę dośpiewajcie sobie sami.
Polecam książkę "Mężczyźni z marsa, kobiety z Wenus" (w tytule mogłam się pomylić- czytałam ją dość dawno temu). Jest naprawdę dobra!
Tak, wiem- teraz na mnie wskoczą panowie, którzy faktycznie zostali w ten sposób zranieni. Ok, są przypadki, gdy kobieta rzeczywiście okazuje się mało albo i nic nie warta. Jednak w takim przypadku nie nazwałabym takiego stworzenia kobietą... Resztę dośpiewajcie sobie sami.
Polecam książkę "Mężczyźni z marsa, kobiety z Wenus" (w tytule mogłam się pomylić- czytałam ją dość dawno temu). Jest naprawdę dobra!
Samiec z natury rzeczy nie jest monogamiczny, samica jest. Od zwierząt odróżnia nas to, że mamy rozum, wolną wolę i umiejętność rozróżniania dobra od zła. Zdrada fizyczna (stosunek seksualny z inną niż partnerka/żona kobietą) jest wpisana w naturę mężczyzny - dla niego to tak jak splunąć przez okno na ulicę. Zdrada popełniona przez kobietę ma silne podłoże emocjonalne, jest wynikiem buntu, złości, chęci zemsty na partnerze, etc. - następnie kobieta po akcie zdrady czuje się tak, jakby ktoś jej napluł z ulicy przez okno.
Można to prosto wytłumaczyć, ale kto nie był facetem nigdy tego nie zrozumie ;)
Jak jesteś głodna to myślsiz o jedzieniu. Masz tylko suchą, czerstwą bułką..... czekasz. Głód robi się silniejszy. Po jakimś czasie nie myślisz o niczym innym tylko o jedzeniu. Musisz.... MUSISZ coś zjeść bo zwariujesz ! Jesteś tak bardzo głodny, że starą, suchą i czerstwą bułkę zjadasz z wielkim smakiem. Zdajesz sobie sprawę, że jakby była to najgorsza dla ciebie potrawa to i tak byś ją zjadł ...
i tak właśnie czuje się mężczyzna, który potrzebuje potrzebuje seksu.
Sam mam tak często. Chociaż jestem w związku i kocham moją druga połówkę nad życie to niestety często moją głowę wypełniają tylko myśli o seksie. Niekoniecznie z moją partnerką. Bardzo się staram o tym nie myśleć ale nie potrafię. To silniejsze o de mnie.
Wystarczą troche sprzyjające okoliczności, alkohol i ... zdrada gotowa.
Na pewno wielu mężczyzn ma podobnie jak ja. Uwierzcie kobiety, że to wcale nie jest przyjemne.
Jak jesteś głodna to myślsiz o jedzieniu. Masz tylko suchą, czerstwą bułką..... czekasz. Głód robi się silniejszy. Po jakimś czasie nie myślisz o niczym innym tylko o jedzeniu. Musisz.... MUSISZ coś zjeść bo zwariujesz ! Jesteś tak bardzo głodny, że starą, suchą i czerstwą bułkę zjadasz z wielkim smakiem. Zdajesz sobie sprawę, że jakby była to najgorsza dla ciebie potrawa to i tak byś ją zjadł ...
i tak właśnie czuje się mężczyzna, który potrzebuje potrzebuje seksu.
Sam mam tak często. Chociaż jestem w związku i kocham moją druga połówkę nad życie to niestety często moją głowę wypełniają tylko myśli o seksie. Niekoniecznie z moją partnerką. Bardzo się staram o tym nie myśleć ale nie potrafię. To silniejsze o de mnie.
Wystarczą troche sprzyjające okoliczności, alkohol i ... zdrada gotowa.
Na pewno wielu mężczyzn ma podobnie jak ja. Uwierzcie kobiety, że to wcale nie jest przyjemne.
Właśnie .... o tym pisałem :) Nie zrozumiesz tego.
Jak czujesz ogromną czegoś potrzebę to chociażbyś się bardzo starała to nie dasz rady tego powstrzymać.
Myślisz, że np. uzależniony od narkotyku nie wie, że postępuje źle ? Nie wie, że rani siebie i innych ? Doskonale zdaje sobie z tego sprawę a jednak to robi.
I wcale nie chodzi o wacka jak to ujełaś tylko o to, co się rodzi w głowie.
Określ swoj popęd seksualny w skali od 1 do 10 i wyobraź sobie co byś robiła jakbyś go miała 10 razy większy ?
Jak czujesz ogromną czegoś potrzebę to chociażbyś się bardzo starała to nie dasz rady tego powstrzymać.
Myślisz, że np. uzależniony od narkotyku nie wie, że postępuje źle ? Nie wie, że rani siebie i innych ? Doskonale zdaje sobie z tego sprawę a jednak to robi.
I wcale nie chodzi o wacka jak to ujełaś tylko o to, co się rodzi w głowie.
Określ swoj popęd seksualny w skali od 1 do 10 i wyobraź sobie co byś robiła jakbyś go miała 10 razy większy ?
Zdradzają męzczyźni i kobiety .....dlaczego..?kwestia potrzeb ,które nie są zaspakajane czy to seksulane czy też emocjonalne to tak najprościej. Temat rzeka milion razy poruszany.
Tak samo jest z wybaczaniem-wybaczaja zdrade i mezczyźni i kobiety,każde na swój sposób.
Nie dzieliłabym zdrad na męskie i damskie.
Tak samo jest z wybaczaniem-wybaczaja zdrade i mezczyźni i kobiety,każde na swój sposób.
Nie dzieliłabym zdrad na męskie i damskie.