Widok
gdzie HARPAGAN 32
Przed H 31 orgowie zapowiadali , że w dniu startu podadza lokalizację H32. Niestety nie byłem do końca i nie wiem czy podali w końcu czy tez nie. W sumie cały H31 bardzo miło mnie zaskoczył np jakościa map, szybkościa przepływu info i wyników itp ,wiec myśle że i z tym nie było obsuwy - w końcu dali słowo.
" nikt nie jest na tyle bogaty aby nie przyjąć uśmiechu i nikt nie jest na tyle biedny aby go nie dać "
Wierz mi są tacy co teren przed startem juz penetrują. Bo są tacy co się mocno w to angauzją. Wiec w sumie nie na tydzien ale np. na 2-3 tygodnie przed staretm ogłosic miejsce. W ten sposob wzbudzic miejsce do dyskusji. Wieksza niepewnosc, wieksza niespodzianka, a co za tym idzie wieksza frajda.
Zresztą jakie to ma znaczenie. Skoro jak osatnio spadł deszcz to tylko 20% poszło na drugą połowe. Mysle ze np. Wejherowo było by dobrym miesjcem. Zeby teren był urozmaicony rzeżbą jak w Bozympolu. Moze Rumia, Reda?
Zresztą jakie to ma znaczenie. Skoro jak osatnio spadł deszcz to tylko 20% poszło na drugą połowe. Mysle ze np. Wejherowo było by dobrym miesjcem. Zeby teren był urozmaicony rzeżbą jak w Bozympolu. Moze Rumia, Reda?