Widok

gdzie depilacja laserowa??

Hej

znacie jakis doby salon gdzie robia depilacje laserem diodowym w Trojmiescie?? Najlepiej aby byla skuteczna, mila obsluga i w ogole zebz bylo w porzadku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie do końca znany jest jeszcze wpływ tego lasera na zdrowie... poza tym czytalam, że przy niektórych najnowszych wynalazkach dziewczyny miały odwrotny efekt...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Rozmawiałam już z kilkoma kobietami, które szukały w trójmieście takiego salonu i niestety, dobrego - nie ma. Wiem, że bodajże w Rumi jest taki jeden, ale zabiegi nic nie dają - oszuści.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam, ja polecam Laser Delux we Wrzeszczu na grunwaldzkiej, ja robiłam tam 3 razy cale nogi i bikini i jestem super zadowolona. Obsługa jest naprawdę miła, człowiek nie czuje się skrępowany, ceny z tego co przeglądałam cenniki innych salonów są rozsądne można zobaczyć na http://www.depilacjalux.pl. Najlepiej robić przerwę 10tyg miedzy zabiegami, co pewnie Panie tam pracujące to potwierdzą.
A czy miałaś mocy zarost??
Tak był bardzo mocny i to nawet na udach gdzie przeważnie jest tylko meszek. Nie było to chorobowe tzw. hirsutyzm ale włosy były czarne, mocne i długie. Przy tym laserze im mocniejszy i ciemniejszy zarost tym lepszy efekt depilacji. Po tych 3 seriach moge powiedzieć, że 70-80% owłosienia znikneło, po 10 tyg. przerwy miedzy 2 a 3 depilacją odrosły te, które są jasne i bardzo słabe, tych najtrudniej się bozbyć. Ale prawde mowic nawet jakby sie nie udało ich pozbyć to i tak jestem wniebowzieta, bo dla mnie depilcja woskiem to była tragedia, włosy po niej wrastały robiły się bolące krostki a w okolicach bikini nawet siniaki i wylewy bo skóre mam wrażliwą. Myśle, że nie można liczyć na to że skóra będzie idealnie gładka, bo zawsze jakis tam meszek zostanie, czy włosek wyskoczy. Radze zrobic ze 3 razy jakąś jedna partie ciała i sie przekonać czy to bedzie na nas działać, ale robić dłuższe przerwy między depilacjami (10tyg) a nie jak nieraz czytałam zalecenia 4-6 tyg.
dzieki wielkie za swoją wypowiedź bardzo mi pomogłaś:) ale to znaczy że nie pozbyłaś sie wszystkich włosów??
Witam, cieszę się, że pomogłam. Jak pisałam wyżej miałam dopiero 3 serie depilacji, a że mam mocne i uparte owłosienie to nie są wszystkie usunięte. Przed latem zdążę zrobić tylko jeszcze czwarty raz, bo w lato nie można wystawiać na słońce depilowanej skóry. Reszta ( jak finanse pozwolą) po lecie. Trzeba zrobić tych serii z 6 w zależności od włosa i partii ciała. Te odrośnięte włoski, o których pisałam to było po 2 depilacjach także sadze, że po 4-6 razach już nie odrosną ale jak wspominałam nie nastawiam się że skóra będzie idealnie gładka, jak odrośnie mały meszek, to i tak będę zadowolona. Jak zaczęłam zabiegi w listopadzie to prawdę mówiąc golę się tylko przed sama depilacja, bo skóra musi być gładka do zabiegu a tak te odrosty, które się pojawiły to mi nie przeszkadzają bo są tak małe.
Najlepszy laser do depilacji to Lightsheer lub Lightsheer Duet, to ten sam laser tylko ten drugi ma większą głowice i większe partie ciała jak nogi można zrobić w krótszym czasie. Zanim Ja się zdecydowałam na depilacje to chyba z rok czytałam na temat różnych laserów i wyszło że ten laser jest najskuteczniejszy i nie żałuję jestem zadowolona. Także jak salon ma Lightsheera i finanse nam pozwalają to można iść śmiało bez zastanowienia. Ja polecam Laser DeLux Salon bo tam właśnie robiłam ale pewnie inne salony też mają ten laser. Najlepiej wejść na strony internetowe salonów zobaczyć sobie cennik, poczytać i wybrać ofertę dla siebie.
Słuchaj a czy robiły Ci się jakieś czerwone krostki albo blizny?
Po laserze czy wosku? Po laserze szczególnie po 1 depilacji skóra jest podrażniona to coś jak poparzenie po opalaniu, w miejscu gdzie był włosek robi sie taka ciemniejsza kropka, która po jakimś tygodniu dwóch zaczyna schodzić. Po miesiącu nie ma śladu. Przed zabiegami najpierw idzie się na próbę, Pani robi próbny strzał i po pary dniach jak nie ma żadnej reakcji i wszystko jest w porządku robi się depilacje. Laser ma regulowana moc, także można ustawić niższą jak skóra jest szczególnie wrażliwa. U mnie po tych kropeczkach nie ma już śladu, choć faktycznie w niektórych miejscach chyba tych wrażliwszych kropeczki schodziły dłużej, ale znikły całkowicie, żadnych blizn nie mam i nie miałam po zabiegach.
Ja polecam najlepszy gabinet Laser Center w Sopocie w Krzywym Domku, fachowe doradztwo, panie przemiłe i doskonałe znające się na swojej pracy. Osobiście poddałam się zabiegom, jestem bardzo zadowolona z efektów. Koleżankom którym poleciłam salon -również zadowolone z efektów
Kurcze już sama nie wiem. To co mówicie to mają ten sam laser a ceny dużo się różniące a dlaczego tak jest??
Nie odpowiem na to pytanie, sama nie wiem dlaczego cena się tak różni i się nad tym zastanawiałam zanim poszłam. W moim przypadku zdecydowała cena i teraz nie żałuje ale na początku też myślałam że coś jest nie tak. Laser mają taki sam jak w innych salonach. Byłam raz na promocyjnym zabiegu (pachy) w Gdyni w salonie i tam był identyczny laser, ale niestety bez promocji ceny są dla mnie za drogie. Może spróbuj jedna partie ciała i zobaczysz ci tobie odpowiada, idzie lato więc nic co będzie wystawione na bezpośrednie słońce, ale myślę że pachy spokojnie można zrobić., chociaż lepiej się skonsultować z pracującymi tam Paniami, są naprawdę miłe, doradzą i nie wciskają nic na chama.
A jak ma się problem z hormonami to to zadziała??
Z tego co czytałam na temat depilacji, mogą ją również wykonywać osoby z zaburzeniami hormonalnymi, ale podkreślam, że tylko o tym czytałam. Nie jestem lekarzem wiec nie podam rzetelnych informacji, jak pisałam wyżej najlepiej umowić się na tzw. próbę i wtedy Panie odpowiedzą na wszystkie wątpliwości i przeprowadzą szczegółowy wywiad lub dopytać sie jakiegoś dermatologa czy innego lekarza.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja robiłam bikini i łydki w redłowie w gabinecie Cosmedique. Jestem zadowolona. Po pieciu zabiegach na bikini nie ma śladu po włoskach, na łydkach pojedyńcze, ale to wyrywam juz pęsetka. Dla mnie to raj bo miałam problemy z wrastającymi włosami.
Witaj, ja się zdecydowałam na depilację bikini ( dość głębokie) w Klinice MediKos w Gdyni. Pracują na LightSheer Duet. Jestem mega zadowolona chociaż do końca zostały mi jeszcze dwa zabiegi. Widzę różnicę i nie bawię się już z woskiem jak kiedyś. A co najważniejsze - fachowa i bardzo miła obsługa. Na początku nieodpłatne konsultacje żeby wszystkiego się dokładnie dowiedzieć i bez żadnego naciskania na klienta.Szczerze i gorąco polecam:)!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
robiłaś bikini obejmujące również część ud (to co wystaje poza majtki)? nie miałaś problemów, pieczenia itp? bo to jednak dość wrażliwe miejsce. Czy zostały jakieś ślady typu blizny?
Ile kosztuje jedna sesja? Ile musiałaś zrobic zabiegów?
do góry