Widok

gdzie depilacja laserowa??

Hej

znacie jakis doby salon gdzie robia depilacje laserem diodowym w Trojmiescie?? Najlepiej aby byla skuteczna, mila obsluga i w ogole zebz bylo w porzadku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

dziewczyna
2013-04-04 21:16:14
Hej

znacie jakis doby salon gdzie robia depilacje laserem diodowym w Trojmiescie?? Najlepiej aby byla skuteczna, mila obsluga i w ogole zebz bylo w porzadku
Jeżeli szukacie naprawdę skutecznej i w dodatku prawie bezbolesnej depilacji we Wrocławiu, to polecam Prestige Laser na Żegiestowskiej, obok Żabki. Pani Patrycja potrafi idealnie dobrać parametry zabiegu, no i sam laser vectus też robi robotę. Ale to, co jest najlepsze, to atmosfera - pełen profesjonalizm a jednocześnie komfort i absolutne poczucie bezpieczeństwa, także w przypadku problemowej skóry. Duża wiedza fachowa i dermatologiczna. Kończę teraz pierwszą serię i naprawdę jestem pod wrażeniem tego miejsca. https://prestigelaser.pl

Moja siostra była na tym laserze i opowiadała mi o nim bo sama się na niego wybieram. Podobno świetny laser i trwały efekt - https://hespac.com/epilatorpl.htm

Ja skorzystałam z salonu beauty laser i jestem bardzo zadowolona z efektu. Myślałam że usunięte włoski wkrótce odrosną, ale nadal ich nie ma. Salon oferuje bardzo skuteczne zabiegi.

Ja wszelkich informacji dotyczących depilacji szukałam w internecie. Znajoma podesłała mi stronę gdzie wszystko jest w przystępny sposób opisane https://eksperymentalna-psychoterapia.pl/najskuteczniejsze-i-bezbolesne-rozwiazanie-dzieki-depilacji-laserowej/. Może komuś z was się przyda i zasięgnie informacji.

Ja też miałam po goleniu bardzo często podrażniona skórę i najbardziej przeszkadzało mi to latem. Teraz to mam z tyum spokój bo jestem po zabiegach depilacji laserem vectus, które robiłam w Warszawie w sprawdzonym salonie https://www.depicare.pl/

Wiecie jak macie jakieś doświadczenie z depilacją laserową, to możecie nawet postawić na wynajem lasera lightsheer desire tutaj https://www.depilar.pl i samemu wykonać sobie taki zabieg. Według mnie warto zapoznać się z tym niesamowitym sprzętem.

Powiedziałabym, że nawet 3 okolic bo łydki oraz uda liczy się osobno. Pewnie mozna uzyskać zniżki, przy pakietach jest na pewno taniej niż w sytuacji jeśli kupujesz zabiegi pojedynczo.

Dzięki, pewnie tak zrobię, zapisałam się na konsultację. Zastanawiam się czy mozna negocjować ceny w przyapdu dwóch okolic jak nogi oraz bikini.

Ba..... Jestem mega zadowolona. Wygoda latem i zimą. Nie trzeba zastanawiać się czy wygoliło się pachy czy nie. Jeśłi chciałabyś zacząć depilację to najlepiej teraz bo depilacja trochę trwa. Dzięki temu będziesz miała ciało przygotowane na lato.

I jesteś zadowolona?

Powinnaś powiedzieć, ze chcesz wydepilować wszystko bo na pewno są osoby, które chcą jedynie mieć wydepilowane okolice. Palomar vectus to najnowocześniejsze urządzenie obecnie do depilacji, jest to następca light sheer duet. Skutecznośc moze w przypadku obu urządzeń jest podobna, ale vectus moze dopasować wiązkę do miejsca depilacji i dzięki temu mniejsze jest ryzyko podrażnienia i depilacja tak nie boli. Vectusa w Gdańsku mają na pewno w clinica cosmetologica, gdzie sama depilowałam pachy, nie wiem czy mają go gdzieś indziej. Musiałabys sama zobacyć.

Szkoda, że takie zabiegi są takie drogie. Żal mi wydawać na to tyle kasy.

Odświeżając wątek, jestem trochę w temacie bo wczytałam się w tematykę laserów i praktycznie jestem zdecydowana albo na vectus albo na light sheer duet. Który laser daje lepsza skuteczność? Bo polecacie tutaj vectusa zamiast light sheer, ale jak wychodzi w porównaniu do dueta? Chciałabym pozbyć się włosów z całych ud, plus dodatkowo bikini głębokie. Czy w przypadku depilacji bikini od razu depilują całość czy jedynie okolice bikini? Nie interesuje mnie jedynie pasek z przodu, chcę mieć wydepilowane wszystko

Alicja_90 studiuje tam i nie wiedziałam, że mam taką placówkę przy uczelni :D No a właśnie chciałam sobie nogi i bikini wydepilować, ale pewnie teraz na lato to nie bardzo..

Mogę polecić Wam dwa miejsca jeżeli chodzi o zabiegi depilacji laserowej w Trójmieście zdecydowanie Laser Delux w Gdańsku. Mają tam super sprzęt a w Warszawie Laser Care http://lasercare.pl/pl/depilacja-laserowa-dla-kobiet.html. W obu byłam i jestem mega zadowolona! Po 6 zabiegach na każdą partię ciała pozbyłam się włosków całkowicie.

Ja trafiłam do kliniki w Gdańsku koło gumedu, całkiem przypadkiem bo spotkałam koleżankę która tam pracuje i poleciła mi depilacje vectusem, bo bardzo skuteczna i miała rację, z depilacji nóg jest bardzo zadowolona.

Korzystałam z laserowego i była to jedna z najlepszych decyzji ever :p Naprawdę, trwałe rezultaty, nie trzeba myśleć, czy się ogoliłam na pewno dokładnie przed kazdym wyjściem na plażę itd. Byłam w salonie Estela. Bardzo miłe panie i nie było żadnych problemów z zabiegiem

Dużo czytałam opinii o różnych laserach i większość była za vectusem, bo usuwa nawet najmniejsze włoski, a do tego jest skuteczna przy jasnym owłosieniu. Ostatecznie zdecydowałam się na placówkę w Sopocie na Haffnera. Bardzo fajne miejsce, profesjonalny sprzęt, miła obsługa i wcale mnie nie bolało.

Ja robiłam epilacje w Secret Avenue na partyzantów
Oni mają Soprano.
Depilacja od razu z głowica chłodząca więc mniej boli.
Generalnie było do zniesienia ale na lepsze efekty trzeba poczekać dłuższy czas

Wydaje mi się, że vectus mniej boli. Na light sheer nie byłam, ale w przypadku vectusa czułam jedynie lekkie szczypanie. Nie bolało mnie jakoś bardzo. Wiązka lasera może być w tym przypadku mniejsza i jest mniejsze ryzyko poparzenia. Mniej równięż boli. Chociaz w pzypadku light sheer na pewno dużo zależy od osoby, która wykonuje zabieg i która może dopasować wiązkę do ciała.

Inne tematy z forum Moda i uroda

Sklep Valetta.pl opinie (1735 odpowiedzi)

Hej, czy ktoś zamawiał coś ze sklepu internetowego Valetta.pl? Jak z jakością tych rzeczy?...

Opinie o sklepie AnKa Biżuteria? (3 odpowiedzi)

Hej! Czy ktoś z Was robił zakupy w sklepie internetowym AnKa Biżuteria? Zastanawiam się nad...

do góry