Widok

gdzie do pabu/baru - Gdynia?

Co? Gdzie? Kiedy? Temat dostępny też na forum:
Może ktoś polecić jakiś pub/ bar w Gdyni, dla singielki - celem nie jest wychaczenie męża, a spędzenie przyjemnego czasu z piwkiem, przy muzyce na żywo. Co powiecie o Blues Clubie, albo Barbadosie - nadają się czy nie bardzo?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam Sherlocka w Sopocie. Może to nie Gdynia, i może nie ma muzyki na żywo, ale muzyka jest bardzo dobra(cały czas lecą przeboje lat 70-90), jest klimacik i spokój (chociaż bywam tam zwykle w wieczory w dni powszednie, więc nie wiem, jak z weekendami).

gdzie do pubu/baru? - Gdynia

a co powiecie o elizjum na Wybickiego róg Świętojańskiej ??
Nie warto się ograniczać co do klubów trzeba każdego spróbować.
Proponuje Harem (byla elipsa w Gemini) tam wejście jest od 21 lat, wiec dziecinady nie wpuszczają. Jest świetna muzyka,i mila obsługa.
Dobra opcja tez jest Śledzik w Gemini, ale tam to od 15 trzeba bylo by siedzieć i pilnować miejsca,bo sa tłoki! :p
Kiedys tez byl pub Piwnica,przy budkach przy fryzjerze rococo,ale przez ta budowe to nie ma niestety.
>ja polecę "Contrast" na bulwarze, piątkowe i sobotnie wieczory z muzyką, zdecydowanie ciekawie, poznałam tam kiedyś wielu fajnych ludzi

ja też;)
ja polecę "Contrast" na bulwarze, piątkowe i sobotnie wieczory z muzyką, zdecydowanie ciekawie, poznałam tam kiedyś wielu fajnych ludzi
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak preferujesz taki rodzaj muzyki i takie klimaty to blues club - warto polecić, dobry też jest klub/ pub Desdemona. Na piwo i posiadówkę dobry jest "strych cafe" - na placu kaszubskim. I w zależności od wieku i upodobań muzycznych - klub Ucho ( czasami dobre koncerty i niezłe imprezy). O Barbadosie się nie wypowiem nie przesiadywałem tam. Mam nadzieję że to pomoże. Udanych wypraw;)

Inne tematy z forum Towarzyskie

Zdrada (78 odpowiedzi)

Dowiedziałam się,że mąż mnie zdradza. W środku jestem cała rozstrzęsiona, serce mi pękło, ale za...

do góry