Widok

gdzie do pracy biedronka czy lidl ? mam dylemat a musz gdzies pojsc pilnie

hej dziewczyny. Jestem przed wielkim dylematem pojsc do pracy musze od zaraz praktycznie. W Galeriach pozostawialam CV ale ile mozna czekac Biedronka albo Lidl pozostal to moja ostatecznosc ja jakis czas.
Tylko niech mi ktos szczerze powie po jakim czasie zatrudniaja (odzwaniaja) O co pytaja na rozmowie, czy ciezko jest na kasie ?co jest w tych ksiazkach bo na forum cos czytalam ze sie dostaje takie. czy jest mozliwosc siedzenia tylko na kasie (mojej kolezanki mama tak moze) jesli chodzi o terminal to czy ciezko jest? I jak sie dostac do lidla , mozna osobiscie do jkakiegokolwiek pojsc czy trzeba szukac w ogloszen. I gdzie jest wporzadku ekipa bo slyszalam ze na gornej oruni sie co chwile ktos zwalnia... a jak jest np na stogach bo tam bede mieszkac i chciala bym sie dowiedziec.. no i jakie sa zarobki :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pierwsza rzecz: do Biedronki z reguły dostają się ci co mają znajomości bo tam wcale nie jest tak cudownie jak większość pisze. To praca po godzinach czasem i niezły zapierdziel nie tylko w okresach przedświątecznych itd. Poza tym tylko się modlić żeby trafić na dobrego kierownika. Wiem co mówię bo pracowałam w Biedronce ponad 7 lat.
Pensja najniższa krajowa a jak będziesz się przykładać do do 1400 dobijesz. Dodatkowo ja miałam nocki bo towar trzeba wyłożyć a nie zawsze w ciągu dnia się da. Dodam że mam spore doświadczenie w handlu i może dlatego popracowałam tak długo. I uczyłam się w tym czasie tak więc tu akurat problemu nie było z grafikiem mimo iż w ciągu tygodnia często się zażyło że ktoś nie przyszedł do pracy i był telefon, się szło. Wykształciłam się, zmieniłam zawód i już w Biedronce nie pracuję. Jest bardzo ciężko jak w całym handlu. To nie praca dla ludzi nie obrotnych. Zastanów sie poważnie nad tym. Co do Lidla niech się wypowiedzą osoby wtajemniczone...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
o Lidlu są chyba 2 wątki - poszukaj i poczytaj.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Opinie o Crist Gdynia (13 odpowiedzi)

Jak się tam pracuje ,jaka atmosfera?

Praca za granicą, czy są sprawdzone oferty? (40 odpowiedzi)

Od paru dni szukam pracy za granicą. Ofert jest pełno ale jak szukam opinii o konkretnym...

INVICTA - to bałagan a nie firma! (23 odpowiedzi)

Odradzam! Było 2 rozmowy po 1 godzinie każda. Wygłądało bardzo powaznie wszystko. Jak doszlo do...

do góry