Widok
gdzie dobrze zrobić paznokcie? gdańsk
witam miłe panie!
dawno mnie nie było ,bo się przeprowadzałam:) teraz urzęduję na Żabiance:) poniżej wklejam link pod którym można obejrzeć moje prace:)
gg 1590453 tel 606 146 621
http://www.kosmetologia.net/index.php?strona=galerie&galeria=2&album=55&a=0
dawno mnie nie było ,bo się przeprowadzałam:) teraz urzęduję na Żabiance:) poniżej wklejam link pod którym można obejrzeć moje prace:)
gg 1590453 tel 606 146 621
http://www.kosmetologia.net/index.php?strona=galerie&galeria=2&album=55&a=0
ja płaciłam 150... nie wiedziałam, że to nie jest normalnie (za zdobione) na ślub babka chciała 250.... powiem wam dziewczyny, że samo słowo ślubne podnosi cenę o 100% a czasem nawet 300%.
zobaczcie np. bukiety.... jak powiesz ślubny cena jest od razu 150 zł. tak samo obrączki ślubne to odrazy 1600 zł, a mojej koleżanki mąż zgubił tydzień po ślubie i poszedł dorobić to wzięli w tej samej firmie 250 zł... dlatego ja nie mówię teraz, że na ślub.... i mam wszystko taniej :)
zobaczcie np. bukiety.... jak powiesz ślubny cena jest od razu 150 zł. tak samo obrączki ślubne to odrazy 1600 zł, a mojej koleżanki mąż zgubił tydzień po ślubie i poszedł dorobić to wzięli w tej samej firmie 250 zł... dlatego ja nie mówię teraz, że na ślub.... i mam wszystko taniej :)
myślę że wkradło sie tu małe nieporozumienie:) o innych cenach mówimy kiedy stylistki pracują w domu a o innych w salonie:) jeszcze zależy w jakim i gdzie położonym - czy w centrum czy gdzieś na obrzeżach miasta. poza tym ceny w różnych miastach się różnią: na pewno w Pruszczu czy Tczewie ceny są niższe niż w Gdańsku, a w Warszawie to juz w ogóle kosmos jest:)
za to klientkom które je nosza bardzo się podobały:) termin french nie jest zarezerwowany dla białej końcówki z uśmiechem - chyba wiesz o czym mówię?
dziękuję jednak za podtrzymywanie watku:) wszystkich zainteresowanych obejrzeniem moich prac także tych z uśmiechami odsyłam do strony którą podałam na początku wątku:)
dziękuję jednak za podtrzymywanie watku:) wszystkich zainteresowanych obejrzeniem moich prac także tych z uśmiechami odsyłam do strony którą podałam na początku wątku:)