Widok

gdzie fajne zajęcia ruchowe w okolicy- zumba, aerobik?

Fikakowo Temat dostępny też na forum:
czy ktoś wie, gdzie w najbliższej okolicy można zapisac się na zajęcia j/w?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niestety nie ma fajnego klubu :(. Jest personia na gryfa pom 44, byłam tam na pilatesie, ale nie za bardzo mi się spodobało. Byłam tez na spinningu w SP46 na karwinach III ale samo miejsce jest takie sobie. Duszno, kurz no bo w końcu to piwnica szkoły. Ale na lipowej nad groszkiem jest na pewno zumba. Tam jest taka szkoła tańca latino dane, ale mają też aerobik, ale nie byłam tam nigdy więc nie potrafię ocienić:)
chodzę na zumbę do let's dance - wlaśnie nad groszkiem na lipowej. Zajęcia są 4 razy w tygodniu: w poniedziałki i środy o 20:30, czwartki 19:00 i soboty 10:15. W pon i sob bywa tłok, ale w pozostałe dni nie. Chodzę często, bardzo mi się podoba, bo można się mocno, na wesoło i bezstresowo zmęczyć :).
Są też jakieś zajęcia w szkole po drugiej stronie Chwaszczyńskiej, ale dawno temu raz tam bylam i jakoś mi nie leżało (ciasno jakoś i trudno trafić do sali, bo trzeba się błąkać po całej szkole ;))
Jeżeli chodzi o aerobik, też w let's dance jest, ale ocenić nie jestem w stanie.
Personia (gryfa pomorskiego 44) - byłam raz na fitnessie. byłam zawiedziona warunkami, bo same zajęcia i instruktorka w porządku. zraziły mnie jednak warunki i organizacja.. nie ma szatni, wszystko jest w jednym pomieszczeniu (przy okazji jak dla mnie bardzo ciemnym, co osobiście mi przeszkadza) w piwnicy bloku. za tę cenę, pomimo bardzo sympatycznej pani prowadzącej i przyjaznej atmosfery - nie polecam niestety.

Cascata (ZS nr 13, Karwiny III) - dużo lepiej z organizacją, kilka pomieszczeń, szatnia niestety niezbyt zadbana, bez szafeczek na kluczyki.. zwyczajna szkolna jak na WF dla dzieci ;) instruktorki i zajęcia w porządku. ceny bardzo korzystne - chyba najtaniej.

Let's dance (ul. Lipowa, nad Groszkiem) - chodzę tam na razie tylko na bieżnię, ale wkrótce też wypróbuję aerobik lub zumbę.. miejsce jest przyjazne - chyba najbardziej czyste i najlepiej zorganizowane ze wszystkich miejsc, które wymieniłam. Jest nieco drożej niż na Karwinach, ale przynajmniej mają szafeczki na kluczyki i spore sale. polecam.
do góry