Widok

gdzie jest Hurtownia/Sklep ślubny w Gdańsku z akcesoriami ślubnymi ??

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Forumowiczki:

nie wiem czy wątek już był, ale interesuje mnie gdzie mieści się jakiś Sklep Slubny lub Hurtownia z artykulami slubnymi gdzie zakupię:

# tablice rejestracyjne
# nalepki/zawieszki na alkohol
# pudelka na ciasta
# zawiadomienia ślubne
# dekoracje
i wiele innych jakże przydatnych rzeczy :)

Licze na Wasza pomoc- pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jest taki sklep we Wrzeszczu, niedaleko Galerii Bałtyckiej, blisko salonu sukien ślubnych Beauty. Ja takie rzeczy kupowałam na allegro. Wyszło taniej :)
Dokładnie tak jak józia pisze są 2 dosyć małe sklepy (ale asortymentu wymienionego przez koleżankę trochę mają). Są obok siebie we Wrzeszczu na Grunwaldzkiej vis a vis Galerii Bałtyckiej tj. między Beauty a Elją. Jeden z nich to Prezencik (tam nam się bardziej podobało), a drugi to Cudowny Ślub. My robimy zakupy ślubne na allegro ze wspomnianego wyżej powodu - jest trochę taniej :)
image

http://forum.trojmiasto.pl/Ill-love-you-till-I-die-relacja-paquerette-18-06-2011-t248517,1,11.html
acha, allegro też przejrzalam i maja piekne zaproszenia w super niskich cenach :)

ale mialam tez ochote przejsc sie gdzies bardziej namacalnie:)

dzieki dziewczyny...

a hurtowni nigdzie nie ma? gdzies do tych sklepikow musza sie zaopatrywac
o hurtowniach nic nie słyszałam....no ewentualnie, jeśli masz blisko to może warto przejechac się na renk - giełdę kwiatową w Gdańsku Osowie.Nie znajdziesz zapewne tam tablic itd ale warto zajrzec po te dekoracje np. sztuczne kwiaty, wazony itd.
acha-dziekuje:)

no to nawyzej kupie w tym sklepikach a jak nie to na allegro- dziekuje Wam Dziewczyny za pomoc :)

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Jesionova (3 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację inwestycji we Wrzeszczu, na dodatek w najbardziej centralnej części tej...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

do góry