Widok
Wlasnie! Ja mam ten sam problem:) 26 lat i wszedzie sie czuje niemalze jak kobieta po 50-tce co to juz nie moze piwko, imprezki bo 17-latki ja wszedzie wygryzaja:) ech sarosc nie radosc szympansiatko:-) z nami to juz tylko praca/spanie praca/spanie... i to wszystko...:-) a z kazdym dniem coraz starsza mlodzieza jestesmy:)
na innych portalach sa ogloszonka towarzyskie. w wiekszosci ci od pary szukaja urozmaicenia albo taki kawaler 50-letni szuka towarzyszki. ale co to ja jestem instytucja dobroczynna? kino samotnie przeżyłam. ale sie na mnie gapiono ... czy tam trzeba isc koniecznie w parze? w koncu idzie się na film :-)))
MadziaK napisał(a):
> Ja mam kilka wariantow:) moj pech polega na tym ze oni sa
> a) zonaci
> b) dzieciaci
> c) zonaci z dziecmi
> d) mlodsi o 10 lat (lat 16 maja)
> Nic, tylko samej chodzic do kina:) ale mowilam juz zeby
> zalozyc www.trojmiasto.pl/matrymonialne hehehe
>
>
Witaj Madziu, jak to dobrze, że nie jestem sama. Już myslałam, ze mam jakąś lampkę kontrolną na czole :żonaci mile widziani". póki co staram sie ich wykorzystywać, jestem miła, daję sie zaprosić na obiad czy do kina...skoro się dają?
A przy okazji, czy są jeszcze wolni, normalni, wysocy i zadowoleni z zycia faceci??
> Ja mam kilka wariantow:) moj pech polega na tym ze oni sa
> a) zonaci
> b) dzieciaci
> c) zonaci z dziecmi
> d) mlodsi o 10 lat (lat 16 maja)
> Nic, tylko samej chodzic do kina:) ale mowilam juz zeby
> zalozyc www.trojmiasto.pl/matrymonialne hehehe
>
>
Witaj Madziu, jak to dobrze, że nie jestem sama. Już myslałam, ze mam jakąś lampkę kontrolną na czole :żonaci mile widziani". póki co staram sie ich wykorzystywać, jestem miła, daję sie zaprosić na obiad czy do kina...skoro się dają?
A przy okazji, czy są jeszcze wolni, normalni, wysocy i zadowoleni z zycia faceci??
Racja :-))). To jest jakiś fenomen. Zazwyczaj widzę grupy znajomych, gdzie zdecydowaną przewagę (w ilości, niekoniecznie w jakości :-)))) ma płeć męska. Potem siedzą kumple i narzekają, że brakuje kobiet w około (im już się nudzi patrzeć cały czas na te same, własne mordki), a tu wystarczy zajrzeć na Forum i wszystko jasne. Kobiety po prostu wessał nienawistny internet :-))
zdrajec napisał(a):
> hi hi a mowia, ze nie ma z czego wybierac!!!! .) A tu prosze
> jaka panienska partyzantka. Trzeba wezwac posilki ;)
zdrajec napisał(a):
> hi hi a mowia, ze nie ma z czego wybierac!!!! .) A tu prosze
> jaka panienska partyzantka. Trzeba wezwac posilki ;)