Widok

gdzie kupić buty?

Cześć dziewczyny!
Rozpoczęłam poszukiwania butów. Myślałam, że nie będzie z tym problemu,jednak okazało się, że nie jest to wcale takie proste. Byłam pewna, że pochodzę po salonach, poprzymierzam butki i coś wybiorę. W salonach, w których byłam panie powiedziały mi, że buty można kupić tylko na zamówienie,pokazały katalog (w którym zresztą żadne mi się nie podobały) i tyle. W jaki sposób Wy kupujecie buty? Wogóle wydaje mi się to troszkę dziwne, bo przecież buty muszą być wygodne,dobrze leżeć na stopie itd, a czy kupując je na zamówienie można na to liczyć? Może wiecie gdzie mogę kupić ładne butki, w przystępnej cenie i z możliością wcześniejszej przymiarki.
Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.bialebuty.pl/

babka mieszka niedaleko centrum matarnia, buty można obejrzeć i przymierzyć, nie ma wszystkich modeli u siebie ale cos podobnego pokaże i łatwo się zdecydować. Są w dobrej cenie i wygodne.
Szczerze powiem, że mam taki sam probleml;
buty ślubne w Polcse sa po prostu nieładne, albo w Trójmnieście. wybór jest niewielki,a to co jest zupełnie mi nie odpowiada. W Anglii, nie mówiąc juz o USA buty ślubne są po prostu śliczne... ładne, zgrabne i kobiece, świetnie wykończone a nie jakieś plastikowe obcasy!!! masakra!! Postanowiłam sprawić sobie właśnie pare w jednym ze sklepów a UK, wysłałam zamówienie, mają przyjść lada dzień... Najwyżej sprzedam je na allegro gdyby coś nie pasowało;(
cena też nie wygórowana, w sumie z wysyłką 204,00 PLN.

image
~asiu a co to za babka? Jakaś właścicielka, czy kto? W jaki sposób można się z nią skontaktować?
na stronie jest numer telefonu do niej, to chyba jest jakaś właścicielka albo dystrybutorka, nie wiem dokładnie ale jak u niej kupowałam i moja znajoma też, wszystko ok :)
3.Telefonicznie
tel. 0- 696 21 70 40
od poniedziałku do piątku godz. 9 - 18

4. Pisząc e-maila na adres: sklep@bialebuty.pl

ADRES SKLEPU

WARDYN
ul.Podchorążych 6/11
80-298 Gdańsk
Dzięki śliczne :)
Czy ktoś jeszcze ma jakiś pomysł, gdzie można przymierzyć i kupić butki?
Hala w centrum Gdyni,sklepy Ryłko i normalne obównicze-czasami zdarzają się perełki.
o matulko,ale lapsus,miało być "OBUWNICZE"!:-)
Cheering mogłabyś podać stronkę na której można zamówić takie butki?
Ja po długich poszukiwaniach w sklepach kupiłam na allegro od firmy fleq za przystępną cene super butki w kolorze ecri.
image
ja też kupiłam z tej stronki. Jestem bardzo zadowolona. Buty są takie jak chciałam i w dodatku za przystępną cenę.
Ja kupiłam z tej stronki:

http://www.oopss.pl/index.php?producent=2

Mierzyłam swoje butki w Madonnie, ale tam były koszmarnie drogie.
Z czystym sumieniem mogę polecić buty tej firmy, super wykonanie, żadnych odcisków nie zanotowałam:)
Aha, te same buty są w Agnes i Farage.
ja swoje kuilam w Aldo

image

image
Ja wyruszam jutro na maraton po sklepach obuwniczych w Gdańsku. Zobaczymy co uda mi się znaleźć. Oczywiście zdam relację.
http://cgi.ebay.co.uk/Dolcis-Womens-White-Strappy-Crystal-Sandals_W0QQitemZ260563209696QQcategoryZ63889QQcmdZViewItemQQ_trksidZp4340.m263QQ_trkparmsZalgo=DLSL%2BSIC&its=I&itu=UCI%2BIA%2BUA%2BIEW%2BFICS%2BUFI&otn=9&po=&ps=63&clkid=8418256664266996916

kupowałam na ebay z firmy BARRATS
brishoes.pl najfajniejsze buty ślubne jakie do tej pory widziałam, ceny może trochę straszą ale buty moim zdaniem na wysokim poziomie:)
do góry