Widok

gdzie kupić buty?

Cześć dziewczyny!
Rozpoczęłam poszukiwania butów. Myślałam, że nie będzie z tym problemu,jednak okazało się, że nie jest to wcale takie proste. Byłam pewna, że pochodzę po salonach, poprzymierzam butki i coś wybiorę. W salonach, w których byłam panie powiedziały mi, że buty można kupić tylko na zamówienie,pokazały katalog (w którym zresztą żadne mi się nie podobały) i tyle. W jaki sposób Wy kupujecie buty? Wogóle wydaje mi się to troszkę dziwne, bo przecież buty muszą być wygodne,dobrze leżeć na stopie itd, a czy kupując je na zamówienie można na to liczyć? Może wiecie gdzie mogę kupić ładne butki, w przystępnej cenie i z możliością wcześniejszej przymiarki.
Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Macie małe stopy i takie problemy... a co mają zrobić osoby z większymi stopami? 43-44? :)
sprzedam buty Arte di roma modal Victoria 330, rozmiar 39,
moj e mail kejti84@op.pl
ja kupiłam przez allegro Guess zwykłe białe sandałki na platformie i wysokim obcasie.Wcześniej liczyłam na Aldo ale niestety nic białego nie mają. Buty z salonów ślubnych nie podobaja mi sie a tez chciałam nosić te buciki po ślubie a nie tylko w ten jedyny dzień.
Piękne są Christiana Louboutina kolekcja Eugenie.Na allegro dostępne podróby za 500zł
up up
Ja swoje buty kupiłam w Ryłko. Nie były tanie ale tak jak piszesz, wszędzie gdzie byłam wcześniej buty były nie takie jak bym chciała. Cena była jak na Ryłko przystało (ok.250 zł 2 lata temu)...ale wygodne i super. Ze dwa razy włożyłam je wcześniej przed ślubem "po domu", bo tak wszyscy radzili, ale raczej nie rozchodziłam ich przez tak krótki czas. Po prostu były od razu wygodne:-)

http://www.doslubujaguar.pl
słuchajcie mam sukinie ślubną (kolor błękit )kupiłam ją w usa mam szal ,czy ta fima zrobiła by mi buty z tego materiału ,a może dobiorą do koloru sukni,proszę czy coś wiecie?
Jeśli buty sa ze skórki to sa specjalne preparaty do rozciągania butów. Ja coś takiego zastosowałam i poskutkowało.
Mentorka, moja dobra rada :) przymierz, wybierz sobie bucik w langorii, ale idz zamów w Tyszkiewiczu - dużo niższe ceny :)
dziewczyny w salonie Langoria mają duży wybór butów. Do każdego bucika można wybrać wysokość obcasa, zdobienie itd. Ja mam bardzo szeroką stope ale i to można indywidualnie dopasować:)
Mam do sprzedania buty ślubne nieużywane (rozm. 40)... chcę je sprzedać, bo niestety przy próbie ich "rozchodzenia", stwierdziłam że nie wytrzymam w nich nawet w kościele (mam trochę szeroką stopę i w związku z tym mam problem ze znalezieniem odpowiednich butów).
W razie zainteresowania, proszę o kontakt mailowy: mary_h@interia.pl
madzia, podaj mi prosze swojego mejla, albo odezwij sie do mnie (mejl w profilu)
Czesc dziewczyny
mam do sprzedania śliczne buciki ślubne! rozmiar 39, długość wkładki 25,5 cm - kupiłam za 160 zł - sprzedaję za 75 zł !!!!
Mieszkam w Rumii, ale jest możliwość odbioru w Gdańsku Osowej, albo na Matarnii.

image

image
A mi się marzą bordowe buciki. I kompletnie nie wiem gdzie takie kupić, przeszłam się ostatnio po sklepach, ale nic fajnego nie znalazłam :(
o rany ale tu mają buty czadowe:

http://allegro.pl/item985741680_zlote_szpilki_platforma_buty_sandaly_40_3378.html

sama już nie wiem jakie wybrać na poprawiny :D wszyyystkie mi się podobają
madziaaaa... a moge mieć prośble ?? :)
Numeracja jest zawyżona więc nie kieruj się rozmiarówką tylko centymetrami, tak jak zmierzyłaś stopę. mamy tak samo 26cm z tego co widzę :D
Ja kupiłam te

http://allegro.pl/item984975561_buty_ekri_slubne_atlas_rozm_35_42_obcas_niski.html

i tutaj nr 40 to wlasnie moje 26cm.

Nie pytalam czy mozna zwrócić ale mysle ze tak - widzialam w komentarzach że ktoś mial taki przypadek i był zadowolony że zwrócił i wymienili mu/jej bez problemu :) zapytaj sie jakby co, babeczka szybko odpowiada.
ROZMIARY DOSTĘPNE W PRZYPADKU WYMIANY

33-22 CM;

34-22,5 CM,

35- 23,5CM,

36-24cm;

37-24,5cm;

38-25,5cm;

39-26cm;

40-27cm;

41-27,5 cm.

sama nie wiem... a pytałaś czy mozna zwrócic w razie co ??
normalnie noszę 41 a tutaj zamówiłam 40 - 26cm. sprawdz numeracje bo czasem jest cała a czasem połówki, zależy od typu bucika.
Ja sobie zamówię jeszcze jedne.... :D ale już z dużym obcasem, na poprawiny :D pokażę mojemu już wtedy mężowi kto tu rządzi :D haha ha :D
madzia, a powiedz mi jaki normalnie nosisz rozmiar buta?? bo mi wyszło 26cm co odpowiada rozm 39, ale ja swoje wszystkie buty mam 40/41....
do góry