Widok

gdzie kupić buty?

Cześć dziewczyny!
Rozpoczęłam poszukiwania butów. Myślałam, że nie będzie z tym problemu,jednak okazało się, że nie jest to wcale takie proste. Byłam pewna, że pochodzę po salonach, poprzymierzam butki i coś wybiorę. W salonach, w których byłam panie powiedziały mi, że buty można kupić tylko na zamówienie,pokazały katalog (w którym zresztą żadne mi się nie podobały) i tyle. W jaki sposób Wy kupujecie buty? Wogóle wydaje mi się to troszkę dziwne, bo przecież buty muszą być wygodne,dobrze leżeć na stopie itd, a czy kupując je na zamówienie można na to liczyć? Może wiecie gdzie mogę kupić ładne butki, w przystępnej cenie i z możliością wcześniejszej przymiarki.
Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja kupilam swoje w Rylko i jestem bardzo zadowolona. Nie sa biale, tylko kremowa(mam suknie ecru) wiec bede je nosic tez po slubie
Cheering up śliczne buciki, mam nadzieje że będą Ci są dobrze stopy trzymały przy weselnych tańcach.
U mnie musiał być obowiązkowo paseczek wokół kostki, bo inaczej buty fruwałyby po sali ;)
Byałam dzisiaj w Gdańsku Gł. i obeszłam wszystkie punkty z butami (w salonach slubnych nie byłam. Szczerze mówiąc dużą rolę u mnie odgrywa cena) i szczerze mówiąc kiepsko. "Największy" wybór był na Gildii, zarówno kryte jak i sandałki. Jeden model w miarę mi się spodobał, więc jeśli nie znajdę nic lepszego to je kupię. Cena 119 zł.
Poszukiwań butów ciąg dalszy... Byłam w Centrum handlu Chrobry i są tam dwa stoiska, gdzie buty ślubne są. Nawet spory wybór (porównując z innymi sklepami). Ceny od 99 do 139 zł. Coś moża wybrać, ale szczerze mówiąc, nie wiem co Wy sądzice, ale ogólnie rzecz biorąc oferowane buty tzw. ślubne (jeśi nie są jakiś znanych firm) są strasznie kiczowate. Ja mam problem z wyborem, a te, które naprawdę mi się podobają kosztują od 300 zł, a tyle nie mogę dać za buty na jeden raz.... :(
Buty ślubne niekoniecznie muszą być na jeden raz, ja swoje kupiłam z myślą, że będę w nich chodzić latem. Wydałam 275zł, ale mam zgrabne, skórzane, dobrze wyprofilowane pantofelki koloru kości słoniowej :P

Pamiętaj by buty były wygodne, pod suknią i tak niewiele będzie ich widać.
Ja szukałam butów z nastawaniem na 1 raz,bo na co dzień nie lubię jasnego obuwia i szpilek.Też nie chciałam wydać mnóstwo kasy na kilka godzin chodzenia więc odkupiłam buciki od jednej forumowiczki,są ślubne owszem,ale zarazem ładne i wygodne-cena 40 zł:-)bielusieńkie:-)
Ja po kilku miesiącach poszukiwań kupiłam buty firmy Witt- nie są one moim szczytem marzeń, ale cóż lepszych w rozsądnej cenie nie ma moim zdaniem.
po kilku miesiącach?? ja będę miała tylko 2 tygodnie;/
Jeśli któraś szuka butów ecru to polecam CCC. Byłam wczoraj w Manhatanie i jest dosyć sporo takich butów, niebrzydkie i cena niska:)
Dziewczyny, wreszcie udało mi się kupić buty, jestem przeszczęśliwa :-D Jeździłam po sklepach Ryłko w Gdańsku i wszędzie albo bardzo mały wybór jeśli chodzi o niskie obcasy albo nie było już numeru, byłam załamana. W poniedziałek pojechałam w delegację do Warszawy i nie mogłam nie pobiegać trochę po sklepach. Trafiłam do Galerii Mokotów i tam w salonie Ryłko kupiłam buciki :) Wszystkim dziewczynom, które też mają problem z butami, życzę powodzenia w poszukiwaniach. Jestem żywym przykładem na to, że jednak można kupić buty ślubne w sklepie.
Pozdrawiam.
Pochwal się i wklej zdjęcie. Gratulacje :-)
Poszukiwań butów dzień trzeci... dzisiaj Wrzeszcz na tapecie. Niestety nic dla siebie nie znalazłam, ale w Ryłko w Manhattanie były przeceny i jeśli ktoś szuka na niskim lub bardzo wysokim to na pewno coś tam wybierze sobie. Natomiast jeśli któraś z Was szuka butów ecru to w jednym sklepie wzdłuż Grunwaldzkiej (zapomniałam nazwę Monissimi, czy coś w ten deseń - włosko brzmiące w każdym razie) były mocno przecenione dość ładne buciki.
No nic, pozostaje mi jeszcze pochodzić po małych sklepach na Zaspie, Przymorzu lub Żabiance. Jeśli tam nic nie znajdę to będe musiała wybrać coś w CH Chrobry. Życzę powodzenia w poszukiwaniach. Pozdrawiam.
może Wam coś pomogę:) śliczne te butki, najnowsza kolekcja Wittchen :) i po ślubie będą pasować na wiele okazji, nawet na co dzień :)

http://www.luxlux.pl/artykul/14431/but_dnia_czolenka_wittchen
tylko ta cena.... 739,00 zł..
jakby ktoś miał problem to ja mogę podpowiedzieć że w Cymbeline (salon z sukniami ślubnymi i i dodatkami) są pięknę buty, ja swoje mam właśnie z tego sklepu.
Dałam za nie z rabatem 15% 315 zł, ale myślę, że warto- są robione specjalnie do sukni którą tam też zamówiłam:)

image
rzeczywiście sliczne;))

gdzie w Gdańsku jest Ryłko ?? bo dziś po południu jade szukać butów - głównie po salonach sukien :)
:) dziękuje polecam, bo obcas mimo, że dość wysoki to bardzo stabilny
Dziewczyny! Jeśli szukacie tanich i prostych butów to polecam sklep BOTI. Kupiłam tam dziś białe butki za całe 39 zł!
Mają mały mankament - czarną podeszwę, ale tego prawie nie widać...a przy sukni z trenem to już wogóle.
Do tego są wygodne. Mają niski obcas (4,5 cm)...
Wiem, że na Osowej są jeszcze rozmiary 40, 38 i chyba 37...także polecam :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja kupilam buty menbur na swietojanskiej, dostalam rabat i zaplacilam 280 zł- sa mega wygodne i sliczne :) i jestem baaardzo zadowolona bo juz mialam zalamke ze butow nigdy nie znajde , bo co sklep to wieksza masakra, a przy krotkiej sukni buty sa bardzo wazne:) powodzenia w poszukiwaniach dziewczyny :)
do góry