Widok

gdzie kupić buty?

Cześć dziewczyny!
Rozpoczęłam poszukiwania butów. Myślałam, że nie będzie z tym problemu,jednak okazało się, że nie jest to wcale takie proste. Byłam pewna, że pochodzę po salonach, poprzymierzam butki i coś wybiorę. W salonach, w których byłam panie powiedziały mi, że buty można kupić tylko na zamówienie,pokazały katalog (w którym zresztą żadne mi się nie podobały) i tyle. W jaki sposób Wy kupujecie buty? Wogóle wydaje mi się to troszkę dziwne, bo przecież buty muszą być wygodne,dobrze leżeć na stopie itd, a czy kupując je na zamówienie można na to liczyć? Może wiecie gdzie mogę kupić ładne butki, w przystępnej cenie i z możliością wcześniejszej przymiarki.
Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja po poszukiwaniach ale nie żeby dramatycznych zdecydowałam sie na kupno butów w deichmanie 69 zł , sredni obcas . Mi osobiście pasuja :)

image
mary 25- cudne buciki :)
kreska dziękuje bardzo, welon też już odebrany:) czekam na suknię:)
fajnie że jeszcze tu wchodzisz:) mnie tu dazwno nie było:)
witam,

mam do sprzedania buty na ślub i nie tylko, niemieckiej firmy Caprice, NOWE, w kartonie, białe, skórzane - rozmiar 38,5

kupione za 185 PLN, sprzedam za 120 PLN

pozdrawiam,
Weronika

wersem@wp.pl, nr tel 503 699 655
image
jeszcze jedno zdjęcie:

image
www.growikar.pl

A na żywo w salonie sukien Livia na obrońców westerplatte w oliwie - panie tam mają dodatkowo próbki wyszstkich materiałów, więc można dobrać kolor...

butki w cenie ok 170zł z tego co pamiętam
ja zamówiłam buty na allegro - czekam na paczkę. Mają duży wybór a co najważniejsze - można zdecydować o kolorze buta i wielkości obcasa.
Dla dziewczyn które dorównują swoim kawalerom wzrostem - idealnie. 1cm i do tanga :)))))

http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=16039801
faktycznie maja fajne buty, ale jakos tak kupować bez przymiarki.... sama nie wiem :/

napisz prosze czy jestes zadowolona jak dojdą.
Wiem, że ryzyko jakieś jest ale zmierzyłam stopę i podałam wg długości stopy :D to chyba jedyne buty które mi się spodobały - dla wysokich dziewczyn większość butów proponowanych do ślubu wygląda okropnie, jakoś ortopedycznie. a tutaj mam możliwość wyboru obcasa i to było najważniejsze. zamówiłam w nocy butki a Pani już dziś wysłała więc jak dostanę to się odezwę i podzielę opinią.
http://allegro.pl/item991886752_buty_biale_slubne_rozm_33_41_ciekawe_zapiecie.html

bo mnie te wpadły w oko ;)
:D szkoda ze nie mają zdjęcia jak wygląda stopa w takim zapięciu - było by bezpieczniej ;))) też zwróciły moją uwagę, ale sama wybrałam ecru z takim czymś z boku - jakiś brylancik.

to te butki:
image

podobały mi się jeszcze z brylancikiem na środku buta ale z 2 str może to i zahaczać o suknię która jest przecież do ziemi więc zrezygnowałam.
paczka idzie z częstochowy, dam znać jak dojdzie - nie mogę się doczekać :)))))))))))
patrzałam na takie same, tylko zokragłym czubem :) w każdym razie, czekam na wiadomośc od ciebie co i jak :)

a jaki masz rozmiar ?
Te z zaokrąglonym czubek też są fajne - ale jest 1,5cm obcas do wyboru a nie 1cm z tego co mi babka odpisala. a długość stopy mam 26cm :) obrysowałam sobie stopę na kartce i zmierzyłam - chyba nigdy tego nie robiłam wcześniej :D Mój mężczyzna jest aż 2cm wyższy ode mnie.... więc duży obcas o d p a d a. :P
zrobię foty i powiem co i jak jak dotrze paczka ;P
dwstudio na allegro
ja zamawiałam buciki we wrzeszczu w salonie ślubnym na przeciwko galerii bałtyckiej. Pani dała mi do przymierzenia różne fasony oraz obcasy, potem wybrałam sobie ozdobę i materiał (idealnie dopasowany do sukienki) a całość wykosztowała mnie 180 zł, a butki mam idealnie do mojej stopy zrobione;) Polecam tam jak komuś nie chce się chodzić i szukać jak mi:D
http://www.akces2.com/
Dziewczyny - właśnie wróciłam z poczty i odebrałam butki.
Jestem zachwycona :) Wyglądają o niebo lepiej niż na zdjęciu.
Wszystko się zgadza, kolor, rozmiar, obcas - obcas 1cm + 0,5cm to podbicie pod obcasem więc w sumie wychodzi 1,5cm ale i tak leżą super. I nie wyglądam w nich dziwacznie, jak w większości butów ślubnych na płaskim obcasie.. i pomyśleć że w salonie babki dały mi okropne buciory i prawie się na nie zgodziłam ;) ufff

Polecam!!
Moje fotki:

image

image
madzia, a powiedz mi jaki normalnie nosisz rozmiar buta?? bo mi wyszło 26cm co odpowiada rozm 39, ale ja swoje wszystkie buty mam 40/41....
normalnie noszę 41 a tutaj zamówiłam 40 - 26cm. sprawdz numeracje bo czasem jest cała a czasem połówki, zależy od typu bucika.
Ja sobie zamówię jeszcze jedne.... :D ale już z dużym obcasem, na poprawiny :D pokażę mojemu już wtedy mężowi kto tu rządzi :D haha ha :D
do góry