Widok

gdzie kupic sukienki APART

Wesele Temat dostępny też na forum:
może któraś z Was wie, gdzie mozna kupic sukienki firmy apart oprócz allegro..chcialabym poprzymierzac i wybrac tą najlepszą dla mnie..na zdjęciach wszystkie są super...

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
image

image
troche mała ta fotka ale taka moja wymarzona suknia na poprawiny..mmmmm
i jeszcze dwie :
image

image

image
Cieżko stwierdzić, to chyba niemiecka firma, wczoraj byłam na ich stronie. Mnie też się podobają, ale są potwornie drogie, dlatego będę szyła na wzór.

image
Te sukienki mozna kupic tylko wysylkowo :( www.otto.de W Polsce nie ma sklepu z ta odzieza (z reszta w Niemczech chyba tez).
Ja kupilam 3sukienki APART i jedna TOGETHER na allegro. Wszystkie sa sliczne ,tylko trzeba uwaac na numeracje bo jest zawyzona. Po jakims czasie, niektore z nich pojawiaj sie w bon prix- www.bonprix.pl - warto sprawdzic, bo jedna ze zlotych sukienek (niestety w rzeczyistosci wyglada jak komrza dla ministranta ,wiec ja odeslalam), ktora na allegro kosztuje prawie 400 zl,w bon prix jej cena to 129 zl.
Pozdrawiam
Ola

dzieki za info. Ola mucha od jakiego sprzedawcy kupowalas?? piszesz ze mozna u niego zwrocic towar tak? to by rozwiązywało moj problem..

image
w Gdyni na Grabowku jest sklep z odzieża katalogowa koleznaka tam kupila sukienke wlaśnie z Apartu

image
Suknienki z Apartu są super.
Znasz może dokładny adres tego sklepu na Grabówku?

dokladnego nie to jest na przeciwko kauflandu tak bardzie po ukosie w sumie jeden sklep z ciuchami wiec latwo o znalesc

image
Ja kupowalam od roznych sprzedawcow, a sukienke, ktora zwrocilam kupilam w bon prixie - tam zawsze przyjmuja zwroty :)
Ale niekotorzy sprzedawcy na allegro tez zgadzaja sie na zwrot towaru, tylko przesylka jest na Twoj koszt. Warto zaryzykowac.
Pozdrawiam
Ola

ola ja tak z innej troche beczki, gdzie mierzylas suknie z nowej kolekcji U.mateja?
image
różyczko, ja mierzyłam je w Warszawie, w salonie Tylko Ona.

te sukienki niektore sa tez w bon prixie i o 100 razy tansze niz na alegro tak jak duzo rzeczy niby na alegro pisza Apart a ja mam takie same w katalogu bon prix troche mnie to smieszy:)

image

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry