Widok

gdzie kupić ubrania Henri Lloyd?

wiem, że jest sklep w Klifie w Gdyni ale co poza tym?
słyszeliście o kimś kto się zajmuje hurtem/detalem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sklep firmowy jest w Brodnicy (tam też firma ma swoją siedzibę). Przed świętami Bożego Narodzenia zawsze jest kiermasz, gdzie można kupić mnóstwo rzeczy z poprzednich kolekcji.
A to niespodzianka - w pomorskiem jest 1 sklep. Pozostaje przejazdem wpaść do Brodnicy - niestety ceny o to co pytałam maja takie same jak w Klifie z ta róźnica że wybór większy.
Bywa o wiele taniej, bo można dostać kolekcje z ubiegłego roku, a wtedy przecena bywa nawet o 70% ale trzeba zadzwonić do Brodnicy i się dopytać.
Sporo mają fajnych akcesoriów (paski, skarpety, itd.), których nie ma w Klifie.
Brodnica odwiedzona i sklep zaliczony. Zakupy z małym bo 5% rabatem.
Może uda mi się przed świętami na kiermasz dojechać.
pozdrawiam:)
Henri Lloyd ma sklepy też w Toruniu, Krakowie, Wrocławiu, Poznaniu, a ostatnio otworzył nowy w Szczecinie. Rzeczywiście ceny nie są niskie, ale przynajmniej kupując u nich ma się pewność, że towar jest wysokiej jakości. kiermasz mają też przed wakacjami, właśnie w Brodnicy. Na pewno na ich facebooku pojawi się informacja kiedy będzie miał on miejsce.

Inne tematy z forum Moda i uroda

Naturalne kosmetyki Polskich producentów (30 odpowiedzi)

Chwile się zbierałam do założenia tego tematu, ale już czas najwyższy machnąć kilka refleksji...

Sukienka na wesele (29 odpowiedzi)

Gdzie w Trójmieście dostanę ładną sukienkę, nie oklepaną, nie świecącą satyną jak psu jajca i...

Męskie stringi na plaży i na codzień co sądzicie? (4 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Chciałabym poruszyć dość nietypowy temat, który ostatnio zaprząta mi głowę. Mój...

do góry