Widok
Ja kupiłam na Allegro za 6,90 zł
http://allegro.pl/item941451699_herbatka_bocianek_medela_wzmagajaca_laktacje.html
http://allegro.pl/item941451699_herbatka_bocianek_medela_wzmagajaca_laktacje.html
roxi - ale jaki jest sens kupowania na allegro - co z tego, że cena 6,9 jak z najniższymi kosztami wysyłki to i tak wychodzi 15 PLN plus minus oczywiście ;) - no chyba, ze się komuś z domu nie chce ruszać ;)
Bocianka w Gdańsku można kupić w Szpitalu na Zaspie i chyba w QQKIDS - ale tego nie jestem pewna bo dawno tam nie byłam
Bocianka w Gdańsku można kupić w Szpitalu na Zaspie i chyba w QQKIDS - ale tego nie jestem pewna bo dawno tam nie byłam
Roxi- powiem ci ze lubie ten sklepik, jego wlascicieli, ich asortyment i ceny. A ze pracuje na Ciolkowskiego to moge tam zawsze wyskoczyc w przerwie i zrobic potrzebne zakupy.
Myslalam ze od tego jest to forum aby polecac sprawdzone miejsca, ale jesli jest inaczej to mnie oswiec, i oswiec tez Marthe, Sare, Agusie, Ojjke i inne dziewczyny ktore tam robia zakupy, sa zadowolone i tez polecaja ten sklepik.
Myslalam ze od tego jest to forum aby polecac sprawdzone miejsca, ale jesli jest inaczej to mnie oswiec, i oswiec tez Marthe, Sare, Agusie, Ojjke i inne dziewczyny ktore tam robia zakupy, sa zadowolone i tez polecaja ten sklepik.
[url]
[/url]

roxi w mojej naturze nie lezy atakowanie ludzi i nie wiem dlaczego to odebralas jako atak. Dla mnie taniej wychodzi zakup gdzies w Gdansku niz z allegro doliczajac koszty wysylki tym bardziej ze wielu sprzedawcow zawyza koszty wysylki a niby obniza ceny wystawianych rzeczy. Sam sie tak zlapalam kupujac ostatnio rajtuzy dla moich chlopakow a swoja droga czy ktos sie moze wypowiedziec na temat kawki bocianek?
[url]
[/url]

Tak swoją drogą Bocianek to nie jest produkt MEDELI tylko "dar coś tam" (nie pamiętam nazwy producenta) a że jest sprzedawany przez dystrybutora MEDELI w Polsce to fakt - ale nie jest to produkt MEDELII - więc aukcje w stylu HERBATKA BOCIANEK MEDELA WZMAGAJĄCA LAKTACJE to grube naciąganie faktów i oszustwo - tak swoją drogą
No wiem czepiam się ;)
No wiem czepiam się ;)
Też kupuję w QQkids szczególnie produkty MAM i jestem zadowolona.
Co do kawki bocianek to w smaku jest jak dla mnie okropna :) Kupiłam 2 opakowania,otworzyłam jedno i po pierwsze to średnio przypomina kawę :) Po drugie to pachnie ziołami :)
Jakby któraś z Was chciała, to mam do oddania jedno opakowanie nierozpieczętowane, a drugie napoczęte i użyte na 1 kawę :) Nie wiem czy działa na laktację, bo nawet tej 1 kawy nie wypiłam :) Natomiast herbatka jak najbardziej :)
Co do kawki bocianek to w smaku jest jak dla mnie okropna :) Kupiłam 2 opakowania,otworzyłam jedno i po pierwsze to średnio przypomina kawę :) Po drugie to pachnie ziołami :)
Jakby któraś z Was chciała, to mam do oddania jedno opakowanie nierozpieczętowane, a drugie napoczęte i użyte na 1 kawę :) Nie wiem czy działa na laktację, bo nawet tej 1 kawy nie wypiłam :) Natomiast herbatka jak najbardziej :)
Roxi - z całym szacunkiem ale mamy wolność słowa i możemy zachwalać i polecać miejsca w których kupujemy produkty dla dzieci.
Wcale nie uważam, że QQ Kids jest przereklamowane.
Ja robię tam zakupy nie tylko dlatego, że jest najbliżej mojego domu i jest mi po prostu wygodnie.
Bardzo lubię chodzić tam na zakupy, mają tanie ciuszki i tani asortyment dla dzieci. Poza tym Pani Justyna jak i jej mąż Pan Jacek zawsze służą pomocą i dobrym słowem :-)))
Poza tym jak mam kupić np body w CH za 24 zł to wolę kupić w QQ kids za 8 czy 10 zł. Tym bardziej, że mała szybko wyrasta z ciuszków swoich.
A na allegro wcale nie jest taniej, poza tym ostatnio szukałam herbatki Bocianek w saszetkach a na allegro mają tylko liściastą:-((( Poza tym tu produkt mam od ręki a na allegro muszę czekać na przesyłkę.
Więc ja zawsze będę zachęcać do zakupów w QQ Kids :-))))
pozdrawiam serdecznie Panią Justynę i Pana Jacka
Abigail a gdzie na Ciołkowskiego pracujesz??? Może mijjam Cię każdego dnia albo z Tobą rozmawiam :-))))
Wcale nie uważam, że QQ Kids jest przereklamowane.
Ja robię tam zakupy nie tylko dlatego, że jest najbliżej mojego domu i jest mi po prostu wygodnie.
Bardzo lubię chodzić tam na zakupy, mają tanie ciuszki i tani asortyment dla dzieci. Poza tym Pani Justyna jak i jej mąż Pan Jacek zawsze służą pomocą i dobrym słowem :-)))
Poza tym jak mam kupić np body w CH za 24 zł to wolę kupić w QQ kids za 8 czy 10 zł. Tym bardziej, że mała szybko wyrasta z ciuszków swoich.
A na allegro wcale nie jest taniej, poza tym ostatnio szukałam herbatki Bocianek w saszetkach a na allegro mają tylko liściastą:-((( Poza tym tu produkt mam od ręki a na allegro muszę czekać na przesyłkę.
Więc ja zawsze będę zachęcać do zakupów w QQ Kids :-))))
pozdrawiam serdecznie Panią Justynę i Pana Jacka
Abigail a gdzie na Ciołkowskiego pracujesz??? Może mijjam Cię każdego dnia albo z Tobą rozmawiam :-))))
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
witam,
herbatkę Bocianek można kupić w gańsku na ulicy bergiela , towar można odebrać osobiście praktycznie o każdej porze,koszt to 7,5 zl za sztukę , więc uważam,ze cena atrakcyjna w porównaniu z konkurencją w Gdańsku.
Poza tym posiadamy laktatory medeli również sporo taniej niż na zaspie, bo w cenie 249 zł za mini electric, maść na brodawki Purelan w cenie 37 zł za 37 g, buteleczki i woreczki do przechowywania i zamrażania pokarmu, monitory oddechu Snuza lub Respisense oraz inne akcesoria dla matek i dzieci.
Telefon kontaktowy to 503 003 847.
Link do naszych aukcji na allegro:
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=11570001
herbatkę Bocianek można kupić w gańsku na ulicy bergiela , towar można odebrać osobiście praktycznie o każdej porze,koszt to 7,5 zl za sztukę , więc uważam,ze cena atrakcyjna w porównaniu z konkurencją w Gdańsku.
Poza tym posiadamy laktatory medeli również sporo taniej niż na zaspie, bo w cenie 249 zł za mini electric, maść na brodawki Purelan w cenie 37 zł za 37 g, buteleczki i woreczki do przechowywania i zamrażania pokarmu, monitory oddechu Snuza lub Respisense oraz inne akcesoria dla matek i dzieci.
Telefon kontaktowy to 503 003 847.
Link do naszych aukcji na allegro:
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=11570001