Widok

gdzie kupię herbatkę Bocianek Medela?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
gdzie kupię herbatkę Bocianek Medela?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziś widziałam w QQKIDS na Zaspie

10 czy 11 złotych
na oddziale położniczym na Zaspie. 10zł.
ostatnio kupiłam w QQ Kids :)
witam,
zapraszam na zakupy do mnie pod nickiem basket-fan na allegro, herbatka po 7,5 kawka 10,5 dostepne od ręki na osiedlu pięć wzgórz lub kontakt pod nr 503 003 847, posiadam pełen asortyment medeli
Ja kupiłam na Allegro za 6,90 zł
http://allegro.pl/item941451699_herbatka_bocianek_medela_wzmagajaca_laktacje.html
mogę Ci oddać 2 opakowania ale kawki medela bocianek, herbatki mi zostały chyba 4 torebki :)
image
image
roxi - ale jaki jest sens kupowania na allegro - co z tego, że cena 6,9 jak z najniższymi kosztami wysyłki to i tak wychodzi 15 PLN plus minus oczywiście ;) - no chyba, ze się komuś z domu nie chce ruszać ;)
Bocianka w Gdańsku można kupić w Szpitalu na Zaspie i chyba w QQKIDS - ale tego nie jestem pewna bo dawno tam nie byłam
Abigail a jaki jest sens kupować jedną sztukę?? Nawet jeśli byłoby to w Szpitalu na Zaspie albo w przereklamowanym QQKIDS.
wiesz roxi tak sobie myślę, iż sens jest taki, że lepiej kupić 1 pudełko niż 10 a jak się okaże, że Bocianek komuś nie pasuje np.mnie Bocianek nie podszedł w ogóle to mamy tylko jedno pudełeczko a nie np 10 w plecy
Żałosne już się robi ciągłe reklamowanie QQKIDS. Zawsze Abigail i Martha wychwalają ten sklep i jego produkty pod niebiosa i sypią regułkami, które powtarza właścicielka sklepu.
Roxi- powiem ci ze lubie ten sklepik, jego wlascicieli, ich asortyment i ceny. A ze pracuje na Ciolkowskiego to moge tam zawsze wyskoczyc w przerwie i zrobic potrzebne zakupy.
Myslalam ze od tego jest to forum aby polecac sprawdzone miejsca, ale jesli jest inaczej to mnie oswiec, i oswiec tez Marthe, Sare, Agusie, Ojjke i inne dziewczyny ktore tam robia zakupy, sa zadowolone i tez polecaja ten sklepik.

[url]image[/url]
image
"Myslalam ze od tego jest to forum aby polecac sprawdzone miejsca..." to są twoje słowa i dokładnie tak jest więc nie atakuj jeśli ktoś napisze, że gdzieś można kupić taniej.
roxi w mojej naturze nie lezy atakowanie ludzi i nie wiem dlaczego to odebralas jako atak. Dla mnie taniej wychodzi zakup gdzies w Gdansku niz z allegro doliczajac koszty wysylki tym bardziej ze wielu sprzedawcow zawyza koszty wysylki a niby obniza ceny wystawianych rzeczy. Sam sie tak zlapalam kupujac ostatnio rajtuzy dla moich chlopakow a swoja droga czy ktos sie moze wypowiedziec na temat kawki bocianek?
[url]image[/url]
image
Mi tym razem opłacało się kupić herbate na Allegro. Koszt przesyłki 7 zł więc za sztuke wyszło około 8,10 zł.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
w szpitalu na Zaspie na oddziale położniczym za 10 zł też tam kupowałam bo tak to nigdzie nie można dostać a z internetu to strach
Ja kupowałam w QQ Kids :-)
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
Tak swoją drogą Bocianek to nie jest produkt MEDELI tylko "dar coś tam" (nie pamiętam nazwy producenta) a że jest sprzedawany przez dystrybutora MEDELI w Polsce to fakt - ale nie jest to produkt MEDELII - więc aukcje w stylu HERBATKA BOCIANEK MEDELA WZMAGAJĄCA LAKTACJE to grube naciąganie faktów i oszustwo - tak swoją drogą

No wiem czepiam się ;)
Też kupuję w QQkids szczególnie produkty MAM i jestem zadowolona.

Co do kawki bocianek to w smaku jest jak dla mnie okropna :) Kupiłam 2 opakowania,otworzyłam jedno i po pierwsze to średnio przypomina kawę :) Po drugie to pachnie ziołami :)

Jakby któraś z Was chciała, to mam do oddania jedno opakowanie nierozpieczętowane, a drugie napoczęte i użyte na 1 kawę :) Nie wiem czy działa na laktację, bo nawet tej 1 kawy nie wypiłam :) Natomiast herbatka jak najbardziej :)
image
image
hej. Dzięki za info. Na Zaspę mam kawałek drogi (aż 2 autobusy) więc chyba pozostanie mi zamówienie z internetu. A za kawkę dziękuję bogosiaa, bo nie piję.
Roxi - z całym szacunkiem ale mamy wolność słowa i możemy zachwalać i polecać miejsca w których kupujemy produkty dla dzieci.
Wcale nie uważam, że QQ Kids jest przereklamowane.
Ja robię tam zakupy nie tylko dlatego, że jest najbliżej mojego domu i jest mi po prostu wygodnie.
Bardzo lubię chodzić tam na zakupy, mają tanie ciuszki i tani asortyment dla dzieci. Poza tym Pani Justyna jak i jej mąż Pan Jacek zawsze służą pomocą i dobrym słowem :-)))
Poza tym jak mam kupić np body w CH za 24 zł to wolę kupić w QQ kids za 8 czy 10 zł. Tym bardziej, że mała szybko wyrasta z ciuszków swoich.
A na allegro wcale nie jest taniej, poza tym ostatnio szukałam herbatki Bocianek w saszetkach a na allegro mają tylko liściastą:-((( Poza tym tu produkt mam od ręki a na allegro muszę czekać na przesyłkę.

Więc ja zawsze będę zachęcać do zakupów w QQ Kids :-))))
pozdrawiam serdecznie Panią Justynę i Pana Jacka

Abigail a gdzie na Ciołkowskiego pracujesz??? Może mijjam Cię każdego dnia albo z Tobą rozmawiam :-))))
Abigail ja dzisiaj idę właśnie zakupić kawkę, więc jak spróbuję to się wypowiem :-)))

Bogosiia a Ty swoją komuś już oddałaś, bo jak nie to chętnie na szkoleniu bym ją od Ciebie wzięła :-))))
Ojjka - Crazy chciała, ale nie mogła dojechać, więc wezmę dla CIebie kawki i mam kilka saszetek herbatki :) Tylko plis, przypomnij mi jeszcze przed szkoleniem :)
A chcesz może jeszcze te pastylki ricinus 5ch na laktację? Mam 2 opakowanie nierozpoczęte, 2 napoczęte z czego 1 prawie pełne :)
image
image
oczywiście, bardzo poproszę :-)))) a przypomnieć przypomnę jak sama nie zapomnę ;-)
Ok, są Twoje :)
image
image
Ojjka z całym szacunkiem, ale ja tylko napisałam gdzie taniej można kupić herbatkę Bocianek a to Abigail zaczeła mnie atakować. Każdy ma prawo do robienia zakupów gdzie mu wygodnie i pisanie "roxi - ale jaki jest sens kupowania na allegro..." dla mnie właśnie jest bez sensu.
witam,
herbatkę Bocianek można kupić w gańsku na ulicy bergiela , towar można odebrać osobiście praktycznie o każdej porze,koszt to 7,5 zl za sztukę , więc uważam,ze cena atrakcyjna w porównaniu z konkurencją w Gdańsku.
Poza tym posiadamy laktatory medeli również sporo taniej niż na zaspie, bo w cenie 249 zł za mini electric, maść na brodawki Purelan w cenie 37 zł za 37 g, buteleczki i woreczki do przechowywania i zamrażania pokarmu, monitory oddechu Snuza lub Respisense oraz inne akcesoria dla matek i dzieci.
Telefon kontaktowy to 503 003 847.
Link do naszych aukcji na allegro:

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=11570001
do góry