Widok

gdzie kupię sztuczną choinke

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
w gdansku ,oprocz tesco .widzial ktos w cerfurze moze?taka okolo 1,2m-1,5
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
we wszystkich marketach budowlanych
sory ale podczepie sie pod temat bo tez szukam ale mam pytanie czy ktos zna ta firme?

http://www.e-choinki.pl
image
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
udalo mi sir dzis kupic choinke! wczoraj bylam w Rumi we wszystkich marketach budowlanych ale tam ceny.... masakryczne od 250 w gore :/ a dzis idac sobie pooglądac na rynku w Chyloni co jest ciekawego wpadlam na swietne stoisko, kupiłam choinke 2,20m za 100 zl
image
image
my wypatrzyliśmy w Tesco choinkę - małą, chyba 70-80cm(czy jakoś tak) :) bardzo ładna, gęsta, długie igły :) kosztowała 69,99 albo 79,99zł - nie pamiętam dokładnie ;) w każdym razie wg mnie 70(czyli obie opcje możliwe)

tego samego dnia pojechaliśmy do Auchana - a tam identyczne choinki, w 3 kolorach do wyboru po 39,99zł :)))) dobrze, że w Tesco wstrzymaliśmy się od zakupu ;)
w Ikei jest choinka ok.150 cm mierzy koszt 150 zł , ale żeby wiedzieć że to sztuczne trzeba po dotykać jak uda mi się ją znaleść na stronie to wkleję
w Ikei jest choinka ok.150 cm mierzy koszt 150 zł , ale żeby wiedzieć że to sztuczne trzeba po dotykać http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20209329/ w realu wygląda dużo lepiej
kupilam za 22 zl 90 cm:)
a ja chyba sprzedam ta moja bo za duza jest jednak :P
image
image
my bardzo ladna kupilismy rok temu na allegro.Dyza,gesta i dosyc tania.Dlugie igly,a nie jakis drapak:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
centrum hurtowe renk

Sa obecnie jakieś dobre promocje?

Polecam zerknąć na https://yourhomestory.com.pl/dodatki/boze-narodzenie/sztuczne-choinki. W tym roku postanowiłem zamówić choinkę przez internet. Szkoda mi czasu na jeżdżenie po okolicznych sklepach i szukanie choinki. Dekoracje posiadamy z lat ubiegłych. Wolę pieniądze przeznaczyć dla potrzebujących niż kupować nowe dekoracje co roku. Chociaż moja żona zawsze jakąś 1 lub 2 dodatki znajdzie na wyprzedaży i kupi do domu. Z pewnością choinka sztuczna wystarczy mi na kilka świąt Bożego Narodzenia i będzie bardzo ładnie wyglądała w naszym domu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

podłoga jasna+ ciemna czy sama ciemna???????? (44 odpowiedzi)

Dziewczyny!!!jestem na forum od niedawna aż do czasu kiedy sama potrzebuję Waszej rady a...

Jak odpieluchować malucha? (37 odpowiedzi)

Dziewczyny doradźcie mi proszę co mam zrobić :) Mój synek ma rok i 7 m-cy i od dziś postanowiłam...

nnt. Wymiana drzwi - jaką firmę z Gdańska polecacie? (20 odpowiedzi)

Zastanawiamy się nad wymianą drzwi do mieszkania. Czy możecie polecić jakąś firmę z...

do góry