Widok

gdzie kupie ubrania ciazowe?

Osowa Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
dziewczyny moze wiecie gdzie w trojmiescie mozna zaopatrzyc sie w jakies fajne ciuszki ciazowe?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja polecam H&M. Kupiłam tam moje ukochane jeansy ciążowe (no ale to wydatek ok. 160 zł) i kilka fajnych koszul. Myślę, że ciuszki są tam fajniejsze i chyba jednak nieco tańsze niż w butikach ciążowych. Polecam też sklep dla ciężarnych na hali - świetne legginsy ("niezaciążone" znajome wciąż mnie pytają, gdzie można takie dostać) oraz eleganckie sukienki.
W Alfie jest ciążowy, nazwa mi wyleciała :>
Kupowałam też w Batorym na górze.
a jak już się zorientujesz w rozmiarach to proponuję kupno ubrań przez internet w sklepach specjalizujących się w ubraniach ciażowych na wyprzedazach - ceny atrakcyjne, dostawa szybka, kupowałam w Torelle, 9fashion, Happy Mum, polecam
ja w sobotę kupiłam jeasny ciążowe w h&m na wyprzedaży za 75 zł
także polecam szukać i patrzeć gdzie taniej
Ja kupowałam w http://www.kamama.pl Polecam spodnie bo przed ciążą by coś dostać dla siebie to był wyczyn a tam dostałam takie co ładnie leżą całą ciąże.
Tuniki na lato szukałam w "normalnych" sklepach i są ok, tylko nachodzic się można.
Getry i spodnie trafiłam fajowe na allegro, leżą jak druga skóra ale jak już u innego sprzedającego kupiłam to po przejściu 5 kroków mam krok przy kolanach więc to kwestia jak się trafi.
image
Ja kupowałam w sklepie dla ciążówek w Gdynii boczna od świętojańskiej .Mają duzy wybór zwłaszcza spodni. Są tam wieszaki z przecenami i promocjami można wyszukać coś fajnego za nie duże pieniądzę. (A i gatunkową są naprawdę super rzeczy.)
http://www.animastudio.com.pl
zawsze możesz tez kupić coś fajnego i niedrogo od innej forumowiczki ja mam np spódniczkę ciążowa ze dwa razy może miałam ja ubrane wiec jak nowa roz 36-38 może akurat dla Ciebie będzie dobra a u mnie tylko leży w szafie a tu link do mojej spódniczki http://forum.trojmiasto.pl/dzinsowa-ciazowka-na-sprzedaz-t245883,1,130.html
w c&a
Lumpeksy, na serio:) Znalazłam spodnie w których przechodziłam cała ciąże, sukienki, tuniki. Mój jedyny "normalny" zakup to legginsy ciążowe kupione na allegro....a tak parę złotych zostało w kieszeni...a ubrania jak nowe, polecam;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Energylandia (10 odpowiedzi)

Witam. Chciałabym się wybrać z dziećmi do Energylandii,a ponieważ to dość daleko od...

jak nauczyć pić ze słomki i kiedy? (14 odpowiedzi)

drogie mamy, mój synek ma roczek, chciałaby nauczyć go pić ze słomki, ponieważ on nie lubi pić z...

zapach do mieszkania jaki ??co polecacie (43 odpowiedzi)

drogie mamy wy zawsze coś doradzicie chciałabym aby w mieszkaniu pięknie pachniało macie jakieś...

do góry