Widok

gdzie na solarium we Wrzeszczu??

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
mam zamiar zacząc chodzić w małych dawkach je sobie serwować tylko gdzie ??:) nie wiem ,które wybrać.

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam supre solarium w salonie gracja we wrzesczu to jest na chrobrego 71. Maja tam nowe łóżko:) opala rewelacyjnie. Kupilam sobie karnet efekty widoczne juz po pierwszym razie. nie pamietam nr tel zadzwon na informacje to ci powiedza.
image
image
jak bylam w polsce w grudniu widzialam, ze na grunwaldzkiej nad restauracja newska otworzyli nowy salon, chyba havana...czy cos takiego...zaszlam z ciekawosci...i maja najnowoczesniejsze lozka i metody opalania jakie widzialam w trojmiescie...calkiem sympatycznie..pozdrawiam!
oo Havana to blizutko mnie prawie za rogiem:)musze się wybrać i popytać

image
slyszalam ze havana jest najlepsze w gdansku. kolezanka tam chodzi i jest bardzo zadowolona

image
bociany i jak sprawdzilas to salarium?ile kosztuje wiecie moze?

image
image
ja zdecydowanie polecam havane:) (inne odziały mają na morenie i na przymorzu) - często wymieniają lampy i od 5 lat utrzymują wysoki standard:)

gdzie na morenie jest havana?
chodzę jednak na solarium u siebie tam gdzie pracuje- w Brzeznie:)nie przetestowałam Havany

image
na morenie (koło pizzeri Tino - po przeciwnej ulicy niż przychodnia),

image
Bociany - na dole Wajdeloty po schódkach w dół jest fajne solarium polecam.chodziałm tam przed slubem.jak cos to idz na łóżko zaraz na przeciwko wejścia 1min -1,2zł.
oo dzięki-mam blisko:)mieszkam na Konopnickiej

image

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

do góry