Widok

gdzie na wakacje samotna matka + dziecko

Rodzina i dziecko Podróże Temat dostępny też na forum:
Witam,
zazwyczaj oferty dotyczą rodziny minimum 2+1, wtedy dziecko do 3 lat jest gratis. Jeśli jadę sama z dzieckiem, to płacę za pokój 2-osobowy, czyli dziecko jest traktowane jak osoba dorosła.
Czy możecie polecić ośrodek, pensjonat z pokojami 1-osobowymi?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja raczej o darlowie mysle myślimy żeby się zatrzymac w hotelu Irena i sobie pobyc w tym miasteczku, dużo znajomych tam było, co myślicie? polskie morze jest super
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam

również szukam samotnego rodzica do wspólnego wyjazdu wakacyjnego

najlepiej góry, ale rozważe i inne propozycje byle nie morze,

ja 36 lat
synek 10 latek
moje gg25791885

serdecznie pozdrawiam
mama
Według mnie warto śledzić oferty biur podróży bo czasami można natrafić na naprawdę mega tanie okazje. Tutaj na przykład http://www.itaka.pl/promocje/i-taki-hit/ sporo ofert na wakacje z dziećmi i to w niewysokich cenach. Sam wyjazd za granicę to już jest dla dziecka frajda i emocje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
pewna mama - napisz na priva ; singielka82@gazeta.pl
ja lubie bardzo Darłowo i bylam już dwa razy z coreczka w hotelu Lidia, dzieci do 6 lat maja pobyt za darmo;] duzo udogodnien, animatorzy, zabawy gry itd. polecam ten osrodek, bardzo sympatyczny a dla mamy Spa
Poszukuję mamy z dzieckiem 6-9 lat zainteresowanej wyjazdem w ciepłe miejsce, koniecznie ze zjeżdżalniami przy basenie. W terminie pierwsze dwa tygodnie sierpnia 2015. Można pisać na adres: marz_l@tlen.pl
Ja tata z córką 7 letnią co roku wyjeżdżam sam z córką nad morze w tym roku też pojade na początku sierpnia na 2tygodnie do kołobrzegu ustki albo za granice
znalazłeś coś?? ja również chcę jechać z córką 4 lata na wakacje myslałam o czymś tanim za granicą niestety za córkę musze placic jak za osobę dorosłą
znalazłem jade tam gdzie w tamtym roku do dźwirzyna jest bardzo tanio a córce sie podobało
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
W jakim wieku masz dzieci? Ja mam dwie córki 4,5 oraz ponad 5,5 roku. Chętnie wybrałabym się z kimś z dziećmi w podobnym wieku w terminie pomiędzy 14 a 28 lipca lub 10 a 27 sierpnia.
jacek podaj mi prosze jakieś namiary na ten hotel/pensjonat
dźwirzyno ''gród piastów'' jakbyś chciała coś więcej wiedzieć o tym ośrodku to podaję ci mój numer-608382763
A można wiedzieć kiedy wybieracie się na urlopik? Mam synka w wieku siedmiu lat i uwielbia towarzystwo dla siebie :)
Myślałam o spacerach po szlakach górskich. Może ktoś też ma dzieciaka w wieku ok siedmiu lat i chciałby troszeczkę czynnie spędzić urlopik w terminie 10-16 powiedzmy :) mój tel. 512 810 251
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam wybieram sie do zakopanego z moimi córkami 7 8 lat jedziemy 9 sierpnia na tydzień
Wakacje na Mazurach dla samotnych mam zniżki. Jeżeli szukasz tanich wakacji szukaj na Gumtree domku w Olecku na Mazurach. Polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szukam chętnego samotnego rodzica z dzieckiem - najlepiej do 3 lat - na wakacje w listopadzie - gdzieś gdzie będzie ciepło. na Tydzień samolotem... (z Warszawy) do uzgodnienia - najlepiej bezpieczna destynacja.
proszę o kontakt
kaszka@tlen.pl
Szukam samotnej matki ze Szczecina, na wspólne wyjazdy, spędzanie czasu.Ja - 43 lata, córka 2,5
agni5@poczta.onet.pl
Ja polecam figlokluby z rainbow. W sensie wyjeżdżasz na wczasy z tym biurem do hotelu z animacjami i masz te animacje całkowicie za friko. A warto, bo są bardzo fajne prowadzone, przez profesjonalistów
Też jestem samotną mamą i myślę właśnie o figloklubach. Myślę że też jest to dobra okazja do poznania się z innymi rodzicami i nie mówię tutaj tylko o samotnych rodzicach.

Inne tematy z forum Czas wolny

WAKACJE (50 odpowiedzi)

Troche to temat z gola odmienny niz panujace tu obyczaje, ale jak podsumowywujecie te wakacje ???...

do góry