Widok
gdzie naprawa Fisher Price
Gdzie można naprawić karuzelę rainforest?
Przestała się kręcić i grać po drobnej ingerencji taty ( zmiana zasilania na zasilacz od komórki :P). Podłączenie zasilacza nie powinno być przyczyną awarii, może to zbieg okolicznosci, jednak nie działa ;-(
Karuzela z odzysku więc nie mam gwarancji.
Przestała się kręcić i grać po drobnej ingerencji taty ( zmiana zasilania na zasilacz od komórki :P). Podłączenie zasilacza nie powinno być przyczyną awarii, może to zbieg okolicznosci, jednak nie działa ;-(
Karuzela z odzysku więc nie mam gwarancji.
to jest firma z Warszawy http://www.ektron.waw.pl/serwisTOYs.html wiem,ze daleko ale jak nie znajdziesz blizej... znajomi wysylali im kurierem zabawke ze Szczecina, bo nie mogli znalezc nikogo, kto by sie podjal
Pan z serwisu rtvagd Olsztyńska 15
Gdynia
58 621 15 52 był gotów się tego podjąć. Niestety okazało sie, że spalilismy procesor i bez "mózgu" juz karuzela nie będzie działać ;-)
Byla to karuzela rainforest, ktora kreci się, gra i swieci i reaguje na pilota.
Mąż mój naprawił ją sam o tyle, że można uruchomic sam silniczek i karuzela się kręci- do tego nie potrzebuje procesora. A muzyczki puszczam z odtwarzacza CD ;-)
Gdynia
58 621 15 52 był gotów się tego podjąć. Niestety okazało sie, że spalilismy procesor i bez "mózgu" juz karuzela nie będzie działać ;-)
Byla to karuzela rainforest, ktora kreci się, gra i swieci i reaguje na pilota.
Mąż mój naprawił ją sam o tyle, że można uruchomic sam silniczek i karuzela się kręci- do tego nie potrzebuje procesora. A muzyczki puszczam z odtwarzacza CD ;-)