Widok

gdzie oprócz Wałowej USG jamy brzusznej dziecka na NFZ?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Na Wałowej termin mają dopiero na kwiecień!!! Szukam innego miejsca, gdzie moglabym troche szybciej wykonac dziecku to badanie -moze wiecie gdzie? Prosiłabym również o telefon.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Robiłam w przychodni na chełmie ul. chałubińskiego tel 302 89 55.
Termin miałam krótki bo troche ponad tydzień, ale to było w zeszłym roku i nie wiem czy miałam tyle szczęścia, czy tam zawsze takie krótkie terminy.
Spróbuj w budynku Solidarności

TELEFONY DO REJESTRACJI:

(58) 301-06-22 lub (58) 308-44-50

GODZINY REJESTRACJI
9.00 - 18.00
(I piętro)
w solidarności sie płaci

Ponoć na morenie w przychodni
imageimage
Pytanie, czy w Solidarności mają kontrakt z przychodnią która skierowała na badanie. Jak ja dzwoniłam w zeszłym roku, to chcieli od nas bodajże 80zł, bo nasza przychodnia nie ma z nimi kontraktu.
image
image
gosia_dim_ teraz sobie przypominam, zgadza się. My nie płaciliśmy za badanie usg j. brzusznej w zeszłym roku bo nasza przychodnia ma kontrakt.
Ja swojego czasu nabiegałam się na usg jamy brzusznej z synkiem. Wiem, że terminy są ważne, ale lekarz wykonujący badanie jeszcze ważniejszy. Ja zapisałam na usg na Wałową, ale ponieważ też było dla mnie za długo czekać poszłam prywatnie do przychodni Świętokrzyska. Lekarz stwierdziła po usg, że dzieco raczej nie umrze, a byłam z półroczniakiem. O mało zawału nie dostałam. Doczekałam się wizyty na Wałowej, a tam super lekarka uspokoiła mnie i zapewniła mnie że dziecko jest zdrowe i nic mu nie jest. Był już pod stałą obserwacją na Wałowej i inni specjaliści do których chodziłam bardzo chwalili panią doktor.
Ja na Twoim miejscu zapisałabym się na Wałową, a w między czasie jak nie wytrzymasz to poszłabym na usg do Solidarności. Będziesz miała dwa usg u bardzo dobrych lekarzy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
JA robilam dziecku usg u nas w przechodni , pan doktor powiedzial ze wszystko ok ....jakos nie bylam uspokojona i za jakis czas poszlam prywatnie do dr Podgorczyk i wyszlo ze jednak nie bylo wszystko ok....zaluje tylko ze od razu tego nie zrobilam
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Moja przychodnia nie ma podpisanej umowy z Solidarnością ale zapisałam odpłatnie -60zł do dr Wyszomirskiej. Wcześniejszy termin na NFZ udało mi się znalesc w Szpitalu Wojewódzkim ale tak jak piszecie najważniejszy jest lekarz wiec jesli nie bede zadowolona z tego USG, pojde prywatnie.
ja robiłam w Sopocie na nfz,ale to pewnie za daleko dla Ciebie
image
tak, trochę daleko ale dzięki:)
a gdzie w sopocie?;)

zapłać i zrób w Etermedzie

etermed.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Okulary dla dziecka w kolejnych krokach - prośba o instruktaż. (8 odpowiedzi)

Moje dziecko przeszło dwa kolejne badania wzroku i teraz mam jakąś receptę okulary (czy jak to...

DORADŹCIE JAKIE FIRANY/ZASŁONY DO SALONU :) (38 odpowiedzi)

Dziewczyny kompletnie nie mam pomysłu na firany czy też zasłony do naszego salonu. Mieszkamy już...

Zwrot podatku 2025 (30 odpowiedzi)

Hej.aczy już wysyłają zwroty w Gdyni? ktoś dostał?

do góry