Widok

gdzie panele podłogowe Classen

Witam,

Planuję remont i wymysliłem sobie panele podłogowe Classen. I tutaj pojawia
się pytanie - gdzie w Trójmieście lub okolicach (Pruszcz, Tczew, Rumia,
Wejherowo) kupię je najtaniej.

Zakładam, że szanowni grupowicze poratują mnie swoją wiedzą.

Pozdrawiam,
Christo, Gdynia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
panele classen dostaniesz w sputniku kolo hali oliwi, wydaje mi sie ze są tez w ablerze w gdyni

image
image
....tak sa w sputniku ale terminy realizacji zamowienia sa nie do okreslenia przez spzredawce. Zalezy to od tego czy poza toba ktos jeszcze bedzie kupowal z Classena. Bo nie oplaca sie "sputnikowi" zamawianie malej ilosci
Już niee, od niedawna jest nowa firma która kładzie bardzo profesjonalnie panele, a terminy praktycznie są z dnia na dzień , przy większych ilościach dostaniecie rabat, mówię bo robili u mnie, zakładali panele kronopola( jesion parzony) normalnie kosztuje około 33 zł ja dostałam je za 28 zł , cennik nie jest wygórowany, Właściciel pozwolił podać numer, 515-080-945
my kupiliśmy w sklepie DDD w Rumi przy Sobieskiego jak się jedzie do Redy, zaraz za stacją CPN
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Przeprowadzka (11 odpowiedzi)

Może ktoś z Was korzystał z firm zajmujących się przeprowadzkami i ma doświadczenie w tym...

Dekoracje do mieszkania (26 odpowiedzi)

Co myślicie o panelach tapicerowanych na ścianę? Szukam czegoś, co dodałoby trochę przytulności...

Sprzedaż mieszkania (6 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie. Czy orientuje się ktoś ile czasu zajmuje sprzedaż mieszkania w tych czasach w...

do góry