Widok
Dobry fotograf zrobi wam ciekawe zdjęcia bylegdzie a beznadziejny zmarnuje nawet najlepszą scenerię. Nie wiem co lubicie ale park oliwksi odradzam. Jak już się wam zachciewa żeby było w Oliwie to lepiej wejdźcie do muzeum sztuki współczesnej w pałacu opatów i tam zróbcie pare zdjęć. Plaża też moim zdaniem nudna. Myślę twierdza w Wisłoujściu nada sie na fajne fotki. Po drodze jest most wiszący żeby trochę industrialnych klimatów było. Dworzec główny w Gdańsku całkiem malowniczy. No a z Gdyni.. hm, może by coś popróbować w akwarium, ale nie byłam to tylko strzelam że może być ciekawie. Całkiem nieźle może być w lunaparku (koło mariny) - takie kiczowate klimaty jak z "Pup fiction" i jakieś ulice, witryny sklepowe. Tak na szybko to wiecej nie wymyślę. To fotograf powinien się przygotować. Generalnie uważam że nie należy myśleć za niego. Dostaje kaske, niech kombinuje :)
jakaś fajna polanka w lesie, kawał fajnego pola - ja lubię takie klimaty z przyrodą w tle :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Fotograf musi mieć wizję zdjęć które wam zrobi. Mówiąc prościej jak zabierze was na zdjęcia w miejsce X to ma już przemyślane jakie zdjęcia wam tam zrobi. Jeśli na 5 minut przed plenerem powiecie mu a my chcemy zdjęcia tu i tu to może mu nie wyjść najlepiej bo on poprostu tego "nie widzi". A inna spraw to jeśli ogólnie jest "niewidomy" i naciska na spust nie patrząc co widać przez wizjer byle było kolejne zdjęcie. No ja oczywiście nic nie insynułuję tylko piszę ogólnie że tak też czasem bywa. Trzymajcie się ciepło :)