Widok
Co to jest "wieloletnie doświadczenie w sprzedaży"?
Jeśli przez "wiele lat" siedziałaś na kasie
Jeśli przez "wiele lat" siedziałaś na słuchawce
To nie dziw się, że nikt Cię nie chce...
Równie dobrze możesz napisać w CV:
-od "wielu lat" nie zdobyłam ŻADNYCH kompetencji i nadaję się tylko na kasę/słuchawkę
A tam po prostu pensja wynosi ~1800 ;)
Proste
"wieloletnie doświadczenie na kasie" to żadne doświadczenie :D Marnowanie czasu... - o ile nie uczysz się czegoś nowego, nie czytasz książek; na przykład:
"Jak zdobyć przyjaciół i zjednać sobie ludzi"
"Początkujący menedżer"
Jak nie znasz angielskiego to "Umysł lidera" ale tu jest parę bzdur ;)
Jak znasz to: "The truth about leadership"
No chyba, że chcesz całe życie być niezauważana przy awansach.
Jeśli przez "wiele lat" siedziałaś na kasie
Jeśli przez "wiele lat" siedziałaś na słuchawce
To nie dziw się, że nikt Cię nie chce...
Równie dobrze możesz napisać w CV:
-od "wielu lat" nie zdobyłam ŻADNYCH kompetencji i nadaję się tylko na kasę/słuchawkę
A tam po prostu pensja wynosi ~1800 ;)
Proste
"wieloletnie doświadczenie na kasie" to żadne doświadczenie :D Marnowanie czasu... - o ile nie uczysz się czegoś nowego, nie czytasz książek; na przykład:
"Jak zdobyć przyjaciół i zjednać sobie ludzi"
"Początkujący menedżer"
Jak nie znasz angielskiego to "Umysł lidera" ale tu jest parę bzdur ;)
Jak znasz to: "The truth about leadership"
No chyba, że chcesz całe życie być niezauważana przy awansach.
Nie bój żaby, niedługo będziesz zarabiał 4-5 tys na rękę ;)
Zawodówek już nie ma, a wątpię żeby typowy przedstawiciel rurkowców czy innych trans-homo-niepewnych brudził sobie rączki i ryzykował złamanie paznokcia przy np. wymianie kranu. Pomijając fakt, że większość z nich nie umie takiej banalnej czynności zrobić ;) Narzędzi w domu też nie ma bo kasa idzie na fryzury i nowy zegarek calvina claina z chińskich części za 2000zł ;)
A teraz czekam na komentarz, że "wcale nie-e" ;DDD
Zawodówek już nie ma, a wątpię żeby typowy przedstawiciel rurkowców czy innych trans-homo-niepewnych brudził sobie rączki i ryzykował złamanie paznokcia przy np. wymianie kranu. Pomijając fakt, że większość z nich nie umie takiej banalnej czynności zrobić ;) Narzędzi w domu też nie ma bo kasa idzie na fryzury i nowy zegarek calvina claina z chińskich części za 2000zł ;)
A teraz czekam na komentarz, że "wcale nie-e" ;DDD
Dobrą ofertę mi zaproponowali w agencji Worksol ( worksol.pl). Cennik jest czytelny, wiadomo jaki jest zakres obsługi, czyli ile i za co dokładnie płacę. Od lat rekrutują pracowników zza granicy i trzeba im oddać, że robią to rzeczywiście szybko. Ostatnio pilnie potrzebowałem ludzi do nowego zakładu i nie było problemów, żeby taką brygadę zorganizować.