Widok
gdzie szybko mozna szybko zrobic badania krwi i moczu
Czesc wszystkim! Moze moglaby ktoras z was mi podpowiedziec gdzie w Gdansku moge zrobic badania : morfologie, badanie ogolne moczu, poziom cukru, grupe krwi i toxo.
Nigdy nie robilam zanych takich badan i nie mam pojecia gdzie sie udac. Tylko najlepeij by bylo zeby to bylo jakies laboratorium czy cos takiego, gdzie moge tak wejsc z ulicy i te wszystkie badania zrobic, no i zeby wyniki byly jak najszybciej. Bo niedlugo wizyta, musze przyniesc wyniki, a wczesniej niestety nie mialam czasu :(
Pomozcie...
Nigdy nie robilam zanych takich badan i nie mam pojecia gdzie sie udac. Tylko najlepeij by bylo zeby to bylo jakies laboratorium czy cos takiego, gdzie moge tak wejsc z ulicy i te wszystkie badania zrobic, no i zeby wyniki byly jak najszybciej. Bo niedlugo wizyta, musze przyniesc wyniki, a wczesniej niestety nie mialam czasu :(
Pomozcie...
jeśli nie masz daleko do Sopotu, to polecam laboratorium w przychodni na Chrobrego, otwarte od 7:30, po 8 rano już będziesz "po zabiegu", masz spis cen badań, dostaniesz fakturkę a po południu zadzwonisz po wynik :) lub odbierzesz osobiście (do 18)
tu masz tel: 058-555-26-00 możesz zapytać o ceny badań i pod tym samym numerem dostać wyniki :D
tu masz tel: 058-555-26-00 możesz zapytać o ceny badań i pod tym samym numerem dostać wyniki :D
papilio1@op.pl
nie wiem jakie dzielnice gdanska cie interesuja ale jak gdansk poludnie to jw przychodni swietokrzyskiej mozesz codziennie rano bez skierowania zrobic badania wtedy platne albo z skierowaniem bezplatnie-godziny poranne oczywiscie a wyniki chyba tego samego dnia po15 czy 16 oczywiscie krew ,mocz inne to nie wiem ile sie czeka