Widok

gdzie szybko mozna szybko zrobic badania krwi i moczu

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czesc wszystkim! Moze moglaby ktoras z was mi podpowiedziec gdzie w Gdansku moge zrobic badania : morfologie, badanie ogolne moczu, poziom cukru, grupe krwi i toxo.

Nigdy nie robilam zanych takich badan i nie mam pojecia gdzie sie udac. Tylko najlepeij by bylo zeby to bylo jakies laboratorium czy cos takiego, gdzie moge tak wejsc z ulicy i te wszystkie badania zrobic, no i zeby wyniki byly jak najszybciej. Bo niedlugo wizyta, musze przyniesc wyniki, a wczesniej niestety nie mialam czasu :(

Pomozcie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nelly85 w invicie w medisonie w gdansku mozesz zrobic, ale musisz byc na czczo - wynik tego samego dnia a na grupe krwi i tak czekasz 3 dni na wynik.
na kolobrzeskiej na przymorzu w przychodni wynik jest tego samego dnia

image
a orientujecie sie jak jest w luxmedzie?
Badania laboratoryjne - pełny zakres
pobieranie krwi do badań od poniedziałku do piątku w godzinach 7:15-10:00 lux-med tylko nie wiem jak cenowo

image
cenowo to pewnie wszedzie podobnie, tylko wlasnie chodzi o to czy mozna tak wejsc z ulicy, przyniesc moczi pobrac krew czy trzeba czekac na jakis swoj termin? no i jak szybko sa wyniki
możes ziść z ulicy, bez skierowania ... wtedy odpłatnie i wyniki tegosamego dnia lub najpóźniej następnego, ale tak jak napisałam, chyba tylko rano laboratoria przyjmują

papilio1@op.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
w gdansku na podbielanskiej:)przy krewetce

Ślub cywilny
image

Slub Kościelny

image
w kazdym alboratorium, odpłatnie lub na ksiażeczkę ale pobiera się wyniki rano, wiecnie wiem, czy dziś gdzies jeszcze zrobisz

papilio1@op.pl
musze to zrobic najlepiej do konca tyg
Dzieki dziewczyny :-*

chodzilo mi przede wszystkim o to czy trzeba sie umawiac, bo jakos tak smiesznie wejsc z pojemnikiem moczu w reku heheh, ale jak nietrzeba sie umawiac to dobrze:) Jutro smigne w ktores z poleconych przez was miejsc

D-Z-I-Ę-K-I!!!
jeśli nie masz daleko do Sopotu, to polecam laboratorium w przychodni na Chrobrego, otwarte od 7:30, po 8 rano już będziesz "po zabiegu", masz spis cen badań, dostaniesz fakturkę a po południu zadzwonisz po wynik :) lub odbierzesz osobiście (do 18)
tu masz tel: 058-555-26-00 możesz zapytać o ceny badań i pod tym samym numerem dostać wyniki :D

papilio1@op.pl
polecam labolatorium Bruss w przychodni na Zaspie wyniki na drugi dzień są

image
Witaj

Może Invicta w Gdańsku w CH Medison? ja tam wykonuje wszystkie badania.
Codziennie od rana do chyba 10:00 można zrobić wszystkie badania w laboratorium a potem następnego dnia są już wyniki. Badania płatne.

Pozdrawiam
image

www.dalia.corka.pl
Na Wałowej w gdansku pobierali zawsze rano i popoludniu:)

Ślub cywilny
image

Slub Kościelny

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
w UCK Punkt Pobrań budynek 8 ul. Dębinki , inaczej Akademia Medyczna. Bardzo tanio.
nie wiem jakie dzielnice gdanska cie interesuja ale jak gdansk poludnie to jw przychodni swietokrzyskiej mozesz codziennie rano bez skierowania zrobic badania wtedy platne albo z skierowaniem bezplatnie-godziny poranne oczywiscie a wyniki chyba tego samego dnia po15 czy 16 oczywiscie krew ,mocz inne to nie wiem ile sie czeka
W brussie jak zrobisz to mozesz poprosic o przeslanie wynikow mailem, nie musisz drugi raz jechac po odbior
Badania krwi i moczu najtanie i najszybciej: Badamysie.pl

Inne tematy z forum Nauka i Szkolnictwo

Jacek - ocena (3 odpowiedzi)

Szkoła nie warta czasu i nakładu finansowego. Totalny brak kontaktu z wychowawcą i dyrekcją...

Zaniepokojona matka - opinia (6 odpowiedzi)

Szkoła bardzo efektowna, ale mało efektywna. Na plus dwoch może trzech psychologów ze świetnym...

Rodzic - opinia (5 odpowiedzi)

Nasze dziecko przeniosło się z tej szkoły, bo było źle traktowane przez wychowawcę, nauczycielkę...

do góry