Widok

gdzie ta praca

co sie dzieje czlowiek zdrowy chetny do pracy i nie ma gdzie szukam 2 miesiace chodzę z cv i nic zero odzewu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
To Ty nie wiesz czemu ? Jak byś oglądał kreskówki w młodości ze zrozumieniem to byś takich pytań nie zadawał, tylko ramie w ramię kopał innych.

Kilkanaście lat indoktrynuje się te pokolenie do roli nieczułych sadystów, a tu jeszcze zdziwienie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zastanawiam się, do czego Wam są potrzebne takie przepychanki słowne a czasem nawet inwektywy. Forum i te wątki chyba nie do tego służą. Zamiast pomagać, to krytykujecie, zmieniacie temat, obrzucacie się błotem itp. Ludzie szukają pracy, informacji. Jak nie pomagacie to chociaż dajcie sobie spokój. Pomoc merytoryczna - owszem. Reszta zbyteczna.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
gó..o a myślałeś że miód?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
no i co z tego ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Znalazłem pracę, ale nie w Polsce. Obecnie pracuje w pomocy technicznej przy jednej z największych na świecie sieciówek MMO, praca z domu, płacą w ojro.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Łoj..miało być 30-letniego :)
...30-tetniego to jeszcze dobrze,hehe
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wcale nie twierdzę, że mnie było stać - wręcz przeciwnie- to były najcięższe miesiące w życiu. Przedstawiam Ci jedynie przykład, że takie przypadki również się zdarzają. O braniu byle czego - chodziło mi jedynie o to, że po kilku, kilkunastu miesiącach bezrobocia, praca typu masażystka, hostessa inaczej, czy opiekunka 30letniego bogacza - zaczynają przychodzić do głowy. Szybko można stracić wiarę w siebie.
To tyle.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
no wlasnie
Trochę masz nieaktualne informacje, ale to chyba widać po przykładach którymi się podpierasz (2009r) i tak mówię dokładnie o tym Eniro i czuję ze atakujesz mnie personalnie, bo pracując tam wykonuję swoje obowiązki najlepiej jak potrafię i nikogo nie oszukuję. Firma daje do wglądu umowę przed podpisaniem i to nie jest tajemnica. Wystarczy przeczytać ją ze zrozumieniem ;) a jako pracodawca są słowni i dobrze płacą, więc nie rozumiem twojego ataku, który jest całkowicie nie na temat.
no wiesz nie każdy może sobie pozwolić na to by nie brać byle czego i przez 1,5 roku nie pracować :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
proponuje zapisywac sie na podyplomówki ( w przypadku wyzszego wykształcenia) i chodzic na rózne kursym a nie siedziec w domu i marudzic. Jestem po podyplomowce, ktora jest finansowana przez UE i powiem Wam ze nie na jedym spotkaniu rekrutacyjnym pytali sie o to i po miesiacu zmieniłam prace na lepsza, Zycze Wam powodzenia -- a i przygotujcie na głupie pytania podczas rozmowy - czyli- dlaczego ta praca, mocne strony i słabe, jak radzisz sobie ze stresem, dlaczego maja Ciebie wybrac i co bedziesz za 5 lat robił. Standardowe pytania = tylko wymagaja dobrych odp.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja złożyłam wypowiedzenie u poprzedniego pracodawcy w grudniu 2010, a nową pracę znalazłam właśnie teraz. Także 2 miesiące to jeszcze nie tragedia; najważniejsze to się nie załamywać i nie brać byle czego. Trzymaj się, pozdrawiam.
własnie widze że to tylko 2 miesiące masakra jakaś
napisal mądrala lwalifikacji ha ha
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
"..szukam 2 miesiace chodzę z cv i nic zero odzewu"
Przygotuj się, że w "dzisiejszych czasach" to tylko 2 m-ce...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
zet nie badz taki mądry pomylka w pisowni nie obniża moich kwalifikacji życzę sukcesów
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
"muwi"

To mi mówi, że wiem, dlaczego o pracę Ci tak ciężko.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
koleś siedze w ciemnym pokoju nic nie widzę więc to co innego i od kiedy wyższe to licencjat phii
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
to co innego
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Praca

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...

do góry