Widok

gdzie ta praca !

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
po slubie bardzo szara rzeczywistosc... nie mam pracy.... nie moge nic znalezc, mam dosc przegladania ogloszen a jeszcze bardziej nic nie robienia, jestem zgryzliwa przez to dla meza, masakra, chce do pracy !!!!

Anka23
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziewczyny a może macie pracę dla absolwenta politechniki Gdańskiej, inżynier, Ocenatechnika, znajomość autocada, język angielski!!!pomocy pracy nie ma bez doświadczenia
nie bardzo mozesz to jakos przyblizyc !?

Anka23
jeśli chcesz to dam ci parę numerów telefonów do ludzi którzy zajmują się zatrudnianiem takich osób:) zawsze jakieś pieniądze wpadną a praca jest taka że możesz spokojnie szukać lepszej pracy:)

www.gabinettwojachwila.pl
GALERIA: www.kosmetomania.pl/index.php?strona=albumy&gal=2&album=55&nrstr=6

image
Anka_23 słyszałaś o merchandisingu? na pewno lepsze od sprzątania:) a to dobre przejściowe rozwiązanie:)

www.gabinettwojachwila.pl
GALERIA: www.kosmetomania.pl/index.php?strona=albumy&gal=2&album=55&nrstr=6

image
moja kolezanka znalazla w 1.5 miesiaca i jak sie zdziwilam ze szybko to powiedziala mi ze srednia to 2 miesiace, tyle ze ona szukala w wawie. a co do rad to wysylaj CV chodz na interview nawet jezeli praca cie srednio interesuje bedziesz sie szkolila w przeprowadzaniu takiej rozmowy a to duzo daje, umiejetnosc sprzedania sie.

image

image
ponad rok ! masakra, zalamka :(

Anka23
Na poczcie szukają asystentów praca praktycznie od zaraz. Fakt pensja nie rewelacyjna ale zawsze są jakieś premie no i wiadomo budżetówka więc wiesz że zawsze masz terminowo wypłatę na koncie. Lepsze to niż nic ja tak sobię tłumaczę bo sama ponad rok szukałam pracy a praca jako praca nie jest taka zła..
akwizycja to nie to samo co przedstawiciel handlowy :/

image
image
o nie po mojej krotkiej przygodzie w akwizycji nie chce byc przedstawicielem , na pewno

Anka23
Tylko nie każdy ma smykałkę do bycia przedstawicielem handlowym, trzeba mieć gadane :) I chyba też trzeba być twardym, bo często przeganiają w firmach przedstawicieli :)

Ja szukałam pracy ponad 2 lata temu, zaraz po studiach, może teraz się coś zmieniło, bo faktem jest, że najbardziej liczy się doświadczenie jakie masz. Ja mam kompletnie nieżyciowe wykształcenie :) a zaproponowano mi ostatnio świetne stanowisko, podejrzewam, że opierali się nie na wykształceniu, a doświadczeniu, które zdobyłam w obecnej pracy przez 2 lata. A nauczyłam się naprawdę dużo.

a dlaczego nie ? jako przedstawiciel mozna czasem niezle zarobic. moja znjoma jest w hortexie. ma duza pensje, samochod, komputer, nienormwany czas pracy, telefon. Ja bym brała :)

image
image
najwiecej pracy dla przedstawicieli handlowych, nie

Anka23
a my... chcemy dzidzusia, ale dopóki, któreś z nas nie dostanie podwyżki to nie nie ma szans, bo mamy kredyt na głowie i żadnych oszczędności...

Koleżanka z mężem prowadzi restaurację. Praca 24 godz./dobę 7 dni w tygodniu, ponieważ bardzo ciężko o pracowników, tym bardziej zaufanych :(

image image
Ja mam jeszcze gorszą sytuację. Bo jestem w ciąży i kto mnie teraz zatrudni ? A z kasą coraz gorzej :( Dzidziuś chciany, ale nie spodziewałam się, że tak szybko. Ech...

no a moze jakas bankowosc?? obsługa klienta itd. Tam trzeba miec tylko gadane, a doswiadczenie nie potrzebne.
W ogłoszeniach zawsze piszą ze tak - ale tak nie jest zawsze .

image
image
No :) Dlatego nie otwieram :D

image

ostatnio nawet szacowali ze 700 000 :/

image
image
no tak aby otworzyc swoja restauracje trzeba miec 300 000

Anka23

Inne tematy z forum Praca

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

do góry