Widok
mój mąż ostatnio często musi odwiedzać dr Goczewskiego z Pruszcza (miał już usg kolana,stopy i jamy brzusznej) http://www.sonoexpert.pl/ opinie w necie ma super opinie, mąż też jest zadowolony, dr zawsze wszystko dokładnie tłumaczy,usg trwa ok.30min,jest bardzo szczegółowy. Koszt 100zł, terminy bardzo elastyczne, czasem nawet tego samego dnia lub w sobotę.Także mogę z czystym sumieniem polecić :-)
Tobie chyba brakuje trochę do prawidłowego poziomu IQ jeżeli myślisz że jako policjantka jeździłabym z Pruszcza do Gdańska jeżeli mogłabym w sonoexpert załatwić wszystko razem to współczuje logicznego myślenia, poza tym na ich stronie nie jest wypisany więc na pewno Szandorowski w Sonoexpert nie przyjmuje.Ja niestety już 2 razy byłam na usg i 3 razy w Szandorowskiego więc chyba wiem lepiej
wiem, że w Luxmedzie na Jana Pawła mają speca od USG ortopedycznego. Niestety nie znam nazwiska. Sporo moich znajomych, między innymi czynnych sportowców go polecało.
A prof. Studniarek jest wielkim guru radiologii ;)
Jeśli przyjmuje gdzieś prywatnie, to bardzo polecam. Robił mi badanie i jako jedyny nie pomylił się w diagnozie.
A prof. Studniarek jest wielkim guru radiologii ;)
Jeśli przyjmuje gdzieś prywatnie, to bardzo polecam. Robił mi badanie i jako jedyny nie pomylił się w diagnozie.
Mogę doradzić tutaj: USG kostki Gdańsk w klinice Ortopedika. Mają ta, dobry sprzęt, a nie trzeba długo czekać na badanie jak i wyniki. Jeżeli macie blisko to jak najbardziej polecam to miejsce.