Widok
gdzie wyprawić urodziny 4-latkowi?
Cześć, macie może jakieś warte polecenia miejsca w okolicy Przymorza (ewentualnie wrzeszcz/zaspa/zabianka) gdzie warto 4 latkowi wyprawić urodziny. Byliśmy dwa razy na urodzinach innych w Alfa Centrum na tym placu zabaw i ...porażka.Pani sie nie nadaje do zabaw, brak na miejscu kibla, biegalismy z dziećmi przez pół Alfy)no happy nie jestem i mojemu synkowi tam nie zrobię :-) macie jakieś miłe doświadczenia z innymi placami?
wyprawiałam urodzinki mojej córeczce w tesco i wszystko było super: plac zabaw bardzo duży i zróżnicowany, opieka na wysokim poziomie, panie cały czas zajmowały się dziećmi, co do tego nie mam zastrzeżeń ale koszty... dla 10 osobowej grupki dzieci koszty wraz z tortem- który obowiązkowo musi być zakupiony od organizatora - to ok. 500 zł. także wszystko zależy od twoich możliwości finansowych. ja polecam Ci plac zabaw koło ETC na Zaspie. nieduży ale dla 4 - latka wystarczy, kolorowy, ze zjeżdżalniami itp., a koszty o połowę mniejsze niż w loopys czy tesco. pozdrawiam
przesyłam Ci link do strony, ja mam problemy z jej otworzeniem - nie wiem dlaczego, http://www.cototu.com.pl
tylko uprzedzam Cię ze plac nie jest za duży ale na mnie zrobił pozytywne wrażenie a moja córka nie chciała z niego wyjść.
pomyślę jeszcze nad innymi miejscami bo mam doświadczenie w organizowaniu urodzinek dla dzieci ponieważ mam syna 17 lat i córcię 8 lat i co roku borykam się z tym tematem:-)
tylko uprzedzam Cię ze plac nie jest za duży ale na mnie zrobił pozytywne wrażenie a moja córka nie chciała z niego wyjść.
pomyślę jeszcze nad innymi miejscami bo mam doświadczenie w organizowaniu urodzinek dla dzieci ponieważ mam syna 17 lat i córcię 8 lat i co roku borykam się z tym tematem:-)
No licho.znalazlam:artykuł na 3mieście ale z 2012 roku :) wujek google ma sporo linków,ale jak siie chce wejsc z jakiejs innej strony na ich to nadal nie wpuszcza.widzialam za to fotki z placu.rewelacja.ZUPEŁNIE co innego niz w tych wszystkich co bylismy w centrach handlowych.mam nadzieje,ze nie zostal zlikwidowany. Jutro tam sie przejade aalbo zadzwonie.jeszcze raz dziękuję!!
no więc pojechałam do ETC,aler placu nie znalazłam.Znalazłam do mnich numer i bardzo miła Pani powiedziała, żwe zlikwidowali się, bo ETC przymierza się do przebudowy i narazie nigdzie nie są przeniesieni. MEGA szkoda,bo na fotkach ten plac zabaw był boski !!! :((((
Zatem czekam na dalsze może propozycje :-)
Zatem czekam na dalsze może propozycje :-)