Widok

gdzie zamówić pieczonego dzika ?

Wesele Temat dostępny też na forum:
chciałabym zamówić pieczonego dzika z dowozem do domu weselnego może ktoś ma namiary? , z góry dziękuje

joana
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiemy, że na bazie harcerskiej Jaśkowa Dolina 77, można zamówić pieczonego dzika. http://www.morenka.com.pl/. Tam jest nr komórkowy do właścicieli.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja miałam pieczonego dzika przygotowanego przez kucharza w domu weselnym. Może dowiózłby też do domu weselnego. Musiałabyś uprzedzić go jednak wcześniej, aby zakupił dziczyznę. Do dzika były szaszłyki, golonki, kasza gryczana, sosy itp. itd. Jeśli byłabyś zainteresowana, służę namiarem.
byłabym bardzo wdzięczna za namiary

joana
ani i piotrku ślicznie dziękuję sprAWDZĘ TEN ADRES RÓWNIEŻ

joana
ja zamawialam pieczonego prosiaka na poprawiny w zeszlym tygodniu i placilam 600 zl. ale oferuja tez dziki - 900 zl, z dowozem i obsluga, oto namiary : tel 6861515, 6861480
skad miałas dzika za 900 zł, taki "dzik" to nic innego jak mięso mielone wiperzowe pokryryte słonina, prawdziwy dzik kosztuje ze 4 tyś. Mój szwagier jest kucharzem i w taki prosty sposó wytłumaczył mi ta "drobną" różnicę

ja bylam 2 lata temu na sylwka na jaskowej dolinie w restauracji mysliwskiej i mieli tam pysznego dzika, moze zapytaj u nich?
bardzo byłabym wdzięczna z góry dziękuje

joana
to prawda... polecam lasy trojmiejskie... jest pełno dzikow.. upolowac..ciach.. i upiec :))) hehe :)) a dobry jest dzik???nigdy nie jadlam a mam dzika zamowionego na wesele, znajomy mysliwy sam upoluje.. :)) tylko koniecznie ten weterynarz!!!.....

dzik jest super tylko trzeba go um ieć przyrządzić żeby był taki kruchy a tak to rewelka!!!

joana
w Jaworze w Pruszczu na pewno można zamóić pieczonego prosiaka, a czy dzika?
jeśli chcesz to zadzwoń zapytaj: (0-58) 682-33-62 lub 502-516-165

.
dziękuje beatka jesteś jak zwykle nieoceniona na ciebie zawsze można liczyć , a czy ty przypadkiem nie chodziłaś do VII L.O. na orunii? bo taka znajoma buzia

joana
taaak, ty też?
ja jestem z matury 2000, a ty?
do której klasy?

.
ja 1999 ciebie kojaże z taką koleżanką zawsze trzymałyście się razem ona chyba teraz była w ciąży jakoś w wakacje a może się mylę

joana
kojarzę oczywiście to przez tę pogodę nie wiem czy pamiętasz sprawę marginesów w zeszycie? nie chce tu więcej przytaczać bo trochę głupio tak na forum ale chyba wiesz o co chodzi....

joana
do góry