Ja miałam pieczonego dzika przygotowanego przez kucharza w domu weselnym. Może dowiózłby też do domu weselnego. Musiałabyś uprzedzić go jednak wcześniej, aby zakupił dziczyznę. Do dzika były szaszłyki, golonki, kasza gryczana, sosy itp. itd. Jeśli byłabyś zainteresowana, służę namiarem.
ja zamawialam pieczonego prosiaka na poprawiny w zeszlym tygodniu i placilam 600 zl. ale oferuja tez dziki - 900 zl, z dowozem i obsluga, oto namiary : tel 6861515, 6861480
skad miałas dzika za 900 zł, taki "dzik" to nic innego jak mięso mielone wiperzowe pokryryte słonina, prawdziwy dzik kosztuje ze 4 tyś. Mój szwagier jest kucharzem i w taki prosty sposó wytłumaczył mi ta "drobną" różnicę
to prawda... polecam lasy trojmiejskie... jest pełno dzikow.. upolowac..ciach.. i upiec :))) hehe :)) a dobry jest dzik???nigdy nie jadlam a mam dzika zamowionego na wesele, znajomy mysliwy sam upoluje.. :)) tylko koniecznie ten weterynarz!!!.....
dziękuje beatka jesteś jak zwykle nieoceniona na ciebie zawsze można liczyć , a czy ty przypadkiem nie chodziłaś do VII L.O. na orunii? bo taka znajoma buzia
kojarzę oczywiście to przez tę pogodę nie wiem czy pamiętasz sprawę marginesów w zeszycie? nie chce tu więcej przytaczać bo trochę głupio tak na forum ale chyba wiesz o co chodzi....