Widok

giełda kwiatowa

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktos wie jak jest czynna ta giełda wGdyni w weekendy???Pozdrawiam

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja znam tylko Renk koło obwodnicy przy Osowej.

Karolka i Maciek 08.08.2008
image
a w gdyni?

to w gdyni jest gielda kwiatowa?

Ślub cywilny
image

Slub Kościelny

image
Jest chyba na kaczych bukach, ale podobno straszne ceny. To jest podajze centrum ogrodnicze a nie giełda kwiatowa.

image
image
image
giełda kwiatowa jest w gdańsku na trasie jak sie jedzie do makro...

image
od 1 w nocy do 9 rano :) ta giełda w Gdańsku na trasie do Warszawy:)
a ja mam takie pytanie:
czy w Renku mozna dostac ladne storczyki phalaenopsis? I jak sie ksztaltuja ceny?

mialam kupic roze na dekoracje sali i ukladac jakies kompozycje, ale po relacji Umchi przekonalam sie do swojego starego pomyslu aby na stolach postawic te storczyki.

A ze mam fiola na ich punkcie to baaardzo podoba mi sie ten pomysl, gdyz po weselu wszystkie zabiore do domku. A tak po tygodniu wszystkie ciete kwiatki umra i 500zł stracone.
Wiec moje pytanie jeszcze raz: czy sa ladne i za ile? :) :) :)

image
image
JA KUPUJE STORCZYKI W OBI CZESTO SA WYPRZEDAZE ŁADNYCH OKAZÓW A POTEM PIEKNIE ROSNA,POLECAM SZCZEGÓŁNIE CAMRIE

W SPRAWIE OPRAWY MUZYCZNEJ WESELA PROSZE O KONTAKT MEILOWY
O to prawda, przypomnialas mi, ze w tych supermarketach tez sa storczyki.
Jednak pytanie wciaz aktualne a ja dodam jeszcze jedno. Gdzie wy kupujecie storczyki i za ile? (musze obrac jakas srednio cenowa)

image
image
W OBI JAK JEST WYPRZEDAZ CHODZA PO 19,99 ZA SZTUKE I MOZNA WYBRAC PIEKNE OKAZY, W KAUFFLANDZIE OBECNIE SA TEZ W TAKIEJ CENI

W SPRAWIE OPRAWY MUZYCZNEJ WESELA PROSZE O KONTAKT MEILOWY
hop, moze jeszcze ktos sie wypowie na temat Renka lub innych miejsc.

image
image
szkoda, że wcześniej nie przeczytałam :P

dzisiaj byliśmy w Renku :P

ale nie patrzeliśmy na świeże kwiaty :P

w każdym razie proponuję przejechać się i zobaczyć :)

spokojnie możesz jechać ok 6-7 rano :) my byliśmy dzisiaj ok 8 ;)

płacisz tylko 3zł za wjazd - lub zostawiasz auto przed "szlabanami" :)

Agusia to pliss napisz ceny kwiatów które pamietasz
tak pi razy oko

image
ojeeej :P wczoraj nie byliśmy na żywych kwiatkach tylko na ozdóbkach :P

ale gdy kupowaliśmy kwiaty na nasz ślub - to pęk chabrów (tam było chyba 10 albo i więcej bukiecików) kosztował chyba ok 20zł, pęk tulipanów (20-25szt.) podobnie :) (zaznaczam, że 6 czerwca mało gdzie można było kupić tulipany)

hej dziewczyny dzis byłam na giełdzie tej na trasie do makro. Kupowałam białe casablanki(lilie) ceny to 4-5zł za wielokwiatowe( po 4-6 kwiatkow na gałązce) pakowane po 10, a więc po ok40zł za paczkę, wytargowałam po 30zł, ale brałam 6 takich może dlatego facet opuścił cenę..
Róże były w różnych cenach, zależy to od długości kwiatka, rodzaju...ja brałam bladoróżowe nie znam gatunku dł 40cm po 10zł/20szt 50cm 14zł/20szt i jeszcze jedne dł nieokreślonej ale o wielkich pąkach 40zł/40szt wytargowałam za 30zł:)
storczyk cięty cena od 28-40zł nie wiem jaki to rodzaj storczyka, jest biało-różowy o szpiczastych płatkach 7 kwiatków na gałązce każdy wielkości pięści(inaczej określić nie umiem) 28zł/szt były też storczyki zielone, żółte i w kolorze purpury..
Gąbka do ikeban 4zł sztuka, gąbka na samochód 16 zł sztuka, różne liście, trawki, kotki itp od 4-20zł, wstażki materiałowe szer 4-5cm ok 7-8 zł za 10m organza szer ok15cm/10m 10zł/szt wiecej cen nie pamiętam, bo sie skupiałam głównie na bieganiu za kuzynką, która będzie mi dekorować kościół i robić bukiety ale za wszystkie dekoracje i kwiaty, a sobie nie żałowałam wyszło mi 440zł a wiec sie opłaca w kwiaciarni tyle musiałabym zapłacić za wiązankę moją i świadkowej.. polecam wiec giełdę:)