Widok

ginekolog Gdynia- możecie kogoś polecić?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jak w temacie... a najlepiej na okolice wzgórza-witomina-centrum Gdynia, a jeszcze lepiej, żeby było na NFZ. Proszę o pomoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
może dziś ktoś mi coś poleci?
ja sie zarejestrowałam do Koprowskiego w Przychodni Śródmieście. Jak wrócę to napiszę jak było.
Tam przyjmuje też Pilarska, podobno świetna, ale na ten rok już nie zapisują :/ Czeka się do niej kilka m-cy.
Ale jak mnie ten Koprowski oględnie zbada to sie do Pilarskiej zarejestruję już na przyszłość (chyba że Koprowski podpasuje)

Też szukam aktualnie jakiegoś ginekologa na stałe, wiec chętnie się podłączę do pytania.
Ja byłam u doktora Koprowskiego już niejednokrotnie, bardzo miły nawet można z nim pogadać, ale straciłam do niego zaufanie po tym jak potraktował moją siostrę w ciąży... to był jakiś koszmar nic niby się nie działo wszystko było ok w końcu dzidziuś urodził się za wcześnie bo Pan Koprowski źle wyznaczył datę porodu o 4 tygodnie!!! i na dodatek z rozszczepem kręgosłupa, którego pan doktor nie zauważył na żadnym z 7 usg. Może do leczenia infekcji jest dobry albo do wypisywania recept, ale ja potrzebuję kogoś do poprowadzenia ciąży, więc do niego napewno nie pójdę:(
Polecam P. Ewe Pilarska - nzoz Srodmiescie, przyjmuje tez prywatnie, ale nie wiem gdzie, bo chodzilam tylko z nfz. B. sympatyczny i mily lekarz. Wszystko na spokojnie, z usmeichem, bez zbednych nerwow. Chodzilam do niej tylko w drugiej ciazy - bez komplikacji, zdroworozsadkowo podchodzi do wielu rzeczy i tylko tyle moge powiedziec ;)
Do doktor Pilarskiej na ten rok już nie można się zapisać:(
może ktoś jeszcze?
dr Szerle przyjmuje na Starowiejskiej w Atrium wt i czw albo Clinica Medica ale to nie na NFZ
no nie, tylko na NFZ mnie interesuje

z tego co wiem:

na Ramułta jest Utkiewicz, szybko sie można dostać ale to ponoć jakiś straszny dziad

Sitarza z Sucharskiego "testowałam" i NIE polecam

Rembelski z Warszawskiej (Przychodnia Działki Leśne) jest ponoć dobry i uprzejmy, ale nie chce wystawiać zwolnień (jezeli akurat to dla Ciebie nie problem to idź, bo warto. Z resztą na NFZ to wszędzie ciężko o zwolnienia)
Ja chodzę od kilku lat do dr Szerle i bardzo polecam. Na Starowiejskiej za wizytę z usg bierze 80 zł.
Dr Piskulak przyjmuje na Nowogrodzkiej polecam świetny ginekolog i endokrynolog

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry