Widok
Ja również polecam! Byłam u Niego dopiero raz, ale jestem zadowolona. Mam pochwicę i przez to mało który lekarz był w stanie "normalnie" mnie zbadać. Dr Florczak zbadał mnie, podszedł do mojego schorzenia profesjonalnie; podczas wizyty były także żarty dla rozluźnienia atmosfery. To mój lekarz! Polecam! :)
Tak się składa, że prowadził również moją ciąże.
Jak się później okazało w szpitalu prowadził ją strasznie niedbale.
Chodziłam do niego prywatnie kasował mnie za każdym razem 150 zł za wizytę. A jak poszłam do niego tylko po to aby wypisał mi skierowanie do szpitala (ciąża po terminie), to nie dosyć, że mnie nie zbadał to jeszcze za wypisanie skierowania oczywiście też skasował 150 zł.
Pracuje w szpitalu na klinicznej, ale jeśli chcecie, żeby Wam jakoś pomógł to nie możecie na niego liczyć. Nie pamięta w ogóle swoich pacjentek i zleca dużo dodatkowych badań oczywiście za kasę i poleca swoich kolegów u których jest bardzo drogo. Podsumowując nie szczędziłam pieniędzy na badania w ciąży, ale wiele tych które zlecił były bezzasadne, jak później się okazało.
Jak się później okazało w szpitalu prowadził ją strasznie niedbale.
Chodziłam do niego prywatnie kasował mnie za każdym razem 150 zł za wizytę. A jak poszłam do niego tylko po to aby wypisał mi skierowanie do szpitala (ciąża po terminie), to nie dosyć, że mnie nie zbadał to jeszcze za wypisanie skierowania oczywiście też skasował 150 zł.
Pracuje w szpitalu na klinicznej, ale jeśli chcecie, żeby Wam jakoś pomógł to nie możecie na niego liczyć. Nie pamięta w ogóle swoich pacjentek i zleca dużo dodatkowych badań oczywiście za kasę i poleca swoich kolegów u których jest bardzo drogo. Podsumowując nie szczędziłam pieniędzy na badania w ciąży, ale wiele tych które zlecił były bezzasadne, jak później się okazało.
Może coś się zmieniło od tamtej pory, chodzę do tego lekarza do NFZ a przyjmuje też w Evi-Med. Faktycznie jest rozstrzepany jakby ciągle nie miał czasu, ale mnie na przykład nie kierował na dodatkowe badania, za które musiałam płacić. Skierował mnie na echo serca płodu bezpłatne i jestem zadowolona, bo sprzęt meli super profesjonalny i dowiedziałam się, że będziemy mieli dziewczynkę :-). Dodatkowe płatne badania wręcz odradzał, tzn. stwierdził, że warto wydać na badania w 34tc, teraz nie pamiętam o jakie chodzi. Szkoda tylko, że w NFZ-cie gdzie chodzę mają kiepski sprzęt.
A ja już nie jestem zadowolona z tego lekarza. Byłam dzisiaj na wizycie i dałam mu wyniki echa serca płodu, które robiłam w innej przychodni. W ogóle nie przeczytał co lekarz napisała, tylko rzucił okiem na zdjęcia usg stwierdzając:"wygląda na to, że wszystko w porządku". Tak jakby liczył na to, że mu powiem czy coś jest nie w porządku, bo na pewno czytałam diagnozę. Nawet nie spytał czy już wiem co się urodzi, gdyby nie echo serca, nawet po dzisiejszej wizycie nie wiedziałabym, choć pewnie gdybym faktycznie nie widziała to bym się upomniała o sprawdzenie. Był strasznie niewyspany, ziewał i jednocześnie mówił tak, że go często nie rozumiałam. Nie wiem co o tym myśleć...
nie polecam tego lekarza, bo to lekarz sadysta!!! W ogóle nie obchodzi go,że pacjentke boli. odpowiada, że musi boleć. korzystałam z róznych ginekologów, ale ten jest najgorszy.poszłam na usg dopochwowe i myślałam, że nie wytzrymam do końca z bólu. miałam wrażenie,że robi to po raz pierwszy. U innych lekarzy to badanie było bezbolesne. Następnie badanie na dotelu robione na siłę. Wyszłam obolała po badaniach. skorzystałam z wizyty, bo musialam pilnie zrobić badania a moja doktor była na urlopie.
Jeśli chodzi o tego lekarza jesli można go tak nazwać to TRAGEDIA to co zrobił z moja siostra a nie mowie jak potraktowal mnie w ciazy to szok, wycial jej jak mowil polowe szyjki macicy bo miala jakies zmiany, w konsekwencji ma jej znikomy kawalek nie zrobil przy tym bardzo waznego badania o czym sie niestety dowiedziala dopiero po zmianie lekarza.
Mnie osobiscie oskarżyl o jakies plotki na jego temat, lekarz dramat i faktycznie jakos malo zainteresowany badaniami !!!!!!!!!
Mnie osobiscie oskarżyl o jakies plotki na jego temat, lekarz dramat i faktycznie jakos malo zainteresowany badaniami !!!!!!!!!
Zastanów sie co piszesz, jak mozna lubic/nielubic lekarza? Idziesz sie do niego leczyc czy podyskutowac jak z kumplem?
Twoja wypowiedz niema wogole sensu - " dwie ostatnie opinie napisala ta sama osoba " - bzdura totalna - jestes administratorem ze masz takie wtyki !!!!! Myslisz ze ktos tu obraza tego lekarza z NUDÓW, po to jest te forum zeby przestrzec kolejny kobiety przed tym "lekarzem"
Twoja wypowiedz niema wogole sensu - " dwie ostatnie opinie napisala ta sama osoba " - bzdura totalna - jestes administratorem ze masz takie wtyki !!!!! Myslisz ze ktos tu obraza tego lekarza z NUDÓW, po to jest te forum zeby przestrzec kolejny kobiety przed tym "lekarzem"
moją ciążę tez prowadzi dr Florczak i jestem zachwycona, żebym nie musiała płacić przyjmuje mnie teraz na nfz w przychodni, na wszystkie badania kieruje w nfz-cie również, zawsze przy badaniach jest dokładny wszystko mi pokazuje na monitorze i tłumaczy, jest troskilwy pyta zawsze o samopoczucie itp, ufam mu jako lekarzowi w 100% a i oczywiście jest zabawny, co sprawia że atmosfera na wizycie nie jest zawiesista. Polecam:))
Ja jestem z Białegostoku zrobił mi kolposkopię tak że az poszła mi krew!! i doprowadził do zapalenia macicy mam tam płyn i leczę się już miesiąc i nie wiadomo co będzie nie polecam jak ktoś chce to mam całą dokumentacje -która stwierdza brak nadzerki (ktora ten lekarz leczyl) i to ze mam zapalenie pokolposkopowe i co wy na to NIE POLECAM NIE POLECAM!!!!!!!!!BRUTAL I NIESTERYLNIE ROBI WSZYSTKO NIE POLECAM!!!
witam, śmieszne jest to co piszesz, kolposkopia to badanie nie zabieg i polega na oglądaniu, więc jak może mieć powikłania?Ja polecam go z czystym sumieniem, a mało tego powiem ze zanim się wybrałam do niego to sprawdziłam jego kompetencje i mogę śmiało powiedzieć ze takich lekarzy w Polsce jest może 3 (lekarzy o takiej wiedzy dot. zmianom na szyjce macicy oraz na sromie). Także ja polecam, i błagam dziewczyny nie czytajcie takich głupot.
zgadadzam sie w calosci, Pan doktor posiada ogromna wiedze i tak madrych ludzi malo w Polsce , poswieca sie temu co robi , znalam go jako kolege znajomych , slyszalam o jego zaangazowaniu, i w koncu trafilam jako pacjentka w pilnej sprawie i przyjal mnie w przychodnie nie naciagajac na wydatki , tak jak niektorzi pisza, zlecal badania na przyklad echo serduszka w przychodni NFZ gdzie jest dobry sprzet ( Gdynia Dabrawo ) serdecznie poprowadzil moja ciaze i teraz mam zdrowego synka 2 latka , dziekujemy Konradzie
Kolposkopię, której strasznie się bałam zrobił bardzo delikatnie, cały czas sympatycznie mnie zagadując, żebym się nie denerwowała. Żarciki rzeczywiście ma specyficzne, ale wszystko w granicach dobrego smaku. Moja opinia jest taka, że bardzo angażuje się w swoją pracę i zależy mu na zdrowiu pacjentek.
moją ciążę prowadził dr florczak i byłam bardzo zadowolona, zresztą jestem nadal. zawsze kieruje na wszystkie niezbędne i dodatkowe badania, można z nim spokojnie porozmawiać i zawsze zadzwonić z każdym nawet banalnym pytaniem. bardzo dokładnie sprawdzał wszystko na każdej wizycie, no i z prywatnej kliniki zabrał mnie do przychodni w orłowie żebym nie musiała płacić. i co bardzo ważne przed wypisaniem antykoncepcji kieruje na badania, żeby nie było później niespodzianek.polecam
Jest gejem i dobrze! Nie rozumiem tutejszych dywagacji. Ja tego lekarza wybrałam właśnie dlatego , że w tej specjalizacji to wprost zaleta. Nie muszę się krępować, on jest zajęty leczeniem , a nie problemami z jakąś kobietą. A to , że jest taki milutki i cieplutki jakoś da się wytrzymać. A lekarzem jest dobrym.
Jestem po zabiegu elektrokonizacji szyjki macicy ,zabieg przeprowadzony profesjonalnie i z zainteresowaniem pacjentką .Fachowiec !Mógł zlecić płatne pobranie wycinków a nie zrobił tego .Zapłaciłam tylko za kolposkopię wizyta była darmowa (moja pierwsza ) a wycinki pobrał mi na Wrocławskiej w Gdyni za darmo ! Zabieg miałam na Sojowej w Gdyni Dąbrowie darmowy -opieka ,troska !wielki szacunek dla lekarza,pielęgniarek i anestezjologa !Cały czas byłam pod wspaniałą opieką i troską jakbym tam była jedna a było nas więcej wszystkie równo traktowane !DZIĘKUJĘ !!!!:)
gej nie gej ; kogo to moze iteresowac ,kobiery czy wy jestesci szalone , on jest pomylony , sadysta .zrobil mi zabieg bez mojej wiedzy ,wmowil mi ze to bylo tylko badanie.a wy sie zajmijcie lepiej soim zdrowiem a nie jego orietacja i jego latami . on co innego robi a co innego mowi.jemu jest potrzebny lekarz od glowy.ja go tez znam nie jako lekarza
nie polecam Florczaka.Poszłam do niego do evimedu to był miły i bardzo uprzejmy,nawet skierował mnie do przychodni zebym nie musiala placic za wizyty,gdy zaczełam chodzic do przychodni to juz nie był ani miły ani uprzejmy,przeciwnie,traktował mnie jak zło konieczne,o niczym nie informował,sama musialam sie dopytac,jak spytalam o plec dziecka to dostałam opierdol ze co mnie to obchodzi! po porodzie jak przyszlam na kontrolne badania jako ostatnia pacjentka to stwierdzil ze mam tupet przychodzic tak pozno bo on konczy pracę,ze jestem niewychowana itd..nie wiem czym zasłużyłam na takie traktowanie,wtedy grzecznie sie najpierw spytalam położnej czy doktor mógłby mnie jeszcze przyjać,powiedziala ze tak a potem zrobil mi tą awanture.juz nie wspomne ze za kazdym razem musialam czekac 2 godziny na swoją umowioną wizyte na korytarzu tak jak inne kobiety
Słuchajcie koszmar,jesli chcecie byc ignorowane to prosze,ja do niego wiecej nie pojde
Słuchajcie koszmar,jesli chcecie byc ignorowane to prosze,ja do niego wiecej nie pojde
Czeka mnie kolposkopia,więc do kogo mam się zgłolsić,może któraś z Pan mi doradzi.Boję się strasznie,każda wizyta u ginekologa okrponie przezywam.Szukam informacji na ten temat tak dotarłam na to forum.Chciałabym żeby kolposkopia była wykonana profesjonalnie.Proszę o pomoc,radę.Oczywiście w grę wchodzi Trójmiasto.Z góry dziękuję.
Co do kolposkopii to polecam Ci tego właśnie Lekarza. Jak zobaczyłam, że jest autorem książki i czytałam info o nim jako specjaliście, to 'nie miałam wyjścia'. Jest dokładny, wszystko tłumaczy pokazując jednocześnie na ekranie. Mogłam się wypytać ile wlezie. Jednocześnie jest w pewien sposób zabawny, chociaż nie słownie :) Ogólnie wizyta na luzie.
Ja miałam dzisiaj kolposkopię. Robiłam jakiś rok temu cytologię, z wynikiem 3 grupy. Następnie dwa razy powtórzyłam cytologię i wyszła 2 grupa, w międzyczasie leczyłam się globulkami etc. Na wszelki wypadek poszłam na kolposkopię i okazało się, że niestety mam dysplazję i trzeba ciąć.. Pomimo, że wizytę miałam prywatnie, to skierowanie na zabieg dostałam na NFZ.
Ja miałam dzisiaj kolposkopię. Robiłam jakiś rok temu cytologię, z wynikiem 3 grupy. Następnie dwa razy powtórzyłam cytologię i wyszła 2 grupa, w międzyczasie leczyłam się globulkami etc. Na wszelki wypadek poszłam na kolposkopię i okazało się, że niestety mam dysplazję i trzeba ciąć.. Pomimo, że wizytę miałam prywatnie, to skierowanie na zabieg dostałam na NFZ.
nie polecam go, jesli chodzi o leczenie jest fatalny ,kolposkopie mi robil bolesnie ,to zalezy czy ma dobry dzien to ujdzie. to ze daje skierowanie na zabiegi na nfz to tez zadna laska wiele zabiegow jest refundowanych .mozesz isc do niego na kolposkopie ale sa jeszcze inni lekarze tez wiarygodni.ja do niego juz nie chodze mam dosyc jego beszczelnosci , udaje grzecznego i delikatnego ale to tylko pozory .dziewczyny nie dajcie sie nabrac ,kiedys mnie potraktowal beszczelnie jak poronilam.
Ślicznie dziękuję za odpis.Cóż u mnie podobna historia PAPA III CIN2,ale to przy infekcji,przeszłam leczenie globulkami kolejna cytologia była już pozytywna,Jednak jestem w grupie ryzyka wiec chciałabym to sprawdzić.Choć przyznam szczerze,strach mnie paraliżuje-niestety.
Jeśli mogę jeszcze zapytać ile trwa to badanie?I jaki jest w tej chwili koszt kolposkopii? Trochę intrygujące cyt. ...zabawny,chociaż nie słownie(?)Pozdrawiam.
Jeśli mogę jeszcze zapytać ile trwa to badanie?I jaki jest w tej chwili koszt kolposkopii? Trochę intrygujące cyt. ...zabawny,chociaż nie słownie(?)Pozdrawiam.
lenka nie boj sie tego badania ,dasz rady ,jesli chodzi ile to trwa to zalezy od lekarza jak mu cos bedzi sie nie podobac w wyniku to troszku to potrfa.ile to kosztuje teraz to nie wiem ja placilam 150zl rok temu.jesli chodzi o cyt. zabawny ,nie slownie to nie wiem karzdy osadza ludzi inaczej ,dla mnie on nie jest zabawny,dla przyciagniecia pacietek to karzdy obiera rozne pozy.wszysko dla kasy , tych ginekologow jest pelno i karzdy sie przymila zeby do nich przychodzic.i jeden uwaza sie lepszy od drogiego.pan doktor taki jest udaje tylko milego a brak slow.a na badanie to mozesz sie tez starac nfz jest refundowane
to bardzo dobry ginekolog.
Z Panem DR. mialam pierwszy raz do czynienia przy kolkoskopii i szczerze mowiac nigdy w zyciu nie spotkalam sie z taka troska i uprzejmoscia a bylo to na FNZ. Okazalo sie ze musze miec zabieg, ktory bedzie mi wykonywal rowniez Pan Dr. No i wtedy po zabiegu odnioslam wrazenie jakbym miala do czynienia z zupelnie inym lekarzem, pomyslalam sobie ze to pewnie przez zmeczenie bo mial w tym dniu kilka kobiet do "zoperowania", ale czytajac te komentarze sama nie wiem. Musze isc koniecznie na wizyte pokontrolna i troche sie boje, wydawalo mi sie ze pomiimo niezbyt przyjemnego traktowania mnie po zabiegu jest On naprawde dobrym fachowcem, ale nie chce znow trafic na jego"zly humor". Jaka jest alternatywa, jaki jest dobry ginekolog w Gdynii zajmujacy sie tematem chorob szyjki macicy?
MAtko jakie bzdety, ja bylam na kolposkopi doslownie tydzien temu w przychodni na dąbrowie w Gdyni, pełna profeska, delikatnosc, no nic nie poradzi pewnie jak ktos oczekuje luksusu na badaniu kolposkopowym czy USG, ale ja mimo ze nie znosze tych badan i sie spinam co poteguje niewygode, nie odczułam zadnego bólu czy dramatu.
Usłyszalam konkrety, wszystko mega grzecznie, czasem az za bardzo nawet.
Ktos ma jakis film zeby robic tem,u panu koło tyłka, bo jak szukalam opini to znalazłam pare perełek jakiejs frustratki.
Ludzie ja osobiscie nie jestem fanką promowania kultury gejow, ale naprawde koło d*py mi lata jakiej orientacji jest lekarz, jesli swój zawód wykonuje skrupulatnie.
Wiec po co wogoole wywlekanie takich tematów i na siłę psucie opini naprawde dobremu lekarzowi.
Usłyszalam konkrety, wszystko mega grzecznie, czasem az za bardzo nawet.
Ktos ma jakis film zeby robic tem,u panu koło tyłka, bo jak szukalam opini to znalazłam pare perełek jakiejs frustratki.
Ludzie ja osobiscie nie jestem fanką promowania kultury gejow, ale naprawde koło d*py mi lata jakiej orientacji jest lekarz, jesli swój zawód wykonuje skrupulatnie.
Wiec po co wogoole wywlekanie takich tematów i na siłę psucie opini naprawde dobremu lekarzowi.
Mnie na kolposkopie do Florczaka wysłał mój lekarz z Olsztyna. Z moimi przejściami uznał, że to będzie najlepsze rozwiązanie. Pojechałam na wizytę do evi medu. Dr zrobił mi kolposkopie, usg, cytologię. Była to moja 3 kolposkopia i pierwsza, która nie była bolesna. Podczas badań, starał się być delikatny. Bo badaniach nie miałam żadnych krwawień, bloeści etc. Wg mnie to dobry lekarz, godny polecenia.
Witam panie,
Moja pierwsz wizyta u dr Florczaka oczywiscie byla w evi medzie w Gdyni.Moja pani ginekolog mi go polecila jako specjaliste. Jestem ze Starogardu gdanskiego, mam problemy ginekologiczne od dlugiego czasu. Nasi lekarze leczyli mnie eksperymentalnie uda sie nie uda cos bredzie- masakra ( a potem w mediach chrzania ze kobiety za pozno do lekarza chodza),
Pierwsza wizyta super diagnoza super uprzejmosc oczywiscie za kase, ale nikt tez wczesniej nie zdiagnozowal u mnie prawidlowo choroby.
Lekarz skierowal mnie na wycinek sromu do szpitala w Gdyni robil mi go osobiscie na NFZ, wycinek byl pobierany ze znieczuleniem miejscowym. Bol jakby mi mieso na zywca wyrywali. Nie wiem czy dr tak sie spieszylo ze nie mial czasu poczekac czy uwazal ze starczy i pacjentka da rade bo my jestesmy kobity zwyczajne bolu?
Moja pierwsz wizyta u dr Florczaka oczywiscie byla w evi medzie w Gdyni.Moja pani ginekolog mi go polecila jako specjaliste. Jestem ze Starogardu gdanskiego, mam problemy ginekologiczne od dlugiego czasu. Nasi lekarze leczyli mnie eksperymentalnie uda sie nie uda cos bredzie- masakra ( a potem w mediach chrzania ze kobiety za pozno do lekarza chodza),
Pierwsza wizyta super diagnoza super uprzejmosc oczywiscie za kase, ale nikt tez wczesniej nie zdiagnozowal u mnie prawidlowo choroby.
Lekarz skierowal mnie na wycinek sromu do szpitala w Gdyni robil mi go osobiscie na NFZ, wycinek byl pobierany ze znieczuleniem miejscowym. Bol jakby mi mieso na zywca wyrywali. Nie wiem czy dr tak sie spieszylo ze nie mial czasu poczekac czy uwazal ze starczy i pacjentka da rade bo my jestesmy kobity zwyczajne bolu?
W prywatnym gabinecie jest rzeczywiście wspaniały a w państwowej przychodni traktował mnie jak zło konieczne, prowadził moja ciąże jakby za karę, a jak zgłosiłam sie do zdjecia szwów po porodzie to z wielka laską mnie przyjął na końcu bo juz nie było wolnych miejsc i miał jeszcze pretensje jak ja mogę przychodzić pod koniec jego pracy i prosić o zdjecie szwów!
Ten lekarz jest dziwny. Byłam u niego na kilku wizytach w Białymstoku na NFZ. Ok, dobrze określił co mi dolega i pomógł (jestem za to wdzięczna), ale jego podejście do pacjentek jest co najmniej niesmaczne. W czasie rozmowy czułam się jak kretynka, może dlatego, że byłam wcześniej u kilku lekarzy i co nieco czytałam o swojej dolegliwości. To, że pacjentka czyta na temat dolegliwości i skutków stosowania leków w sieci (sterydy), bo wcześniej nikt jej nie pomógł przez 5 lat jest przez niego wyśmiewane. Na jednej z wizyt chciał mi pokazać, że moja aktywność fizyczna jest nieodpowiednia dla kobiet i specjalnie boleśnie rozciągnął mi pochwę przy badaniu, chociaż przy normalnym nacisku nie czułam bólu, to wtedy pojechał po bandzie. Nie wiem co chciał mi udowodnić. Absolutnie nie czułam się mądrzejsza od niego, przyszłam po pomoc, byłam grzeczna. Przebieg wizyty zależy od jego humorków, ok, zna się na rzeczy, ale ja więcej do niego nie pójdę o ile nie będę zmuszona.
Bardzo dobry lekarz godny polecenia.Ja chodziłam do doktora moje siostry i koleżanki każdą była bardzo zadowolona z przebiegu wizyty pełnego profesjonalizmu dokładności leczenie na bardzo wysokim poziomie bardzo dobry i uczciwy człowiek względem paciętek nie owija w bawełnę tłumaczy o przebieg zabiegu nie stresuje rozmawia o czynnościach które będzie przeprowadzał tylko szkoda że już nie pracuje w naszym mieście .Panie doktorze wracaj do centralnej polski pozdrawiam
Zapomnij o tym lekarzu , być może jeżeli nic się nie dzieje wówczas się sprawdza , ja miałam okazje ocenić jego prace przy problemach zdrowotnych , jeżeli zapytasz o coś to udzieli ci informacji takich jak możesz znaleźć w internecie , nie potrafi doradzić i poszukać alternatywy zwilennik usiwania macic zamiast znaleźć przyczyny choroby ! Kompletny brak empatii ... swoją opinie ( niestety negatywna ) mogłam wystawić po tym jak zweryfikowałam swoj stan zdrowia z innymi lekarzami.
Dzień dobry. Byłam u tego lekarza na wizycie NFZ . Robiono mi kolposkopię . I szczeze bałam się przed wizytą ale lekarz jak dla mnie to jest - lekarz który ma podejście do pacjentki i miły krok po kroku mówi co robi. Więc szczeze z czystym sumieniem polecam tego lekarza.
Bynajmniej to jest moje zdanie. A nie mam powodu was niepokoić.
Dodam że lekarz przyjmuje też na NFZ w przychodni na Dąbrówce ul. Sojowa 22
Bynajmniej to jest moje zdanie. A nie mam powodu was niepokoić.
Dodam że lekarz przyjmuje też na NFZ w przychodni na Dąbrówce ul. Sojowa 22