Widok

ginekolog Konrad Florczak

Nigdzie nie mogę znaleźć opinii o ginekologu Konradzie Florczaku, przyjmuje w Evi-med, może ktoś ma jakieś doświadczenia z tym lekarzem?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9
Nie pieprz głupot gdy pojęcia nie masz, że książkę tą pisał dla niego nieżyjąca już biedny profesor. Przynajmniej większą jej część aby dorobić do renty!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzień dobry. Byłam u tego lekarza na wizycie NFZ . Robiono mi kolposkopię . I szczeze bałam się przed wizytą ale lekarz jak dla mnie to jest - lekarz który ma podejście do pacjentki i miły krok po kroku mówi co robi. Więc szczeze z czystym sumieniem polecam tego lekarza.
Bynajmniej to jest moje zdanie. A nie mam powodu was niepokoić.
Dodam że lekarz przyjmuje też na NFZ w przychodni na Dąbrówce ul. Sojowa 22
Wiem p tym i bardzo współczuję. Szkoda, że tyle kobiet skrzywdzil i nigdy za to nie poszedł siedzieć.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
" ciekawe jakby to było im tam wiertłem powiercić
Oczywiście, że brutal i bardzo wiele o nim wiem. Bawi to bawienie się "w kobietach!" Nie pojmuję,że jeszcze nie siedzi...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Niestesty znam kulisy powstawania tej książki. Ona jest dziełem profesora, a nie jego...
To chore...
Brzmi jak podniecenie
A co można wymagać od lekarza, który mi obolalej u jego przyjaciela dentysty mówi;" no kobity to tak psują się od góry i dołu. Ciekawe jakby to było tam wierzyłem powiercić?"

Mi nie bylo do śmiechu, ze lekarz może byc tak zboczony.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dwa lata to malo!
A po drugie gdyby nawet dziesięć, to jak można mieć czelność pouczać inną pachentkę lub kwestionować opinię innej osoby? To chore!
Dr Florczak to kompetentny, rzeczowy, uprzejmy i delikatny lekarz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

u gr Grzybowskiej boli, zwłaszcza gdy tłucze sondą (głowicą) po szyjce i to z premedytacją, u innych lekarzy to nie boli, mam porównanie.
Najwyraźniej miałaś szczęście i nie trafiłaś na takiego lekarza który nie ma wyczucia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zdrową kobietę z reguły nie boli, jeśli lekarz nie przegina z rozszerzeniem wziernika. Kobiety cierpiące na różne choroby ginekologiczne często zwijają się z bólu, jedną z takich chorób jest np endometrioza a także wszelkie stany zapalne
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zapomnij o tym lekarzu , być może jeżeli nic się nie dzieje wówczas się sprawdza , ja miałam okazje ocenić jego prace przy problemach zdrowotnych , jeżeli zapytasz o coś to udzieli ci informacji takich jak możesz znaleźć w internecie , nie potrafi doradzić i poszukać alternatywy zwilennik usiwania macic zamiast znaleźć przyczyny choroby ! Kompletny brak empatii ... swoją opinie ( niestety negatywna ) mogłam wystawić po tym jak zweryfikowałam swoj stan zdrowia z innymi lekarzami.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bardzo dobry lekarz godny polecenia.Ja chodziłam do doktora moje siostry i koleżanki każdą była bardzo zadowolona z przebiegu wizyty pełnego profesjonalizmu dokładności leczenie na bardzo wysokim poziomie bardzo dobry i uczciwy człowiek względem paciętek nie owija w bawełnę tłumaczy o przebieg zabiegu nie stresuje rozmawia o czynnościach które będzie przeprowadzał tylko szkoda że już nie pracuje w naszym mieście .Panie doktorze wracaj do centralnej polski pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
super ginekolog ,profesjonalista godny polecenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

To prawda lekarz z powołania,polecam super.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ja na szczęście mam pozytywne wrażenia po wizycie zarówno w kwestii rozmowy jak i badania. Bardzo dobry lekarz. Polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Wspòłczuję. To bardzo ważne aby czuć się swobodnie i bezpiecznie podczas badania ginekologicznego i szkoda że nie zawsze się to udaje
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ten lekarz jest dziwny. Byłam u niego na kilku wizytach w Białymstoku na NFZ. Ok, dobrze określił co mi dolega i pomógł (jestem za to wdzięczna), ale jego podejście do pacjentek jest co najmniej niesmaczne. W czasie rozmowy czułam się jak kretynka, może dlatego, że byłam wcześniej u kilku lekarzy i co nieco czytałam o swojej dolegliwości. To, że pacjentka czyta na temat dolegliwości i skutków stosowania leków w sieci (sterydy), bo wcześniej nikt jej nie pomógł przez 5 lat jest przez niego wyśmiewane. Na jednej z wizyt chciał mi pokazać, że moja aktywność fizyczna jest nieodpowiednia dla kobiet i specjalnie boleśnie rozciągnął mi pochwę przy badaniu, chociaż przy normalnym nacisku nie czułam bólu, to wtedy pojechał po bandzie. Nie wiem co chciał mi udowodnić. Absolutnie nie czułam się mądrzejsza od niego, przyszłam po pomoc, byłam grzeczna. Przebieg wizyty zależy od jego humorków, ok, zna się na rzeczy, ale ja więcej do niego nie pójdę o ile nie będę zmuszona.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

O ile to ten sam lekarz co na Piastowskiej (muszę poszperać w dokumentacji) to nie polecam. Sąsiadka też była u niego i też miała podobne zdanie. Jak znajdę w swoich papierach, że to faktycznie był on to napiszę więcej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

Naprawdę dobry Dom Seniora znacie? (13 odpowiedzi)

Szukam odpowiedniego miejsca a niestety w Gdańsku i okolicach nie znalazłam takiego domu, który...

do góry