Widok

ginekolog Konrad Florczak

Nigdzie nie mogę znaleźć opinii o ginekologu Konradzie Florczaku, przyjmuje w Evi-med, może ktoś ma jakieś doświadczenia z tym lekarzem?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9
Fachowy, kompetentny i bardzo miły. Jak najbardziej polecam!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6
Prowadził moją ciążę. Bardzo polecam - bardzo fachowy, rzeczowy i kompetenetny. Trochę sardoniczne poczucie humoru, ale jeśli się to lubi - to jeszcze można się pośmiać;) Acha, no i strasznie dokładny, czasem aż upierdliwy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
jest fajny i mily drobiazdowy , dokladny.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
TO ŚWIETNY SPECJALISTA POLECIŁA MI GO MOJA PANI GINEKOLOG NAPEWNO SPECJALISTA POlecam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6
Gdzie przyjmuje dr. Florczak?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Przyjmuje w Evi-Med w Gdynia na Biskupa Dominika i w przychodni NFZ na ul.Wrocławskiej w Orłowie. Teraz mogę sama potwierdzić, że jest bardzo dobrym lekarzem, z poczuciem humoru, konkretny choć jego wadą jest to, że się spóźnia na wizyty :-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Jest konkretny i rzeczowy byłam u niego kilka razy i mam zamiar poprosić go o prowadzenie ciąży. Polecam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5
jest cudowny:P
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Tak się składa, że prowadził również moją ciąże.
Jak się później okazało w szpitalu prowadził ją strasznie niedbale.
Chodziłam do niego prywatnie kasował mnie za każdym razem 150 zł za wizytę. A jak poszłam do niego tylko po to aby wypisał mi skierowanie do szpitala (ciąża po terminie), to nie dosyć, że mnie nie zbadał to jeszcze za wypisanie skierowania oczywiście też skasował 150 zł.
Pracuje w szpitalu na klinicznej, ale jeśli chcecie, żeby Wam jakoś pomógł to nie możecie na niego liczyć. Nie pamięta w ogóle swoich pacjentek i zleca dużo dodatkowych badań oczywiście za kasę i poleca swoich kolegów u których jest bardzo drogo. Podsumowując nie szczędziłam pieniędzy na badania w ciąży, ale wiele tych które zlecił były bezzasadne, jak później się okazało.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5
Może coś się zmieniło od tamtej pory, chodzę do tego lekarza do NFZ a przyjmuje też w Evi-Med. Faktycznie jest rozstrzepany jakby ciągle nie miał czasu, ale mnie na przykład nie kierował na dodatkowe badania, za które musiałam płacić. Skierował mnie na echo serca płodu bezpłatne i jestem zadowolona, bo sprzęt meli super profesjonalny i dowiedziałam się, że będziemy mieli dziewczynkę :-). Dodatkowe płatne badania wręcz odradzał, tzn. stwierdził, że warto wydać na badania w 34tc, teraz nie pamiętam o jakie chodzi. Szkoda tylko, że w NFZ-cie gdzie chodzę mają kiepski sprzęt.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
ale jest gejem czy nie??
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6
:-))) Fajne pytanie. A po czym poznać geja? Według mnie nic nie wskazuje żeby był takowym.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
a czy ty Kostkap jestes rzecznikiem prasowym doktora Florczaka?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
może jestem.... ale tym razem wypowiadam swoje zdanie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
A SKĄD TO PYTANIE O TO CZY JEST GEJEM?
bardzo mnie ciekawi odpowiedź, bo znam dr już jakiś czas i nie wiem co na to wskazuje czy jest gejem czy nie jest;
Swoja drogą bardzo cenie dr jako lekarza i polecam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
A ja już nie jestem zadowolona z tego lekarza. Byłam dzisiaj na wizycie i dałam mu wyniki echa serca płodu, które robiłam w innej przychodni. W ogóle nie przeczytał co lekarz napisała, tylko rzucił okiem na zdjęcia usg stwierdzając:"wygląda na to, że wszystko w porządku". Tak jakby liczył na to, że mu powiem czy coś jest nie w porządku, bo na pewno czytałam diagnozę. Nawet nie spytał czy już wiem co się urodzi, gdyby nie echo serca, nawet po dzisiejszej wizycie nie wiedziałabym, choć pewnie gdybym faktycznie nie widziała to bym się upomniała o sprawdzenie. Był strasznie niewyspany, ziewał i jednocześnie mówił tak, że go często nie rozumiałam. Nie wiem co o tym myśleć...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Nadal ciągle temat dr upodobania? skąd takie pytanie się nasunęło; nie wiem jak prowadzi ciąże natomiast wiem jak leczy ginekologicznie-> tu jest fachowcem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
No to mogę tylko powiedzieć, że do prowadzenia ciąży podchodzi zbyt nonszalancko, czego przykładem była moja ostatnia wizyta, którą opisałam wyżej. Jestem zawiedziona i już bym do niego nie poszła.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
no dobra to teraz powiedz skąd przypuszczenia o dr upodobaniach?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Zdrowie

Naprawdę dobry Dom Seniora znacie? (13 odpowiedzi)

Szukam odpowiedniego miejsca a niestety w Gdańsku i okolicach nie znalazłam takiego domu, który...

do góry