Widok

ginekolog Konrad Florczak

Nigdzie nie mogę znaleźć opinii o ginekologu Konradzie Florczaku, przyjmuje w Evi-med, może ktoś ma jakieś doświadczenia z tym lekarzem?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9
Ja nie zadawałam takiego pytania, to pytanie zadała ~*P. Szczerze mówiąc nie mam potrzeby wiedzieć takich rzeczy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
korzystam z usług tego lekarza i jestem bardzo zadowolona naprawdę polecam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
nie polecam tego lekarza, bo to lekarz sadysta!!! W ogóle nie obchodzi go,że pacjentke boli. odpowiada, że musi boleć. korzystałam z róznych ginekologów, ale ten jest najgorszy.poszłam na usg dopochwowe i myślałam, że nie wytzrymam do końca z bólu. miałam wrażenie,że robi to po raz pierwszy. U innych lekarzy to badanie było bezbolesne. Następnie badanie na dotelu robione na siłę. Wyszłam obolała po badaniach. skorzystałam z wizyty, bo musialam pilnie zrobić badania a moja doktor była na urlopie.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4
Jeśli chodzi o tego lekarza jesli można go tak nazwać to TRAGEDIA to co zrobił z moja siostra a nie mowie jak potraktowal mnie w ciazy to szok, wycial jej jak mowil polowe szyjki macicy bo miala jakies zmiany, w konsekwencji ma jej znikomy kawalek nie zrobil przy tym bardzo waznego badania o czym sie niestety dowiedziala dopiero po zmianie lekarza.
Mnie osobiscie oskarżyl o jakies plotki na jego temat, lekarz dramat i faktycznie jakos malo zainteresowany badaniami !!!!!!!!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 8
A mi sie wydaje, ze ktos chyba nie lubi tego pana osobiscie - dwie ostatnie opinie napisala ta sama osoba , a mozliwe nawet wiecej niz te dwie ostatnie?
I niechby one chociaz mialy sens. Cos dzwoni - tylko gdzie ?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5
Zastanów sie co piszesz, jak mozna lubic/nielubic lekarza? Idziesz sie do niego leczyc czy podyskutowac jak z kumplem?
Twoja wypowiedz niema wogole sensu - " dwie ostatnie opinie napisala ta sama osoba " - bzdura totalna - jestes administratorem ze masz takie wtyki !!!!! Myslisz ze ktos tu obraza tego lekarza z NUDÓW, po to jest te forum zeby przestrzec kolejny kobiety przed tym "lekarzem"
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
A JA TAM JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z TEGO PANA DR I MOGĘ GO POLECIĆ Z CZYSTYM SUMIENIEM. KOMPETENTNY, DOKŁADNY, MA PODEJŚCIE DO PACJENTKI A CO NAJWAŻNIEJSZE ŻEBY NIE ON TO JUŻ DAWNO BYM UMARŁA. TYLKO JEMU MEDAL SIĘ NALEŻY! BO NIE SPOTKAŁAM INNEGO LEKARZA O TAK WIELKIM SERDUCHU!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4
TO WSPANIALY SPECJALISTA I BARDZO MADRY CZLOWIEK NAPISAL KSIAZKE NA PODSTAWIE SWOICH WIELOLETNICH BADAN DOTYCZACA ONKOLOGI SZYJKI MACICY. CUDOWNIE ROZNIEZ ZAJMUJES SIE WSZYSTKIMI INNYMI PRZYPADKAMI W GINEKOLOGI NIE WYLACZAJAC CIAZY. GORACAO POLECAM JEST LUDZKI I DELIKATNY.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9
Cham i prostak, to wszystko co można o nim powiedzieć, nie wspominając jego pseudo 'żarcików" na poziomie kierownika ekipy budowlańców.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6
Jak pacjentka zachowuje się jak chamka i prostaczka to dr chciał być na tym samym poziomie zapewne.
Tak, bardzo mądry człowiek przy badaniu delikatny, jako lekarz bardzo życzliwy i dobry. Polecam
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 8
moją ciążę tez prowadzi dr Florczak i jestem zachwycona, żebym nie musiała płacić przyjmuje mnie teraz na nfz w przychodni, na wszystkie badania kieruje w nfz-cie również, zawsze przy badaniach jest dokładny wszystko mi pokazuje na monitorze i tłumaczy, jest troskilwy pyta zawsze o samopoczucie itp, ufam mu jako lekarzowi w 100% a i oczywiście jest zabawny, co sprawia że atmosfera na wizycie nie jest zawiesista. Polecam:))
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7
Ja jestem z Białegostoku zrobił mi kolposkopię tak że az poszła mi krew!! i doprowadził do zapalenia macicy mam tam płyn i leczę się już miesiąc i nie wiadomo co będzie nie polecam jak ktoś chce to mam całą dokumentacje -która stwierdza brak nadzerki (ktora ten lekarz leczyl) i to ze mam zapalenie pokolposkopowe i co wy na to NIE POLECAM NIE POLECAM!!!!!!!!!BRUTAL I NIESTERYLNIE ROBI WSZYSTKO NIE POLECAM!!!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 6
witam, śmieszne jest to co piszesz, kolposkopia to badanie nie zabieg i polega na oglądaniu, więc jak może mieć powikłania?Ja polecam go z czystym sumieniem, a mało tego powiem ze zanim się wybrałam do niego to sprawdziłam jego kompetencje i mogę śmiało powiedzieć ze takich lekarzy w Polsce jest może 3 (lekarzy o takiej wiedzy dot. zmianom na szyjce macicy oraz na sromie). Także ja polecam, i błagam dziewczyny nie czytajcie takich głupot.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 10
ja idę do pana Dr w tygodniu. i chętnie poznam "żarciki" pana dr :) każdy ma swoje upodobania. mam nadzieje że szybko wejdę i szybko wyjdę bo nie lubię lekarzy w ogóle :P ale jak trzeba to idę. W Evi Medzie leczę się nie od dziś i wiem że aja tam samych specjalistów :) Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
zgadadzam sie w calosci, Pan doktor posiada ogromna wiedze i tak madrych ludzi malo w Polsce , poswieca sie temu co robi , znalam go jako kolege znajomych , slyszalam o jego zaangazowaniu, i w koncu trafilam jako pacjentka w pilnej sprawie i przyjal mnie w przychodnie nie naciagajac na wydatki , tak jak niektorzi pisza, zlecal badania na przyklad echo serduszka w przychodni NFZ gdzie jest dobry sprzet ( Gdynia Dabrawo ) serdecznie poprowadzil moja ciaze i teraz mam zdrowego synka 2 latka , dziekujemy Konradzie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8
bardzo dobry lekarz! oprócz, co najważniejsze, fachowej konsultacji nie ominie was też sympatyczna pogadanka :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
Podzielam zdanie w 100%!! Prawdziwy TYRAN!! Myślałam że już nie wyrobie na fotelu, prawie się popłakałam z bólu a on tylko krzyczał że co jest ze mną:/ Lekarz tragedia!! Nikomu nie polecam!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
i na pewno jest GEJEM!! To tłumaczy dlaczego wyżywa się na swoich pacjentkach:/ Nigdy nie przeżyłam tak potwornej wizyty!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6
nie jest gejem i jest bardzo delikatny i przemiły, przynajmniej dla mnie taki był
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 7
Kolposkopię, której strasznie się bałam zrobił bardzo delikatnie, cały czas sympatycznie mnie zagadując, żebym się nie denerwowała. Żarciki rzeczywiście ma specyficzne, ale wszystko w granicach dobrego smaku. Moja opinia jest taka, że bardzo angażuje się w swoją pracę i zależy mu na zdrowiu pacjentek.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7

Inne tematy z forum Zdrowie

Czy rozmiar członka ma znaczenie (29 odpowiedzi)

czy to jaką wielkość ma penis jest istotne ? czy byście zakończyły związek tylko dlatego, że...

Endometrioza (49 odpowiedzi)

Hej Kochane Forumki :) Mam małe pytanie ponieważ niewiele znalazłam na ten temat na forum :(...

do góry