Widok

ginekolog Konrad Florczak

Nigdzie nie mogę znaleźć opinii o ginekologu Konradzie Florczaku, przyjmuje w Evi-med, może ktoś ma jakieś doświadczenia z tym lekarzem?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9

Czy on przyjmował w 2010 na Piastowskiej w Gdańsku?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

BAAAAAAAAAAAARDZO POLECAM, korzystałam w Gdyni-Dąbrówka w tym roku 2 razy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

W prywatnym gabinecie jest rzeczywiście wspaniały a w państwowej przychodni traktował mnie jak zło konieczne, prowadził moja ciąże jakby za karę, a jak zgłosiłam sie do zdjecia szwów po porodzie to z wielka laską mnie przyjął na końcu bo juz nie było wolnych miejsc i miał jeszcze pretensje jak ja mogę przychodzić pod koniec jego pracy i prosić o zdjecie szwów!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie widzisz :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Genialny Lekarz! Miałam problemy z nawracającymi infekcjami, ale tez wystąpiły u mnie zmiany na szyjce macicy. Moja lekarka załamywała ręce i sama mnie skierowała do Doktora. Uporał sie i z infekcjami i miałam zabieg na Ul. Sojowej. Teraz odwiedzam go kontrolnie, Bardzo polecam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dziewczyny, wybieram się do doktora na kolposkopię i chciałam zapytać... Czy w trakcie tego badania widzę szyjkę macicy, widzę, co jest w środku? :D Chodzi o to czy lekarz pokazuje na ekranie? I druga kwestia. Czy dostanę opis badania? Zależy mi na tym...
O jakich DARMOWYCH zabiegach mówicie Kochane Panie? Jak na NFZ to składki opłacacie przecież. To żadna łaska.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
to polecam doktora Florczaka ! Byłam wczoraj i wszystko wykonał profesjonalnie . 14 04 mam juz zabieg ! Jest bardzo miły ! Polecam ! Byłam pierwszy raz !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to prawda polecam p.doktora ...
super lekarz, mało jest takich lekarzy jak pan doktor, dziekuje panie doktorze ze pan dba o pacjeta
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
totalna bzdura jest to co pani wypisuje! jestem pacjetka dr Florczaka od 2 lat i nigdy nieodczulam by Dr zalezalo na pieniadzach czy zeby podchodzil do pacjentek "ilosciowo"!! takich lekarzy ze swieca szanowna Pani
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Nawet kilka książek. Zdjęcia robi ? Ciekawe czy informuje o tym pacjętki?
Pan doktor robi badanie kolposkopi i zabiegi w dąbrowie - dąbrówce
od kiedy potrzebne jest skierowanie do szpitala dla ciężarnej po terminie więc się nie dziwię że wizyta kosztowała???
Witam panie,
Moja pierwsz wizyta u dr Florczaka oczywiscie byla w evi medzie w Gdyni.Moja pani ginekolog mi go polecila jako specjaliste. Jestem ze Starogardu gdanskiego, mam problemy ginekologiczne od dlugiego czasu. Nasi lekarze leczyli mnie eksperymentalnie uda sie nie uda cos bredzie- masakra ( a potem w mediach chrzania ze kobiety za pozno do lekarza chodza),
Pierwsza wizyta super diagnoza super uprzejmosc oczywiscie za kase, ale nikt tez wczesniej nie zdiagnozowal u mnie prawidlowo choroby.
Lekarz skierowal mnie na wycinek sromu do szpitala w Gdyni robil mi go osobiscie na NFZ, wycinek byl pobierany ze znieczuleniem miejscowym. Bol jakby mi mieso na zywca wyrywali. Nie wiem czy dr tak sie spieszylo ze nie mial czasu poczekac czy uwazal ze starczy i pacjentka da rade bo my jestesmy kobity zwyczajne bolu?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3
Mnie na kolposkopie do Florczaka wysłał mój lekarz z Olsztyna. Z moimi przejściami uznał, że to będzie najlepsze rozwiązanie. Pojechałam na wizytę do evi medu. Dr zrobił mi kolposkopie, usg, cytologię. Była to moja 3 kolposkopia i pierwsza, która nie była bolesna. Podczas badań, starał się być delikatny. Bo badaniach nie miałam żadnych krwawień, bloeści etc. Wg mnie to dobry lekarz, godny polecenia.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6
o co chodzi z tym brudem
Jak ktoś robi niechlujnie i w brudzie to można złapać stan zapalny, bakterie itp po każdym nawet najprostszym badaniu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7
Kompetentny miły do tego wszystko wytłumaczy odpowiada na każde pytanie bardzo opanowany naprawdę godny polecenia.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6
kobiety kobiety , czy wy jestescie powazne , pan doktor i pan doktor lekarz jak lekarz dla jednych dobry dla innych beznadzieja
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
do góry