Widok

ginekolog Konrad Florczak

Nigdzie nie mogę znaleźć opinii o ginekologu Konradzie Florczaku, przyjmuje w Evi-med, może ktoś ma jakieś doświadczenia z tym lekarzem?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9
http://www.znanylekarz.pl/40171/konrad-florczak/ginekolog/gdynia-bialystok
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
bardzo dobry lekarz ludzie zawsze będą się czepiać dobrych specjalistów bo zazdroszczą że ktoś jest lepszy niż oni powodzenia.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Polecam,doskonały fachowiec.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 7
nie polecam, przez niego poroniłam
to była moja pierwsza ciąża, która jak dla mnie była cudem, teraz od kilku miesięcy nie mogę więcej zajść
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
nieraz lekarz nie może nic na to poradzić że któraś pacjentka nie donosi ciąży a na drugie dziecko może jest jeszcze za wcześnie trzeba odczekać parę miesięcy powodzenia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
moją ciążę prowadził dr florczak i byłam bardzo zadowolona, zresztą jestem nadal. zawsze kieruje na wszystkie niezbędne i dodatkowe badania, można z nim spokojnie porozmawiać i zawsze zadzwonić z każdym nawet banalnym pytaniem. bardzo dokładnie sprawdzał wszystko na każdej wizycie, no i z prywatnej kliniki zabrał mnie do przychodni w orłowie żebym nie musiała płacić. i co bardzo ważne przed wypisaniem antykoncepcji kieruje na badania, żeby nie było później niespodzianek.polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Wlasnie kilka tygodni temu tez trafilam do doktora i uwazam, ze jest super lekarzem. Nie spieszy sie i wszystko tlumaczy. Bylam bardzo zadowolona
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
a tak na marginesie, ktoras z Was wspomniala, ze napisal ksiazke, to ile on ma lat w takim razie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
dobrze że są jeszcze u nas tacy dobrzy lekarze .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
tyle na ile wygląda a wygląda świetnie ja bym liczyła na przed czterdziestką
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
Ale on mocno siwieje więc raczej ma więcej niż 40 i taki trochę zdziwaczały jak to u ginekologów się przytrafia. Szczególnie u "tych".
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
chyba przasadzasz...!! USG w ogole nie boli!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8
KOBIETO ZASTANOW SIE CO PISZESZ???!!!
BADANIE GINEKOLOGICZNE NIE JEST BADANIEM BOLESNYM!!! JAK MOZNA " NIE WYROBIC Z BOLU!!!?? BZDURY
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 10
Bardzo profesjonalny, pasjonat-naukowiec, otwartoscią i poczuciem humoru eliminuje dystans lekarz-pacjent oraz skrepowanie pacjentek, szczerze polecam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7
pasjonat czego
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jest gejem i dobrze! Nie rozumiem tutejszych dywagacji. Ja tego lekarza wybrałam właśnie dlatego , że w tej specjalizacji to wprost zaleta. Nie muszę się krępować, on jest zajęty leczeniem , a nie problemami z jakąś kobietą. A to , że jest taki milutki i cieplutki jakoś da się wytrzymać. A lekarzem jest dobrym.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Gej??? To jakaś bzdura!!!! Nic na to nie wskazuje
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
Jak najbardziej przyłaczam się do tej wypowiedzi!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jestem po zabiegu elektrokonizacji szyjki macicy ,zabieg przeprowadzony profesjonalnie i z zainteresowaniem pacjentką .Fachowiec !Mógł zlecić płatne pobranie wycinków a nie zrobił tego .Zapłaciłam tylko za kolposkopię wizyta była darmowa (moja pierwsza ) a wycinki pobrał mi na Wrocławskiej w Gdyni za darmo ! Zabieg miałam na Sojowej w Gdyni Dąbrowie darmowy -opieka ,troska !wielki szacunek dla lekarza,pielęgniarek i anestezjologa !Cały czas byłam pod wspaniałą opieką i troską jakbym tam była jedna a było nas więcej wszystkie równo traktowane !DZIĘKUJĘ !!!!:)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6
Chciałam jeszcze dodać ,żeby zaspokoić ciekawość...ma 41 lat ....mój rówieśnik :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Zdrowie

Endometrioza (49 odpowiedzi)

Hej Kochane Forumki :) Mam małe pytanie ponieważ niewiele znalazłam na ten temat na forum :(...

Gdzie lepiej zrobić okulary? (75 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

do góry