Widok
Z Panem DR. mialam pierwszy raz do czynienia przy kolkoskopii i szczerze mowiac nigdy w zyciu nie spotkalam sie z taka troska i uprzejmoscia a bylo to na FNZ. Okazalo sie ze musze miec zabieg, ktory bedzie mi wykonywal rowniez Pan Dr. No i wtedy po zabiegu odnioslam wrazenie jakbym miala do czynienia z zupelnie inym lekarzem, pomyslalam sobie ze to pewnie przez zmeczenie bo mial w tym dniu kilka kobiet do "zoperowania", ale czytajac te komentarze sama nie wiem. Musze isc koniecznie na wizyte pokontrolna i troche sie boje, wydawalo mi sie ze pomiimo niezbyt przyjemnego traktowania mnie po zabiegu jest On naprawde dobrym fachowcem, ale nie chce znow trafic na jego"zly humor". Jaka jest alternatywa, jaki jest dobry ginekolog w Gdynii zajmujacy sie tematem chorob szyjki macicy?
lenka nie boj sie tego badania ,dasz rady ,jesli chodzi ile to trwa to zalezy od lekarza jak mu cos bedzi sie nie podobac w wyniku to troszku to potrfa.ile to kosztuje teraz to nie wiem ja placilam 150zl rok temu.jesli chodzi o cyt. zabawny ,nie slownie to nie wiem karzdy osadza ludzi inaczej ,dla mnie on nie jest zabawny,dla przyciagniecia pacietek to karzdy obiera rozne pozy.wszysko dla kasy , tych ginekologow jest pelno i karzdy sie przymila zeby do nich przychodzic.i jeden uwaza sie lepszy od drogiego.pan doktor taki jest udaje tylko milego a brak slow.a na badanie to mozesz sie tez starac nfz jest refundowane
Ślicznie dziękuję za odpis.Cóż u mnie podobna historia PAPA III CIN2,ale to przy infekcji,przeszłam leczenie globulkami kolejna cytologia była już pozytywna,Jednak jestem w grupie ryzyka wiec chciałabym to sprawdzić.Choć przyznam szczerze,strach mnie paraliżuje-niestety.
Jeśli mogę jeszcze zapytać ile trwa to badanie?I jaki jest w tej chwili koszt kolposkopii? Trochę intrygujące cyt. ...zabawny,chociaż nie słownie(?)Pozdrawiam.
Jeśli mogę jeszcze zapytać ile trwa to badanie?I jaki jest w tej chwili koszt kolposkopii? Trochę intrygujące cyt. ...zabawny,chociaż nie słownie(?)Pozdrawiam.
nie polecam go, jesli chodzi o leczenie jest fatalny ,kolposkopie mi robil bolesnie ,to zalezy czy ma dobry dzien to ujdzie. to ze daje skierowanie na zabiegi na nfz to tez zadna laska wiele zabiegow jest refundowanych .mozesz isc do niego na kolposkopie ale sa jeszcze inni lekarze tez wiarygodni.ja do niego juz nie chodze mam dosyc jego beszczelnosci , udaje grzecznego i delikatnego ale to tylko pozory .dziewczyny nie dajcie sie nabrac ,kiedys mnie potraktowal beszczelnie jak poronilam.
Co do kolposkopii to polecam Ci tego właśnie Lekarza. Jak zobaczyłam, że jest autorem książki i czytałam info o nim jako specjaliście, to 'nie miałam wyjścia'. Jest dokładny, wszystko tłumaczy pokazując jednocześnie na ekranie. Mogłam się wypytać ile wlezie. Jednocześnie jest w pewien sposób zabawny, chociaż nie słownie :) Ogólnie wizyta na luzie.
Ja miałam dzisiaj kolposkopię. Robiłam jakiś rok temu cytologię, z wynikiem 3 grupy. Następnie dwa razy powtórzyłam cytologię i wyszła 2 grupa, w międzyczasie leczyłam się globulkami etc. Na wszelki wypadek poszłam na kolposkopię i okazało się, że niestety mam dysplazję i trzeba ciąć.. Pomimo, że wizytę miałam prywatnie, to skierowanie na zabieg dostałam na NFZ.
Ja miałam dzisiaj kolposkopię. Robiłam jakiś rok temu cytologię, z wynikiem 3 grupy. Następnie dwa razy powtórzyłam cytologię i wyszła 2 grupa, w międzyczasie leczyłam się globulkami etc. Na wszelki wypadek poszłam na kolposkopię i okazało się, że niestety mam dysplazję i trzeba ciąć.. Pomimo, że wizytę miałam prywatnie, to skierowanie na zabieg dostałam na NFZ.
Czeka mnie kolposkopia,więc do kogo mam się zgłolsić,może któraś z Pan mi doradzi.Boję się strasznie,każda wizyta u ginekologa okrponie przezywam.Szukam informacji na ten temat tak dotarłam na to forum.Chciałabym żeby kolposkopia była wykonana profesjonalnie.Proszę o pomoc,radę.Oczywiście w grę wchodzi Trójmiasto.Z góry dziękuję.