Widok

ginekolog Konrad Florczak

Nigdzie nie mogę znaleźć opinii o ginekologu Konradzie Florczaku, przyjmuje w Evi-med, może ktoś ma jakieś doświadczenia z tym lekarzem?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9
Dr Florczak to kompetentny, rzeczowy, uprzejmy i delikatny lekarz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dwa lata to malo!
A po drugie gdyby nawet dziesięć, to jak można mieć czelność pouczać inną pachentkę lub kwestionować opinię innej osoby? To chore!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A co można wymagać od lekarza, który mi obolalej u jego przyjaciela dentysty mówi;" no kobity to tak psują się od góry i dołu. Ciekawe jakby to było tam wierzyłem powiercić?"

Mi nie bylo do śmiechu, ze lekarz może byc tak zboczony.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
To chore...
Brzmi jak podniecenie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niestesty znam kulisy powstawania tej książki. Ona jest dziełem profesora, a nie jego...
Oczywiście, że brutal i bardzo wiele o nim wiem. Bawi to bawienie się "w kobietach!" Nie pojmuję,że jeszcze nie siedzi...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
" ciekawe jakby to było im tam wiertłem powiercić
Wiem p tym i bardzo współczuję. Szkoda, że tyle kobiet skrzywdzil i nigdy za to nie poszedł siedzieć.
Dzień dobry. Byłam u tego lekarza na wizycie NFZ . Robiono mi kolposkopię . I szczeze bałam się przed wizytą ale lekarz jak dla mnie to jest - lekarz który ma podejście do pacjentki i miły krok po kroku mówi co robi. Więc szczeze z czystym sumieniem polecam tego lekarza.
Bynajmniej to jest moje zdanie. A nie mam powodu was niepokoić.
Dodam że lekarz przyjmuje też na NFZ w przychodni na Dąbrówce ul. Sojowa 22
Nie pieprz głupot gdy pojęcia nie masz, że książkę tą pisał dla niego nieżyjąca już biedny profesor. Przynajmniej większą jej część aby dorobić do renty!

Inne tematy z forum Zdrowie

Gdzie lepiej zrobić okulary? (75 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

do góry