Widok

ginekolog Lux Med

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy w Lux-Medzie jest warty polecenia lekarz do prowadzenia ciąży?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Do lux- medu trafiłam dopiero po porodzie ja np. Chodzę do dr. Wojtkiewicz. I na razie jest dobra, wytłumaczy jak trzeba, itd.
www.ajka.com.pl - nauka jazdy konnej, spacerki dla dzieci na kucach
Sprawdź jacy ginekolodzy tam pracuję i zapytaj o konkretne nazwiska, bo czasami lekarze pracuję w wielu miejscach... Może ktoś będzie znał lekarzy nie koniecznie z Lux Medu...
Dokładnie. Dr. Królikowska na pewno pracuje na Klinicznej.A na głównej tablicy przy rejestracji niema wypisanej. może wejdź na stronę lux-medu, zaznacz pomorskie Gdańsk, specjalizacja ginekolog, grafik lekarzy a tam są wszyscy, którzy pracują tam.
był na forum wcześniej wątek o lekarzach z LuxMedu

moją ciążę prowadzi dr Dorota Papińska Stachowiak - najlepszy lekarz na jakiego do tej pory trafiłam, i długo jej nie zmienię!
fakt - długo się czeka na wizytę, bo jest bardzo oblegana, ale w razie konieczności zawsze przyjmie dodatkowo, sympatyczna, wszystko dokładnie wytłumaczy,
równiez polecam dr Hrycynę, też byłam zadowolona z wizyty,
do dr. Stachowiak, trafiłam pierwszy raz po porodzie i faktycznie bardzo dobra a następne wizyty u dr. Wojtkiewicz.
u dr Wojtkiewicz byłam na usg, nie było źle, ale nie do końca mnie do siebie przekonała
no na razie nie zraziła mnie do siebie, przed zapisaniem tbl anty... dała skierowania na badania krwi.
Raz byłam u dr. Makowskiej mało wylewna jak dla mnie
u dr Makowskiej byłam gdzieś ze 2 lata temu i probowała mi wcisnać swoją książkę .... masakra ;-)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry