Widok
ja byłam u niego na pierwszej wizycie w Wejherowie, aby potwierdzić ciążę- był bardzo przyjemny :) wszystko profesjonalnie. Potem szedł na urlop i "przekazał" mnie pani dr Dubaniewicz (którą jestem zachwycona!), ale podejrzewam, że gdyby nie wziął urlopu, to zostałabym u niego, bo jest naprawdę w porządku. (musiałam mieć kolejne badania 2 dni po potwierdzeniu ciąży, inaczej bym poczekała, aż wróci)
ja byłam tylko na jednej wizycie.
Miałam wysoką betę i "niewidoczną" ciążę i od razu podejrzewał pozamaciczną. Nie straszył mnie, wszystko wyjaśnił. Ale następnego dnia szedł na urlop, także już więcej się z nim nie spotkałam. O jego profesjonalizmie swiadczy fakt, że zamiast powiedzieć "no to teraz niech sobie Pani radzi sama, bo ja mam urlop", załatwił mi wizytę u swojej koleżanki po fachu (z tej samej poradni), do której chodzę do dziś i jestem pod świetną opieką. Na szczęście moja pozamaciczna okazała się zdrową ciążą. I tylko tyle o nim mogę powiedzieć.
Życzę Tobie, żeby wszystko się wyjaśniło!
Miałam wysoką betę i "niewidoczną" ciążę i od razu podejrzewał pozamaciczną. Nie straszył mnie, wszystko wyjaśnił. Ale następnego dnia szedł na urlop, także już więcej się z nim nie spotkałam. O jego profesjonalizmie swiadczy fakt, że zamiast powiedzieć "no to teraz niech sobie Pani radzi sama, bo ja mam urlop", załatwił mi wizytę u swojej koleżanki po fachu (z tej samej poradni), do której chodzę do dziś i jestem pod świetną opieką. Na szczęście moja pozamaciczna okazała się zdrową ciążą. I tylko tyle o nim mogę powiedzieć.
Życzę Tobie, żeby wszystko się wyjaśniło!
Ja na początku chodziłam do dr Gustkowicz okazała sie niekompetentna brała 80 zl za to ze mnie zwazyla i zmizyla cisnienie a kiedy chcialam cos widziec o dziecku to nic nie widziala i nie wiedziala,przenioslam sie do Zabinskiego i od razu lepiej mily sympatyczny lekarz i poki co nie mam do niego zastrzezen
Ja chodze do niego do ProFeminy i jestem naprawdę bardzo zadowolona.
I polecam z całego serca.
Prowadziłam u niego ciążę, teraz jestem u niego na leczeiu.
Miły, fachowy i jak piszą dziewczyny nie straszy tylko tłumaczy
I polecam z całego serca.
Prowadziłam u niego ciążę, teraz jestem u niego na leczeiu.
Miły, fachowy i jak piszą dziewczyny nie straszy tylko tłumaczy
Witajcie dziewczyny :)
Mam problem. Bardzo chciałam zapisac sie na wizyte u tego Pana doktora, ale jak zadzwonilam pod podany tutaj numer do rzekomo prywatnego gabinetu we Wladyslawowie, pani mi powiedziala, ze to jest przychodnia a nie gabinet prywatny, a ze jestem z Redy, powiedziala ze nawet na NFZ nie moze mnie zapisac, bo jestem zamiejscowa, i maja duzo pacjentek swoich.
O co chodzi?? jak sei dostac do tego lekarza? Gdzie on w koncu przyjmuje?? Bardzo prosze o pomoc. Z góry serdeczne wam dzieki :)))
Mam problem. Bardzo chciałam zapisac sie na wizyte u tego Pana doktora, ale jak zadzwonilam pod podany tutaj numer do rzekomo prywatnego gabinetu we Wladyslawowie, pani mi powiedziala, ze to jest przychodnia a nie gabinet prywatny, a ze jestem z Redy, powiedziala ze nawet na NFZ nie moze mnie zapisac, bo jestem zamiejscowa, i maja duzo pacjentek swoich.
O co chodzi?? jak sei dostac do tego lekarza? Gdzie on w koncu przyjmuje?? Bardzo prosze o pomoc. Z góry serdeczne wam dzieki :)))
witam.ja juz wczesniej tutaj pisalam ze w polowie ciazy zaczelam chodzic do Żabinskiego ,jestem juz poltora roku po porodzie,lekarz bardzo mily i rzeczowy wyliczyl mi termin co do dnia:) rozmawial ze mna na wizycie i tlumaczyl jesli sie go pytalam o cos, polecam go!!bo jednak lekarz nie ma traktowac pacjentki jak kolejnej ''klientki'' tylko jak kazda indywidualna osobe,takze jeszcze raz polecam tego lekarza!!!
mam zamiar teraz chodzic do niego na badania kontrolne :P
mam zamiar teraz chodzic do niego na badania kontrolne :P
Od kiedy??
Bo zawsze jeździłam do Wejherowa i pierwsze słysze że dr. Żabiński pracuje w Rumi. A przychodnia na Derdowskiego to "moja" przychodnia :)
Bo zawsze jeździłam do Wejherowa i pierwsze słysze że dr. Żabiński pracuje w Rumi. A przychodnia na Derdowskiego to "moja" przychodnia :)
aaaaaaaaaaa
To super :)
To super :)
Mnie tez z podwójnym bagażem prowadził :p
Naprawdę super lekarz
Naprawdę super lekarz
tak, Ty też?
Tak. Jednak, na samym początku ciąży zmieniłam lekarza. Dla mnie to już nie jest ten sam lekarz. Bardzo się zmienił (na gorsze) podobnie jak jego gabinet i sprzęt.
Żałuje, że do dr Żabińskiego trafiłam dopiero w 9tc. Cały czas zastanawiam się czy gdybym wcześniej była pod jego opieką to moje trzecie Maleństwo by się utrzymało. Wiem, że dzięki niemu mam tą wspaniałą dwójkę. Po mimo, że chodziłam w ramach NFZ dostawałam skierowania na wiele drogich badań np. prenatalne w Invikcie. Jestem szczęśliwa, że do niego trafiłam.
Żałuje, że do dr Żabińskiego trafiłam dopiero w 9tc. Cały czas zastanawiam się czy gdybym wcześniej była pod jego opieką to moje trzecie Maleństwo by się utrzymało. Wiem, że dzięki niemu mam tą wspaniałą dwójkę. Po mimo, że chodziłam w ramach NFZ dostawałam skierowania na wiele drogich badań np. prenatalne w Invikcie. Jestem szczęśliwa, że do niego trafiłam.
kurcze mam tak samo jak Ty :p
Tylko u mnie była dwójeczka od początku- rozumiem że Ty miałaś trojaczki mieć...
Ja pierwszą wizytę i dr. Żabińskiego miałam w 10 tyg, wcześniej 2 razy byłam u dr. Foltmana. Faktycznie nie jest to ten sam lekarz co wczesniej....
Dr. Żabiński zresztą przyjmował mnie z pierwszą córą w szpitalu do porodu :)
I równiez czułam sie baaardzo dopieszczona w czasie ciąży i badaniami i dobrym słowem. Teraz po ciąży mam troszke problemików kobiecych- jednak ta dwójeczka zrobiła mi troszke sajgon w środku :p- i też jestem pod jego opieka.
Na operację jednak zdecydowałam sie w Gdańsku w Wojewódzkim a nie w Wejherowie.
Skąd jestes?
Tylko u mnie była dwójeczka od początku- rozumiem że Ty miałaś trojaczki mieć...
Ja pierwszą wizytę i dr. Żabińskiego miałam w 10 tyg, wcześniej 2 razy byłam u dr. Foltmana. Faktycznie nie jest to ten sam lekarz co wczesniej....
Dr. Żabiński zresztą przyjmował mnie z pierwszą córą w szpitalu do porodu :)
I równiez czułam sie baaardzo dopieszczona w czasie ciąży i badaniami i dobrym słowem. Teraz po ciąży mam troszke problemików kobiecych- jednak ta dwójeczka zrobiła mi troszke sajgon w środku :p- i też jestem pod jego opieka.
Na operację jednak zdecydowałam sie w Gdańsku w Wojewódzkim a nie w Wejherowie.
Skąd jestes?
No to nie źle, podobne sytuacje i takie same odczucia.
Tak, miałam mieć trojaczki, ale mam fajne bliźniaki - synka i córcie. A pierwszą też mam córeczkę.
Mieszkamy w okolicach Pucka.
Życzę byś szybciutko wróciła do pełni sił i wszystko dobrze się poukładało.
P.S. Jak tam twoje córeczki? jak sobie radzicie? Od dawna nie zaglądałam na forum i nie jestem na bieżąco. Mam nadzieje, że jest dobrze.
Tak, miałam mieć trojaczki, ale mam fajne bliźniaki - synka i córcie. A pierwszą też mam córeczkę.
Mieszkamy w okolicach Pucka.
Życzę byś szybciutko wróciła do pełni sił i wszystko dobrze się poukładało.
P.S. Jak tam twoje córeczki? jak sobie radzicie? Od dawna nie zaglądałam na forum i nie jestem na bieżąco. Mam nadzieje, że jest dobrze.
bardzo dobry ginekolog, konkretny,miły , byłam u niego na usg i polecam