Widok

ginekolog dr Grzegorz Marciniak

Wejherowo Temat dostępny też na forum:
czy ktos wie gdzie przyjmuje dr Marciniak?
natknelam sie wiele razy na niego w szpitalu w Wejherowie i dla mnie to złoty człowiek oby kazdy byl takim lekarzem:)mialam na tyle szczescia ze był przy moim porodzie:)

mam nadzieje ze 2 moja ciaze juz "On" poprowadzi:) ale za nim bede w ciazy:)chcalabym znalesc namiary prywatnego gab.:)

wszystkim dziewczyna ktore planuja porod w W-wie zycze zeby na "Niego"trafiły:)
pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
przyjmuje wlasnie w szpitalu w wejherowie.moja kolezanka obecnie do niego chodzi na wizyty.jesli chcesz to moge poprosic ją o nr tel do gabinetu,godziny itd.a opinie faktycznie ma fantastyczną:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
aha,kolezanka chodzi do niego na NFZ a nie prywatnie i jest bardzo zadowolona(oczywiscie jest w ciaży)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
bede bardzo wdzieczna za namiary:)
czy to taki młody lekarz ok 30
tak mlody i poodbno bardzo fajny:)zresztą tam jest jeszcze jeden taki mlody i tez extra:) za chwile postaram sie o namiary do Marciniaka i napiszę...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
ten dugi jest tez super:) zartowal ze mna podczas porodu:P chociaz mi wtedy nie bylo do smiechu:) a Marciniak jak kiedys trafilam do szpitala oczywiscie w ciazy bardzo sie mna przejal...odebral pozniej moj tel o 2 w nocy a rano zadzwonil zapytac jak sie czuje a to dzis jest niespotykane:)
ten drugi przyjmowal mnie na izbie tydzien temu i naprawde lekarz rewelacja:) na dowidzenia rzucil haslem"do zobaczenia przy porodzie",wiec trzymam go za słowo hehe:)
Marciniak jak kiedys do niego trafilam to tez powiedzial ze jak nie pozdrowie mojego lekarza(a to jego kolega) to pozaluje przy porodzie hihi wiec od razu jak go zobaczylam to sie przypomnialam hihi

a do tego 2 trafilam na ktg i pozniej za kilka godz jak mi wody odeszly i ciagle zartowal:)
chyba oboje sa swietni:)
namiary do dr Marciniaka:

nr tel bezposrednio do rejestracji doktora: 058 572 73 59.odbierze sekretarka ktora umawia cie na wizyte. gabinet otwarty w poniedzialki,czwartki i piątki w godz od 13 do 19. gabinet znajduje sie w pokoju nr 1029.
bardzo bardzo dziekuje:)
ja tez na niego trafiłam przy ktg ale nie zrobił na mnie wrażenia, jakiś małomówny, ale zbadał co miał zbadać.
Justi powodzenia przy porodzie widze ze juz naprawde blisko do spotkania z dzidziusiem:)powodznia!!!!
ten 2 na poczatku byl malomowny ale jak juz trafilam z wodami to sie rozgadał:P
Fajnie iz tacy lekarze są lepiej wiedzieć dzięki dziewczyny moze kiedyś mi się przyda
u mnie byl akurat orzy porodzie, a raczej sie przyglądał co robi położna, bo njawet paluszkiem nie kiwnął :) Ale taka rola lekarza. Calkiem w porządku, choc lepsze wrazenie wywarł na mnie tak jak na justi mlody dr Maciejewski .
a czy to sa namiary na prywatny gabinet?? bo ja mam trochę inne. Dr Marciniak przyjmuje w Gdyni ul. Nowogrodzka 17/4 w środy, piątki od godz. 16 i soboty od 10 tel 058 621 10 68 - to z wizytówki,ale nie wiem czy nie jest stara bo jeśli przyjmuje w wejherowie również w piątki od 13 do 19 to przecież nie mógłby w Gdyni od 16 ...hmm..
to sa namiary na gabinet w szpitalu w Wejherowie.
aktualne namiary i godziny przyjęc.
hehe super ze tam chodzilam ale do dr Piskulaka ktory przyjmuje w pon.wt i sr:)

Inne tematy z forum Zdrowie

Kolonoskopia robiona przez lekarza kobietę. Gdzie? (16 odpowiedzi)

Polecacie kogoś?

do góry