Widok
ginekolog dr Grzegorz Marciniak
czy ktos wie gdzie przyjmuje dr Marciniak?
natknelam sie wiele razy na niego w szpitalu w Wejherowie i dla mnie to złoty człowiek oby kazdy byl takim lekarzem:)mialam na tyle szczescia ze był przy moim porodzie:)
mam nadzieje ze 2 moja ciaze juz "On" poprowadzi:) ale za nim bede w ciazy:)chcalabym znalesc namiary prywatnego gab.:)
wszystkim dziewczyna ktore planuja porod w W-wie zycze zeby na "Niego"trafiły:)
pozdrawiam
natknelam sie wiele razy na niego w szpitalu w Wejherowie i dla mnie to złoty człowiek oby kazdy byl takim lekarzem:)mialam na tyle szczescia ze był przy moim porodzie:)
mam nadzieje ze 2 moja ciaze juz "On" poprowadzi:) ale za nim bede w ciazy:)chcalabym znalesc namiary prywatnego gab.:)
wszystkim dziewczyna ktore planuja porod w W-wie zycze zeby na "Niego"trafiły:)
pozdrawiam
Marciniak jak kiedys do niego trafilam to tez powiedzial ze jak nie pozdrowie mojego lekarza(a to jego kolega) to pozaluje przy porodzie hihi wiec od razu jak go zobaczylam to sie przypomnialam hihi
a do tego 2 trafilam na ktg i pozniej za kilka godz jak mi wody odeszly i ciagle zartowal:)
chyba oboje sa swietni:)
a do tego 2 trafilam na ktg i pozniej za kilka godz jak mi wody odeszly i ciagle zartowal:)
chyba oboje sa swietni:)
a czy to sa namiary na prywatny gabinet?? bo ja mam trochę inne. Dr Marciniak przyjmuje w Gdyni ul. Nowogrodzka 17/4 w środy, piątki od godz. 16 i soboty od 10 tel 058 621 10 68 - to z wizytówki,ale nie wiem czy nie jest stara bo jeśli przyjmuje w wejherowie również w piątki od 13 do 19 to przecież nie mógłby w Gdyni od 16 ...hmm..